Wees welkom! Kom langs op de open dag 2022 in Almelo

Dit evenement is verlopen!

Ervaar de toekomst van techniek bij Hoppenbrouwers Almelo!

Bij Hoppenbrouwers leven we voor de techniek. We zijn trots op ons werk en dat willen we laten zien! Daarom openen wij ook dit jaar onze deuren voor iedereen die kennis wil maken met ons familiebedrijf.

Op zaterdag 23 april 2022 ben je tussen 10:00 en 16:00 uur van harte welkom op onze vestiging in Almelo. Tijdens de open dag brengen we techniek tot leven en is er van alles te doen voor jong en oud. Ervaar de toekomst van techniek en maak kennis met onze collega’s, onze specialismen en misschien wel je nieuwe werkplek!

Meld nu aan

Beleef onze disciplines

Ook dit jaar zijn deze disciplines weer het middelpunt van de open dag! Op die manier kun jij zelf de toekomst van techniek ervaren. Van elektrotechniek tot werktuigbouwkunde en van industriële automatisering tot duurzame energie, alles komt aan bod.

Alvast meer weten?

Lees hier meer

Werken bij Hoppenbrouwers?

Werken bij een groot bedrijf dat toch kleinschalig aanvoelt? Bij Hoppenbrouwers heb je meer dan 1500 medewerkers, maar werk je in een hecht en gezellig team. Ben jij op zoek naar een stage, leerwerkplek of nieuwe uitdaging in de techniek? Tijdens onze open dag kom jij álles te weten over de baankansen en opleidingsmogelijkheden bij Hoppenbrouwers.

Ben jij erbij?

Wil jij bijdragen aan de wereld van morgen? En samen met ons de toekomt van techniek ervaren? Kom dan op zaterdag 23 april van 10:00 tot 16:00 uur langs op onze vestiging in Almelo. Almelo staat voor je open om samen de techniek tot leven te brengen.

Wil jij hier bij zijn? Meld je aan

Ontvang onze nieuwsbrief