Zij-instromen bij Hoppenbrouwers Zij-instromen bij Hoppenbrouwers

http://Als%20zij-instromer%20ga%20je%20vier%20of%20vijf%20dagen%20bij%20Hoppenbrouwers%20Techniek%20werken.

Zo ziet het traject voor zij-instromers eruit

Als zij-instromer heb jij op een later moment jouw passie voor techniek gevonden. Combineer werken en leren bij Hoppenbrouwers en voorkom dat je weer vijf dagen in de week in de schoolbanken moet zitten. Volg een studie tot monteur Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde die maximaal drie jaar duurt.

Je vult jouw werkweek bij ons op de werkvloer door vier of vijf werkdagen praktijkervaring op te doen. Binnen onze zelfsturende teams ga je direct aan de slag met passende projecten. Jij bent meteen onderdeel van het team, staat met je voeten in de klei en wordt begeleid om zelfstandig aan te werken.

Uniek aan het zij-instromerstraject van Hoppenbrouwers

Een vast contract
Onderdeel van het team
Blijf in ontwikkeling

Handige feiten over het zij-instromerstraject

Tijdens een meeloop-dag bij Hoppenbrouwers voelde jij de klik tussen ons en jouw passie voor de techniek. Voordat jij aan de slag gaat in de techniek als zij-instromer achterhalen we samen of de keuze bij jou past. Dat doen we na jouw sollicitatie tijdens het vervolggesprek. Tegelijkertijd controleren we of jouw vooropleiding past bij het bbl-traject. Als jij een mbo-niveau opleiding hebt afgerond, dan is dat vaak geen probleem.

  • “Nadat ik de stap had gemaakt me om te scholen, ging het eigenlijk allemaal heel snel. Inmiddels ben ik al zo’n 10 maanden verder en denk ik nog steeds dat ik de juiste beslissing heb genomen.”  – Mike Rijvers, zij-instromer bij Hoppenbrouwers

De uitdaging die zij-instromer Hein van Rijsewijk bij de boomkwekerij miste, vindt hij wel op de afdeling Water & Infra. Hein: “Je komt op verschillende projectlocaties. Iedere keer tref je weer een andere technische uitdaging.”

Dit mag jij van ons verwachten

Is het een match? Dan betaalt Hoppenbrouwers de opleidingskosten en eventuele bijkomende studiekosten. De verantwoordelijkheid voor het vinden van een passende opleiding ligt bij jou. Uiteraard kijken we graag met je mee.

Ga werken en leren met een omscholingstraject als zij-instromer. Hoppenbrouwers Techniek begeleid je.

Omscholing in 3 maanden

Ga jij het leven van onze particuliere klanten ongelooflijk gemakkelijk en zorgeloos maken? Iedereen met affiniteit voor techniek en een flinke dosis enthousiasme is van harte welkom. Ook zonder technische werkervaring! We leiden je binnen 3 maanden op tot installatiemedewerker in onze eigen academy. Tijdens de opleiding betalen we je gewoon uit! Klaargestoomd? Samen met je collega kom je bij bij onze klanten over de vloer en zorgen jullie ervoor dat ze er weer warm bij zitten.