Het team van Hoppenbrouwers maakt zich klaar voor de Roparun 2019

Op zondag 27 januari 2019 hebben de lopers en fietsers van team 351, in twee teams  gezamenlijk getraind om zodoende een idee te krijgen hoe de samenwerking is tussen de lopers en fietsers. Dat ging met een gemiddelde snelheid van 11 km per uur, wat voor de fietsers even wennen is. Er zijn in totaal 2 rondes afgelegd met een totaal van 13 km.

Op zaterdag 2 februari 2019 is er in het Luxor theater een bijeenkomst voor alle teams die deelnemen aan de Roparun 2019. Op die dag zullen ook de 1000 loten opgehaald worden die door de teamleden verkocht gaan worden. De opbrengst van de loten komt in zijn geheel ten goede aan het team en het KWF wat als doel heeft: ″Leven toevoegen aan de dagen waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven″.

Over Hoppenbrouwers

Van eenmanszaak in elektrotechnisch werken naar een allround technisch dienstverlener. In ruim honderd jaar groeide Hoppenbrouwers uit tot sterspeler in de techniek.

Voor particulieren

Jij wilt je huis verduurzamen. Maar waar moet je beginnen? Hoppenbrouwers maakt duurzaam en comfortabel wonen mogelijk, voor iedereen.

Bekijk onze producten

Zakelijke klanten

Wij zijn jouw technisch partner. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben wij voor ieder vraagstuk een passende technische oplossing.

Bekijk onze markten

Ontvang onze nieuwsbrief