Forever Direct EU Forever Direct EU
Locatie

Project informatie

  • Opdrachtgever

    Forever Direct EU

Bouw pand Forever Direct EU

“We kunnen met ze sparren over onze wensen”

Distributiecentrum Forever Direct EU regelt vanuit een nieuw distributiecentrum op Bedrijvenpark Borchwerf in Oud-Gastel de distributie van huidverzorgings- en schoonheidsproducten naar 93 landen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Het gaat om Aloë Vera producten van het Amerikaanse familiebedrijf Forever Living Products.

Ruud Adriaanse, Business information manager bij Forever Direct, houdt zich dagelijks bezig met IT projecten maar ook met de functionele verandertrajecten binnen de organisatie. “De nieuwbouw van ons distributiecentrum is één van de projecten waar ik samen met mijn team aan de IT en beveiligingsaspecten heb gewerkt.

De behoefte voor de nieuwbouw is ontstaan doordat onze producten over de hele wereld worden afgezet en we doorgroeiden naar negen miljoen kleine distributeurs en ondernemingen. Dit had een gigantische impact, met als gevolg dat ons logistieke proces als het ware een infarct kreeg. Elke landenorganisatie had zijn eigen logistieke warehouse en dit bracht ontzettend veel kosten met zich mee. We willen door middel van ons centrale distributiepunt 11 landen onderbrengen in deze organisatie.

Hoppenbrouwers werd gecontracteerd door de aannemer voor de elektrotechnische installaties en data bekabeling van de nieuwbouw. We zagen de netheid van Hoppenbrouwers terug in het werk, waardoor we ze zelf voor de beveiliging hebben gevraagd. Ons pand is als het ware een douaneloods omdat alle producten die hier staan nog niet officieel zijn ingeklaard in de EU. Dit betekende voor ons dat we een zwaardere beveiliging op goederen- en personenstromen moesten realiseren. We zijn nu eenmaal een Amerikaans bedrijf. Hoppenbrouwers is voor ons één van de betere security bedrijven, we kunnen met ze sparren over onze wensen en daardoor is een goede partnership ontstaan. Het unieke is dat ons pand volgens de ISO 28001, supply chain security gecertificeerd kan worden. Dat kom je niet vaak tegen.

Inmiddels voert Hoppenbrouwers ook de service en onderhoudswerkzaamheden uit en mijn ervaring is dat ze alles snel oppakken en dat er op het juiste moment actie wordt ondernomen.”

Toegangscontrole systeem bij Forever Direct door Hoppenbrouwers Techniek
Terreinbeveiliging bij Forever Direct door Hoppenbrouwers Techniek
Monteur van Hoppenbrouwers Techniek aan het werk bij Forever Direct
Logistieke hal van Forever Direct in samenwerking met Hoppenbrouwers Techniek
Kantoor bij Forever Direct in samenwerking met Hoppenbrouwers Techniek
Inpak band bij Forever direct in samenwerking met Hoppenbrouwers Techniek
Pand Forever Direct in samenwerking met Hoppenbrouwers
Technische installaties bij Forever Direct door Hoppenbrouwers Techniek
Industriële Automatisering voor Distributie en Logistiek
Camerabewaking bij Forever Direcht EU door Hoppenbrouwers Techniek