Traineeship voor jong afgestudeerde hbo-werktuigbouwkundigen met max 3 jaar werkervaring

De werktuigbouwkundige discipline binnen Hoppenbrouwers Techniek is flink gegroeid. Om verder te ontwikkelen in deze discipline, is de opstart van een Hop academie voorbereid. Het gaat om een traineeship voor hbo- jong afgestudeerden (met maximaal 3 jaar werkervaring) in de werktuigbouwkunde. In een intern traject maken de trainees de theorie eigen en draaien mee in echte projecten (van ziekenhuis tot industrie) van een eigen team op de vestiging Udenhout, Heesch of Dongen. In september 2019 start het programma met 2 klassen van elk 8 à 10 trainees.

Start traineeship werktuigbouwkunde in september 2019

Corné de Meijer: “We willen de beste werktuigbouwkundig installateur van Nederland zijn en vanuit die rol bijdragen aan een duurzamere en schonere wereld. Daar hebben we ambitieuze professionals voor nodig die specialist willen worden in de gebouw gebonden werktuigbouwkundige installaties, bijvoorbeeld als lead engineer, BIM-tekenaar of werkvoorbereider. Die mensen leiden we graag zelf op. In de eerste helft van 2019 werken we de programmadetails verder uit.”

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief