Hoppenbrouwers voor vierde keer FD Gazelle

Voor de vierde keer mag Hoppenbrouwers Techniek zich FD Gazelle noemen. Ons familiebedrijf is wederom een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Op 25 november ontvangen we de prestigieuze ondernemersprijs van het Financieele Dagblad.  

In 2017 won Hoppenbrouwers de bronzen award in de categorie ‘Groot’, regio Zuid-Nederland. Ruim vier jaar later, een groei naar 18 vestigingen en 1500 medewerkers, mogen we ons weer FD Gazelle noemen in deze categorie. Een prestatie die niet alleen op basis van omzet behaald werd, maar ook op onze winstgevendheid en personele groei.

Groei door medewerkers

Henny de Haas, Algemeen directeur: “Groei volgt vanzelf als je medewerkers op één zet én je jezelf altijd wilt verbeteren. Het is een direct gevolg van alle ambitie en passie van onze zelfsturende teams. Belangrijk daarbij is dat we niet afstappen van onze bedrijfsfilosofie. We blijven investeren in onze medewerkers, spelen in op de klantbehoefte en blijven altijd dichtbij door onze lokale geworteldheid.”

Over de FD Gazellen Awards

De prestigieuze FD Gazellen awards worden 25 november uitgereikt. Bij de feestelijke uitreiking worden tevens de allersnelste groeiers per regio bekend gemaakt. Of Hoppenbrouwers ook een gouden, zilveren of bronzen FD Gazellen Award mee naar huis mag nemen, is nog even spannend. Het belangrijkste criterium om voor de FD Gazellen Awards in aanmerking te komen is een omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar (2018-2020). In 2020 groeide Hoppenbrouwers al met bijna 20% ten opzichte van 2019 met een omzet van 218 miljoen.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief