Werken in discipline Technisch Beheer Werken bij Technisch Beheer

Werken bij het specialisme Technisch Beheer

Afwisselende werkzaamheden
Specialistisch en gecertificeerd werk
Minder storingen door tijdig onderhoud

Werken bij Technisch Beheer: zo ziet dat eruit

Binnen het cluster Technisch Beheer word je door onze mensen van de binnendienst aangestuurd. Onze medewerkers van de buitendienst zijn verspreid over het hele land. Bij iedere lokale vestiging vind je een magazijn in de buurt waar jij jouw materialen haalt. Wel zo makkelijk.

Met zo’n vier- tot zeshonderd klanten onder een team is plannen een belangrijk aspect bij de discipline Technisch Beheer. Dat is goed te doen als het gaat om onderhoud van installaties. Wordt er een project vanuit Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde opgeleverd aan de klant, dan krijgen wij de overdracht: vanaf dan is die klant ‘van ons’. Wij plannen dan het onderhoud, lossen storingen op en beheren de installaties. Daarbij staan onze klanten centraal. Bijvoorbeeld in een logistiek bedrijf mag het proces zeker niet stilstaan. Daarom maken we duidelijke afspraken. Zo komen we niet in één keer met tien man, maar in kleinere groepen voor minimale overlast.

Werken voor verschillende markten

De klanten van Technisch Beheer komen uit allerlei markten. Zodra een nieuwbouwproject is afgerond met elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, komt het onze kant op. Van de logistieke branche tot scholen en industrie. De projecten die wij voor een markt oppakken, variëren heel erg. Zo onderhoud je de ene dag de koelingsinstallaties van een mkb, en controleer je de andere dag de luchtbehandelingskasten van een groot distributiecentrum.

Medewerker aan het woord

Onze medewerkers beamen het afwisselende en uitdagende werk binnen Technisch Beheer. Zo is Edwin van Kruistum blij met zijn functie als Inspecteur Elektrotechniek. “Ik heb al heel wat technische dienstjaren achter de rug, maar gelukkig leer ik nog steeds. Elektrische installaties blijven mij nog steeds verrassen. Deze baan heeft me ook geleerd, dat je kijk kan veranderen op een installatie. Ik vind dat verfrissend en het weerhoudt me ervan een soort tunnelvisie te ontwikkelen.”

Edwin van Kruistum is inspecteur E bij Hoppenbrouwers

Word onderdeel van ons team

Sluit jij aan bij het dynamische werk van Technisch Beheer, dan kom je gegarandeerd Geert Jacobs tegen. Als clusterleider heeft hij overzicht over ieder team, zodat alles op rolletjes loopt. “Binnen onze teams krijgen de mensen veel vrijheid. Je wordt op pad gestuurd, mag zelf zaken oplossen en komt voor uitdagingen te staan. Dat maakt het werk zo leuk.”

 

Flexibel meebewegen met een planning die ieder uur kan veranderen: bij Technisch Beheer kun je niet anders. Kom jij ons team versterken?