Gerrit-Jan Leeijen van Caterpillar Gerrit-Jan Leeijen van Caterpillar
Locatie

Project informatie

  • Opdrachtgever

    Caterpillar Work Tools BV

Ze zijn continu bezig met verbeteren en de mening van de klant is hierin erg belangrijk

Gerrit-Jan Leeijen , Asset en Maintenance Supervisor bij Caterpillar, is dagelijks bezig met de aansturing van de technische dienst binnen het bedrijf. “Caterpillar in ‘s-Hertogenbosch bouwt voorzetstukken zoals graafbakken, grijpers, scharen voor machines die gebruikt worden in de mining- en sloop bouw. We leveren internationaal en zijn een echt Amerikaans bedrijf met ruim 120.000 medewerkers.

Als productiebedrijf moeten we aan bepaalde normen voldoen om een zo veilig mogelijke omgeving voor medewerkers en derden te bieden. Wij zijn daarom verplicht dat er regelmatig onderhoud aan onze installaties en machines wordt gepleegd en dat deze periodiek geïnspecteerd worden. Hier komt Hoppenbrouwers om de hoek kijken, omdat we deze zaken binnen ons bedrijf gewoon goed geregeld willen hebben. We werken inmiddels al jaren samen en ze zijn onze huisinstallateur. Ze zijn een goede partner met de juiste certificeringen op beveiligings- en elektrotechnisch gebied. Ook is Hoppenbrouwers expert op het gebied van machineveiligheid. Hierdoor weten we dat we met de jaarlijkse audit vanuit de verzekering geen problemen hoeven te verwachten. We zijn als bedrijf ook verplicht om een installatieverantwoordelijke aan te stellen. Vaak is dat een directeur maar bij ons is dat een medewerker van Hoppenbrouwers, zij hebben de juiste kennis en kunnen daar ook de verantwoordelijkheden voor nemen.

De samenwerking verloopt altijd goed. We hebben met verschillende afdelingen te maken maar de lijnen zijn zo kort dat de contacten hierin gewoon heel soepel verlopen. Het bedrijf is constant bezig met verbeteren en hierin is de mening van de klant voor hun erg belangrijk. Ik ben gewoon een tevreden klant.”

Hoppenbrouwers Techniek verzorgt brandbeveiliging bij Catepillar
Productieruimte van Catepillar, klant van Hoppenbrouwers Techniek
Pand Catepillar, klant van Hoppenbrouwers Techniek