Hoppenbrouwers stage kick-off event

In februari heeft Hoppenbrouwers 65 nieuwe stagiairs mogen verwelkomen. Op 1 februari trapten zij gezamenlijk hun stageperiode af tijdens een Online Kick-Off Event. Tijdens het online event maakten zij kennis met ons familiebedrijf én met elkaar door interactieve opdrachten. 

Stage Kick-Off

Hoppenbrouwers geeft alle nieuwe medewerkers een warm welkom, van stagiair tot vakspecialist. Daarom organiseerden wij speciaal voor de nieuwe stagiairs een online kick-off evenement. “Elkaar blijven ontmoeten, zeker op je eerste stagedag is belangrijk”, meent Corné de Meijer, adjunct-directeur. “We hebben daarom gekeken naar wat wél kan en hoe we onze 65 stagiairs kennis kunnen laten maken met Hoppenbrouwers en elkaar. Een eerste stagedag is toch even wennen voor velen; ‘waar kom ik terecht, wat zijn de gebruiken op de werkvloer?’ Op die vragen hebben we antwoord gegeven. Bovenal hebben we er een leuke ochtend van gemaakt waar ruimte was voor vragen maar ook plezier.” De stagiairs gingen vanuit hun groep in Microsoft Teams op zoek naar Hoppenbrouwers en techniek gerelateerde voorwerpen in een fotobingo-opdracht. De samenwerking was een succes: alle tien de groepjes hadden een volle bingokaart.

Werken & Leren bij Hoppenbrouwers

Bij Hoppenbrouwers zijn we elke dag bezig met leren, opleiden en ontwikkelen. Jaarlijks starten er ruim 200 stagiairs in onze teams, verdeeld over de vestigingen. Ook in minder drukke tijden, of bijzondere tijden zoals deze vinden wij het belangrijk studenten klaar te stomen voor een toekomst in de techniek. Met een groot aanbod van disciplines en markten is er altijd een plek voor een (afstudeer)stagiair.

Strategische partner van scholen

Hoppenbrouwers wil de beste partner zijn voor scholen. Ellen Vermeer, directeur HR: “ Juist in deze corona tijd willen we meedenken met scholen om alle stagiaires een kans te kunnen blijven bieden. We hebben een sterke groeiambitie en om te groeien heb je goed opgeleide vakmensen nodig. We kijken naar de lange termijn en dat betekent dat je moet blijven investeren in je (potentiële) medewerkers. Samen met de teams zijn we aan het omdenken hoe we de extra aanwas van studenten een goede opleidingsplek in onze organisatie kunnen bieden.”

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief