Ploegenvoorstelling TWC Pijnenburg 2019

Op vrijdag 15 februari 2019 presenteerde TWC Pijnenburg haar nieuwe ploegen voor het nieuwe wielerseizoen bij Hoppenbrouwers Techniek in Udenhout. Ook dit jaar zijn er weer vele renners voorgesteld aan het publiek en hun sponsoren.

TWC Pijnenburg is met ongeveer 200 leden één van de grootste wielerverenigingen voor de jeugd, kinderen van 8 tot 19 jaar in Nederland. Leden van de vereniging zijn regelmatig Nederlands, Europees en zelfs wereldkampioen geworden. Ook wordt er steeds meer aandacht geschonken aan het dameswielrennen binnen de club.

Als hoofdsponsor van de Tilburgse Wielerclub faciliteerden wij deze avond in Udenhout en kijken wij terug op een geslaagde avond.

“Fietsen is een mooie sport. Door middel van deze sponsoring willen wij hier een bijdrage aan leveren.” Wij wensen de renners komend seizoen heel veel succes toe.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief