Nieuw clubhuis Voetbal Vereniging Gilze

Nieuw clubhuis Voetbal Vereniging Gilze

In opdracht van gemeente Gilze en Rijen heeft Hoppenbrouwers de gebouwgebonden installaties voor het nieuwe clubhuis van Voetbal Vereniging Gilze gerealiseerd.

Het clubhuis biedt ruimte aan kleedkamers en douches in het souterrain. De kantine met omliggende ruimtes is omgeven door een glazen gevel. Zo is het clubhuis centraal gevestigd tussen de voetbalvelden.

Duurzaam onderkomen

Met dit clubhuis heeft de voetbalvereniging in Gilze een duurzaam en ruimtelijk onderkomen waarbij er maximaal contact met de velden is.

Nieuw clubhuis van VV Gilze door Hoppenbrouwers Techniek
Zonnepanelen op dak clubhuis VV Gilze door Hoppenbrouwers Techniek
zonnepanelen op dak van vv Gilze door Hoppenbrouwers Techniek
Kantine in nieuwe clubhuis van VV Gilze door Hoppenbrouwers Techniek
Kantine VV Gilze door Hoppenbrouwers Techniek