Werken in Industriële Automatisering Werken in Industriële Automatisering

Werken binnen Industriële Automatisering

Meer dan genoeg uitdaging
Uiteenlopende opdrachten in diverse branches
Veel doorgroeimogelijkheden

Zo ziet het werk binnen Industriële Automatisering eruit

Er zijn twee richtingen binnen de discipline Industriële Automatisering: Water en Industrie. Wanneer je bij Hoppenbrouwers komt werken, maak je een keuze tussen die twee. De grote verschillen? In de watertak vind je vooral lange projecten en werk je veel buiten. In de industrie gebeurt het tegenovergestelde: de projecten zijn van kortere duur en je staat voornamelijk binnen. Wil jij na een paar jaren werken binnen de industrie de watertak ontdekken? Alles is mogelijk.

 

Iedere functie heeft uiteenlopende werkzaamheden. Als hardware-engineer (binnendienst) ben je organisatorisch, inhoudelijk en technisch verantwoordelijk voor het ontwerp. De ene dag werk je op het kantoor en schakel je met collega’s. De andere dag schuif je aan tafel met onze opdrachtgevers om te sparren over oplossingen op het gebied van industriële automatisering.

 

Als eerste monteur (buitendienst) implementeer je het ene moment nieuwe besturingskasten in een brouwerij, en leg je een week later kabels bij een snoepfabrikant. Je weet dat een productieproces maar beperkt kan stilstaan en zet daarom met het hele team de schouders eronder om de deadline te halen. Sterker nog: je doet niets liever. De uitdaging en diversiteit maken je werk zo mooi.

Waar ga jij aan de slag?

Ontwerp als hardware-engineer besturingskasten. Of realiseer de tekeningen als monteur en zet de besturingskasten in elkaar. In heel Nederland zoekt Hoppenbrouwers gemotiveerde techneuten om techniek tot leven te laten komen. Kom werken in Arnhem, Barendrecht, Deurne, Sittard, Udenhout of Utrecht. Waar ga jij aan de slag?

Blijf jezelf ontwikkelen

Er is een toenemende vraag naar industriële IT-oplossingen. Nieuwe systeemkoppelingen en automatiseringsslagen schieten als paddenstoelen uit de grond. Allemaal met één doel: werkprocessen slimmer, efficiënter, duurzamer en winstgevender maken. Jij voelt diezelfde drang om jezelf te verbeteren, en om projecten beter te laten verlopen. Bij Hoppenbrouwers krijg je de kans om je non-stop te ontwikkelen en zo jezelf en organisaties vooruit te helpen.

 

Heb jij ambities en wil je bijvoorbeeld van leerling-monteur doorgroeien naar projectleider? Daarvoor krijg je alle ruimte en kansen. Werken bij Industriële Automatisering betekent dat je jezelf wilt blijven ontwikkelen en uitdagen, en verder groeit. Wij stimuleren dat.

http://Wil%20jij%20werken%20als%20software,%20hardware%20of%20lead%20engineer?%20Bekijk%20de%20vacatures%20bij%20Hoppenbrouwers%20Techniek.

Medewerkers aan het woord

Van niets iets maken. “Beginnen met een leeg A4’tje en eindigen met een besturing die ervoor zorgt dat een rioolwaterzuivering uit afvalwater maar liefst 40.000 kubieke meter biogas per dag produceert.” Dat maakt het werk voor lead-engineer Bart Lambregts zo mooi.

Sluit je aan bij team Industriële Automatisering

Teun van der Meyden groeide van leerling-monteur uit tot leidinggevend eerste monteur binnen Industriële Automatisering. En dat ziet hij zichzelf tot aan zijn pensioen blijven doen. “Mijn groei is te danken aan trainingen, begeleiding van mentoren en persoonlijke aandacht. Hoppenbrouwers zet de medewerker echt centraal.”

 

Vind uitdaging in de Industriële Automatisering en vind jouw nieuwe baan.