Nieuwbouw Interconnect Eindhoven Nieuwbouw Interconnect Eindhoven
Locatie

Project informatie

  • Opdrachtgever

    Immobilis Prorae b.v.
  • Bruto vloer oppervlakte

    6.000 m2

Wij gaan voor het werken in teamverband

Interconnect is een Internet Service Provider gericht op de zakelijke markt. Vanuit de kantoren cq eigen datacenters in ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven ondersteunen zij IT professionals met het opzetten van betrouwbare IT oplossingen. Zekerheid en betrouwbaarheid staan daarbij centraal.

Jeroen Stevens, Directeur bij Interconnect; “De samenwerking met Hoppenbrouwers is ontstaan toen wij voor ons nieuwe pand in ‘s-Hertogenbosch op zoek waren naar een partner voor de elektrotechnische en data installaties. Zij waren de eerste die ons direct een eerlijke open begroting konden leveren. De werkwijze staat ons aan, ze zeggen wat ze doen en doen vervolgens wat ze zeggen. Afspraak is afspraak.

In 2011 startten wij met de realisatie van ons nieuwbouw pand in Eindhoven. We zagen de behoefte van onze klanten voor twindatacenter oplossingen toenemen. Vanuit deze twee locaties wilden we in die behoefte voorzien. Onze klant vraagt 100% zekerheid zonder downtime. Wij hebben daarom onze hypermoderne Tier 3++ datacenters zo ingericht dat ze autonoom kunnen draaien. Onderhoud is noodzakelijk en een aantal elementen hiervan besteden we periodiek uit aan Hoppenbrouwers; zij voeren de NEN3140 en thermografische inspecties voor ons uit.

Hoppenbrouwers dacht met ons mee in het technische ontwerp voor de nieuwbouw en realiseerde de installaties naar alle tevredenheid. We werken het liefst rechtstreeks met onze leveranciers en uitvoerende partijen, zo weten we zeker dat er een installatie komt waar iedereen volledig achter staat.

Wij gaan voor het werken in teamverband en verwachten het beste van het beste. Onze klanten komen hier ook op locatie en dan moet de kwaliteit zichtbaar zijn, zeker in de techniek en de afwerking daarvan. De samenwerking met Hoppenbrouwers verloopt erg soepel en onze vaste monteur kan lezen en schrijven met ons pand en de toegepaste technieken.”