Consumentenplatform ‘Hoppenbrouwers Thuis’

Vestigt in ‘s-Hertogenbosch

Het consumentenplatform ‘Hoppenbrouwers Thuis’ krijgt een nieuw hoofdkwartier: op 1 april 2023 verhuist de jongste discipline van de technisch dienstverlener naar Bedrijventerrein De Herven in ‘s-Hertogenbosch. Deze nieuwe, centrale locatie biedt het platform talloze mogelijkheden en voldoende ruimte om de komende jaren te groeien in technische dienstverlening voor thuis en in ontwikkeling en opleiding van medewerkers.

Algemeen directeur Henny de Haas en Tim van der Meer (clusterleider van het consumentenplatform) hebben op woensdag 28 december de sleutels van het nieuwe onderkomen aan de Aziëlaan 12 in ontvangst mogen nemen. “Het nieuwe pand biedt ons consumentenplatform een toekomstbestendige plek. En door ons in het centraal gelegen Den Bosch te vestigen, vergroten we ook de zichtbaarheid van Hoppenbrouwers in de regio”, aldus De Haas.

Thuisinstallateur

Hoppenbrouwers Techniek wil met het consumentenplatform haar particuliere klanten volledig ontzorgen. Op dit moment worden cv-ketels, hybride warmtepompen en airco’s aangeboden. Later dit jaar worden daar (in januari) zonnepanelen en (in mei) laadpalen aan toegevoegd. “Ook adviseren wij onze klanten op het gebied van het verduurzamen van de woning. En blijkt tijdens zo’n adviesgesprek dat ook de meterkast moet worden omgebouwd, dan kunnen wij dit ook realiseren. Met onze all-in service willen wij ook onze particuliere klanten volledig ontzorgen”, vertelt Van der Meer.

Showroom

Om aan de groeiende behoeften van consumenten tegemoet te komen, opent in het nieuwe pand aan de Aziëlaan een heuse showroom van 400 m2. Daar kunnen klanten in de loop van het tweede kwartaal van 2023 advies halen voor het verduurzamen van hun woning. Ook kunnen de verschillende installaties voor particulieren bekeken en gedemonstreerd worden. “Door alles qua thuistechniek onder één dak aan te bieden, helpen we mensen bij hun wensen voor een optimale woonbeleving.”

Verbouwing

Voordat de nieuwe vestiging van Hoppenbrouwers Techniek haar deuren opent, wordt het pand aan de Aziëlaan eerst verbouwd. Kantoren en werkplekken worden netjes gemaakt en er wordt een magazijn specifiek voor het consumentenplatform ingericht. Ook worden er vergader- en cursusruimtes gemaakt. En een verdieping boven de grote showroom wordt de academy gehuisvest. “Op 1 april 2023 start er een nieuwe klas in onze academy, dus zodoende dat we op ook die datum officieel openen in ’s-Hertogenbosch”, vertelt Van der Meer.

Academy

De praktijkschool voor verkorte leertrajecten verhuist van Kaatsheuvel naar het nieuwe onderkomen in ‘s-Hertogenbosch. “Hier leiden we onze nieuwe collega’s in 3 maanden tijd op binnen diverse disciplines, waarna zij zelfstandig bij de klanten thuis cv-ketels of hybride warmtepompen kunnen installeren, of bijvoorbeeld een woning kunnen voorzien van zonnepanelen”, legt Van der Meer uit. De ambitie van het consumentenplatform Hoppenbouwers Thuis is groot. “We zijn altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers die het als uitdaging zien om ons consumentenplatform verder uit te breiden. In 2023 willen we op verschillende vlakken en disciplines groeien met in totaal 60 nieuwe medewerkers.”

Nooit meer iets missen?

Laat hieronder je e-mailadres achter en meld je direct aan voor de speciale nieuwsbrief van ‘Hoppenbrouwers Thuis’. Daarin informeren we je over de laatste ontwikkelingen & trends op het gebied van het verduurzamen van je woning en brengen we je op de hoogte van onze laatste acties en aanbiedingen.

Hidden
Privacy(Vereist)

Ontvang onze nieuwsbrief

  •  *
  •  *