Michael Hereijgers van Perfetti van Melle Michael Hereijgers van Perfetti van Melle
Locatie

Project informatie

  • Opdrachtgever

    Perfetti van Melle

Samenwerking met Perfetti van Melle

Ze bouwen de panelen in eigen huis, dat werkt gewoon prettig

Michael Hereijgers, manager Industrial Automation bij Perfetti Van Melle in Breda; “Perfetti Van Melle is een internationaal familiebedrijf. We maken en verkopen bekende kauwgum- en snoepmerken in meer dan 150 landen. Wij zijn actief in Europa, Azië, de Pacific, het Midden-Oosten, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika.

Afdeling Industrial Automation is onderdeel van de Maintenance & Engineering afdeling binnen de vestiging Breda. We werken vanuit hier ook voor andere landen en hebben hier de meeste know-how qua automatisering en kennis van het product Mentos, dat we hier ook produceren.
Het eerste contact met Hoppenbrouwers ontstond jaren geleden. Voor de rijgmachine van snoepkettingen verzorgden ze de panelenbouw met het bijbehorende programmeer- en installatiewerk.

Onze ervaring was dat ze netjes en nauwkeurig te werk zijn gegaan waardoor ze inmiddels veel projecten voor ons gerealiseerd hebben. Het software gedeelte doen we zelf maar voor het hardware gedeelte schakelen we Hoppenbrouwers in. Zij bouwen de panelen in eigen huis en dat werkt gewoon prettig. We kunnen voor veranderingen niet zomaar onze productie stil leggen, dat vraagt om een strakke planning en ook daar hebben we gemerkt dat ze hier flexibel mee omgaan.”

Recente projecten die voor Perfetti van Melle zijn uitgevoerd:

  • Het upgraden van de besturing van de vormlijnen.
  • Het vernieuwen van de installatie en besturingskasten voor de Delflex transportbanen.
  • Het uitvoeren van data werkzaamheden in onze serverruimte, waarop de gehele Benelux draait.
Hoppenbrouwers Techniek verzorgde installaties bij Perfetti van Melle