Omscholing naar monteur elektrotechniek of werktuigbouwkunde

Omscholing naar monteur elektrotechniek of werktuigbouwkunde

Steeds meer mensen komen er op latere leeftijd achter dat ze eerder een verkeerde studiekeuze hebben gemaakt, dat ze veel interesse hebben in techniek en graag daar in zouden willen werken. Ze hebben hier dan alleen geen ervaring in én geen studie in gevolgd. Dit terwijl dit vaak wel een voorwaarde is om in die branche te kunnen werken. Geldt dit ook voor jou? Heb je interesse in techniek en zie je een mogelijkheid om werken en leren te combineren? Dan kun je bij Hoppenbrouwers terecht dankzij een omscholingstraject!

 

Vanuit een eerder gevolgde MBO niveau 2, 3 of 4 opleiding (in een totaal andere richting) kun je via ons, in samenwerking met een van de opleidingsinstituten waar wij mee werken, een Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) Opleiding volgen. Dat betekent dat je werken combineert met leren. Wij betalen je opleiding en je gaat één dag in de week naar school (of twee avonden) en werkt vier of vijf dagen bij Hoppenbrouwers. Tijdens je opleiding begeleiden onze praktijkopleiders je intensief.

 

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen, ons bezoeken tijdens de open dagen van scholen of onze eigen banendagen.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail