Whitepaper

Duurzaam ondernemen

Vul hieronder je e-mailadres in en ontvang het whitepaper direct in je mailbox!

  •  *Duurzaam ondernemen begint vandaag

Het thema duurzaam ondernemen staat momenteel vol in de aandacht. Actief bijdragen aan een betere wereld is tegenwoordig de norm. Bij duurzaam ondernemen, of maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), gaat het om meerwaarde creëren voor een bedrijf op economisch, sociaal en ecologisch gebied. Maar hoe werk je als bedrijf nu aan deze duurzame doelen? En nog beter, wat levert het je op? In onze gratis whitepaper lees je waarom duurzaam ondernemen loont en hoe het jouw bedrijf toekomstbestendig maakt.

 

Is jouw bedrijf (al) klaar voor de toekomst?

De ambitie van Nederland is groot: het wil naar een bloeiende, circulaire en CO2-arme industrie in 2050. Er wordt vol ingezet op energietransitie en -besparing, met wet- en regelgeving. Dit vraagt een hoop van ondernemers. Van een verplicht energielabel C tot een energiebesparingsplicht: welke duurzame stappen je móét zetten, verschilt per onderneming. Maar wat betekent dit voor jou?

Hoe word je als bedrijf toekomstbestendig?

Als jij als ondernemer wilt verduurzamen, dan kun je hier gelijk mee aan de slag. Dat kan ook direct zonder grote financiële investeringen te doen. Maak intern de balans op, welke processen kun je nu al onder de loep nemen en wellicht op korte termijn beïnvloeden om een ‘groenere’ bedrijfsvoering te stimuleren?

Duurzaam ondernemen loont

Duurzaam ondernemen kan een hele kluif zijn. Er zijn eindeloos veel slimme technieken en oplossingen, die perfect op elkaar afgestemd dienen te worden om écht effect te hebben. Daarnaast vraagt het veel tijd, geld, kennis en capaciteit. Het is altijd maatwerk, geen bedrijf is tenslotte hetzelfde. Verduurzamen is een businessmodel: het versterkt je marktpositie, vergroot je doelgroep en maakt jouw bedrijf interessanter – ook voor potentiële werknemers. Een duurzaam imago, dat loont!

Benieuwd wat jij kan doen als bedrijf om te verduurzamen?

Jouw duurzame installatiepartner

Als duurzame installateur zitten we niet stil. En weten we waar we over praten. We helpen je daarom graag ook duurzame stappen te zetten. Ben je benieuwd wat Hoppenbrouwers voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag meer.

Ontvang onze nieuwsbrief