Online Stage Bij Event

Op zoek naar een stage bij Hoppenbrouwers Techniek?

Ook in deze bijzondere tijd ben je bij Hoppenbrouwers welkom als stagiair, trainee of bbl’er! Wil jij zelf je toekomst in de techniek bepalen? En ben jij een gedreven (oud) student die graag zelf de touwtjes in handen neemt? Dan zoeken we jou! Hoppenbrouwers heeft uitdagende meewerkstages, stage- of afstudeeropdrachten, bbl-trajecten en een traineeship.

Donderdag 14 mei 2020 om 14:00 uur: het Online Stage Bij Hoppenbrouwers Event

Tijdens het Online Stage Bij Event kom je alles te weten over de kansen en doorgroeimogelijkheden bij ons bedrijf. Je kunt vanuit allerlei technische opleidingen bij ons terecht, zoals werktuigbouwkunde, elektrotechniek, engineering of mechatronica. Met 12 vestigingen zitten wij over Nederland verspreid. Waarschijnlijk zit er bij jou ook een Hoppenbrouwers vestiging in de buurt!

Persoonlijk programma
Live sessies
Q&A
Speedmeets

(hbo) stage bij Hoppenbrouwers

Op zoek naar een stage of afstudeeropdracht? Dan ben je bij Hoppenbrouwers Techniek aan het goede adres! Op al onze vestigingen zijn stagiairs van harte welkom. Je doet praktijkervaring op, we geven jou de begeleiding die je nodig hebt en je draait mee binnen een team, specialisme of discipline dat past bij jouw interesses. Heb je bijvoorbeeld interesse in Industriële Automatisering? Dan is een (afstudeer)stage in het ‘Hoppenbrouwers Experience Center‘ (HEC) echt iets voor jou.

Bob van den Bosch hbo stagiair bij Hoppenbrouwers Techniek

Giel is stagiair bij Hoppenbrouwers

Giel Brekelmans is hbo stagiair werktuigbouwkunde op de afdeling Ziekenhuizen. Tijdens een meet & match event kwam hij in contact met Hoppenbrouwers Techniek. Als geboren en getogen Udenhoutse jongen was Hoppenbrouwers de ideale stageplek voor hem om de hoek. “Met mijn begeleider Jan heb ik een goede klik. De gezelligheid en het harde werken gaan goed samen binnen ons team.”

Uurloner Giel Brekelmans van Hoppenbrouwers Techniek

Traineeship bij Hoppenbrouwers

Bijna, net of nog niet zo lang geleden afgestudeerd aan een technisch hbo en ben je op zoek naar verdieping? Dan past het traineeship Werktuigbouwkunde perfect bij jou! Binnen 2,5 jaar wordt jij opgeleid tot professional in gebouwgebonden W-installaties. Je werkt vier dagen in de week en daarnaast volg je één dag in de week college’s van de postbachelor HIT-W aan Avans+.

Als trainee werk jij op de binnen- en buitendienst.

Bram is Trainee bij Hoppenbrouwers

Bram Persoon is trainee werktuigbouwkunde bij Hoppenbrouwers Techniek. Hij rouleert tussen verschillende functies binnen de afdeling service. “Tijdens het traineeship krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen in een relatief korte tijd. Ook wordt er samen met je gekeken waar je naartoe wilt binnen de organisatie.”

Trainee Bram Persoon van Hoppenbrouwers Techniek

Bbl-traject bij Hoppenbrouwers

Heb jij interesse in de techniek en wil je werken en leren combineren? Dit kan tijdens het bbl-traject bij Hoppenbrouwers. Je werkt mee in verschillende projecten en wordt overal bij betrokken. Op deze manier helpen we jou de kennis die je op school opdoet direct toe te passen in de praktijk. Naast de theorie die je op school leert, ga je als bbl-er één avond in de week naar onze praktijkschool om je praktische vaardigheden bij te spijkeren.

Mathijs Romme Hulpmonteur van Hoppenbrouwers techniek

Tim is bbl'er bij Hoppenbrouwers

Tim Libbers is leerling-monteur op de afdeling Water & Infra. Na een bezoek aan de banenavond wist Tim het zeker: in de techniek ligt zijn hart. “Tijdens het werken aan projecten krijg je veel vrijheid om zelf diverse zaken op te pakken, maar wanneer je iets niet begrijpt kun je altijd vragen stellen aan je collega’s of de praktijkopleiders.”

Monteur Tim Libbers van Hoppenbrouwers Techniek