Meco Equipment Engineers B.V. Meco Equipment Engineers B.V.
Locatie

Project informatie

  • Opdrachtgever

    Meco Equipment Engineers B.V.

Door meer dan 20 jaar intensieve samenwerking is er veel kennis van onze machines in huis

Niels van Oosteren, Production Manager bij Meco uit Drunen: “Meco is een internationale machinebouwer. We leveren aan de halfgeleiders industrie. Halfgeleiders zijn de bouwstenen, zoals chips, voor elektronische producten en systemen. Hoppenbrouwers is voor ons een belangrijke partner en we werken al tientallen jaren samen. Ze doen alles op het gebied van elektra; leveren en bouwen de besturingskasten, het personeel, de materialen en denken met ons mee in oplossingen.

De panelen, die zij op eigen locatie bouwen, worden hier op de machines geplaatst en in bedrijf gesteld voordat deze naar het buitenland gaan. Ook de inspecties en onderhoudswerkzaamheden laten wij door Hoppenbrouwers uitvoeren: onderhoud aan de noodverlichting, geluidsinstallatie, groepsremplace voor verlichting, overspanningsbeveiliging, keuring van arbeidsmiddelen en de thermografische inspecties. Omdat we dit bij één bedrijf onder kunnen brengen hebben we één aanspreekpunt en dat werkt fijn.

De samenwerking verloopt prima. Ze hebben zoveel kennis van onze machines en ook wat betreft de oudere plating-lijnen weten ze het soms beter dan wij zelf. We beschikken zelf over software- engineers en hebben hiervoor een eigen platform maar de hardware-engineers komen van Hoppenbrouwers. Ik heb heel nauw contact met Mari, hij is hier constant op locatie en zit achter mij in ons kantoor dus ik kan direct met hem schakelen.”

Mari Brok, Uitvoerder Industriële automatisering bij Hoppenbrouwers; “Ik werk inmiddels 30 jaar bij Hoppenbrouwers waarvan al zeker 23 jaar samen met Meco. Ik ben hier dagelijks met monteurs aan het werk en heb hier zelfs een kantoor. Meco is een fijn bedrijf en ik voel me hier kind aan huis, maar dat krijg je wanneer je hier dagelijks aan het werk bent.”

Kasten voor Meco door Hoppenbrouwers Techniek
Hoppenbrouwers Techniek werkte aan verbouwing bij Meco
Kastenbouw voor Meco door Hoppenbrouwers Techniek
Keuring van arbeidsmiddelen bij Meco door Hoppenbrouwers Techniek
Machinebouw bij Meco door Hoppenbrouwers Techniek
Hal bij meco in samenwerking met Hoppenbrouwers Techniek
Onderhoud van Noodverlichting bij Meco
Productielijn bij Meco in samenwerking met Hoppenbrouwers Techniek
Noodverlichting onderhoud door Hoppenbrouwers Techniek
Testen van apparatuur door Hoppenbrouwers Techniek bij Meco
Inspecteer preventief met thermografie om onnodig stilstand te voorkomen.