Luxe woning Berkel-Enschot Luxe woning Berkel-Enschot
Locatie

Project informatie

  • Opdrachtgever

    Peter

Luxe woning Berkel-Enschot

Hoppenbrouwers dacht echt met ons mee

De prachtige verlichte glazen trap in de hal van het huis trekt meteen de aandacht. Een zichtbaar resultaat van de prettige samenwerking met Hoppenbrouwers.

Peter: “Hoppenbrouwers was van het begin af aan betrokken bij de bouw van ons woonhuis. Mijn vrouw was al bekend met het bedrijf en hetzelfde gold voor onze architect. Toen we Hoppenbrouwers benaderden voor een nadere kennismaking klikte het meteen. Vervolgens konden we aan de slag!”

Passende domotica-installatie

“We hadden een globaal beeld van de mogelijkheden die we wilden hebben op het gebied van elektra”, vertelt Peter verder. “Tijdens de gesprekken met Hoppenbrouwers werden deze ideeën uitgewerkt tot concrete plannen. Naast de reguliere elektra in een woonhuis hebben we bewust gekozen voor directe verlichting (basislicht) en indirecte verlichting (sfeerverlichting), waarbij we veel gebruik maken van led-lampen. Daarnaast ontwierp en installeerde Hoppenbrouwers een uitgebreid beveiligingssysteem, een centraal stofzuigsysteem en een passende domotica-installatie. Met dit laatste kunnen we vanuit elk punt in huis de verlichting, maar ook de televisie, radio en vloerverwarming bedienen. Het is echt één geïntegreerd systeem. We werken met verschillende scènes. Zo zet ik met één druk op de knop tijdens het eten de sfeerverlichting aan of kies ik wanneer we een spelletje doen voor iets feller licht. Maar om niet afhankelijk te zijn van afstandsbedieningen is er ook vaste bedrading, waardoor je het licht te allen tijde met schakelaars kunt bedienen.”

Prima samenwerking

Het bedrijf denkt goed mee, is transparant in haar aanpak en geeft goed advies. De samenwerking is prima verlopen. We krijgen nog steeds veel leuke reacties op het huis. Het is hier dan ook heerlijk wonen!”

Entree woning Berkel Enschot door Hoppenbrouwers Techniek
Domotica voor woning in Berkel-Enschot door Hoppenbrouwers Techniek
Domotica in woning Berkel-Enschot door Hoppenbrouwers Techniek
Domotica in woning Berkel-Enschot door Hoppenbrouwers Techniek
Achteraanzicht woning Berkel-Enschot in samenwerking met Hoppenbrouwers Techniek
Verlichting in luxe woning Berkel-Enschot door Hoppenbrouwers Techniek
Domotica in woning Berkel-Enschot door Hoppenbrouwers Techniek
Tuinzicht woning Berkel-Enschot door Hoppenbrouwers Techniek
Achteraanzicht woning Berkel-Enschot door Hoppenbrouwers Techniek