264 Studentenwoningen

Disciplines
Beveiliging Duurzame energie Elektrotechniek Technisch Beheer Werktuigbouwkunde

Bouw van 264 Studentenwoningen

In opdracht van Van de Ven Bouw en Ontwikkeling te Tilburg bouwde Hoppenbrouwers mee aan 264 studenten studio’s Pax in Tilburg.

Het project bestaat uit 264 zelfstandige studenteneenheden (eigen keuken, badkamer en woon-/slaapkamer) met parkeerplaatsen. De eenheden zijn verdeeld over drie gebouwen en hebben per gebouw een dakterras als gezamenlijke buitenruimte. De gebouwen zijn verbonden door een auto-vrij plein. Elk gebouw heeft een geheel eigen toegang.

Elk gebouw heeft een geheel eigen toegang en per gebouw collectieve systemen voor verwarming en overige technische systemen. Hiervoor realiseerden we de elektrotechnische- en werktuigbouwkundige installaties waaronder een Duurzaam Warmtapwatersysteem bestaande uit 70 zonnecollectoren.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief