Werken in Duurzame Energie Werken bij Duurzame Energie

Werken binnen discipline Duurzame Energie

Een branche die volop in ontwikkeling is
Verschillende disciplines komen samen
Uitdagende projecten met veel klantcontact

Bekijk een duurzaam project

Als monteur is afwisseling je tweede naam. ‘s Morgens haal je alle spullen bij onze vestiging op en gaat vervolgens naar je project. Bij een MKB of bij de klant thuis. Je zet zelf je veiligheidsvoorzieningen op, plaatst de installatie en overlegt met de klant of jouw plan overeenkomt met zijn wensen. Samen met een collega maak jij op technisch vlak alles kloppend, van installatie tot en datatechniek.

http://Van%20Beek%20schroeftransport%20krijgt%20zonnepanelen

Thuis in de wereld van zonne-energie

Zonne-energie is een vak apart. Een wereld die continu in beweging is. Installaties van twee jaar geleden hebben inmiddels al meerdere innovatieslagen gehad. Als medewerker in deze discipline weet jij van de hoed en de rand. Je wordt enthousiast van het bijhouden van de laatste trends. Wij stimuleren dat. Start je binnen ons team, dan leiden we je eerst op tot specialist op het gebied van zonne-energie. Daarnaast steek jij direct de handen uit de mouwen bij de klant. Zo ben je in no time thuis in de wereld van zonne-energie.

Van alle markten thuis

Werken in de zonne-energie is een afwisselend vak. Tal van verschillende disciplines en kennis komen hierin samen. Je bent niet alleen bezig met elektrotechniek, maar ook met datatechniek. De installatie moeten tenslotte communiceren met bijvoorbeeld ons eigen monitoringssysteem. Je focus ligt op elektrische veiligheid én op je eigen veiligheid wanneer je het dak opgaat. Jij wordt enthousiast van die verscheidenheid. En ziet de voordelen van deze technische markt vol kansen.