Werken bij Sprinkler Werken bij Sprinkler

Werken in discipline Sprinklertechniek

> Werken bij een bedrijf waar de medewerker op één staat

> Werken in een leuk en gezellig team

> Samenwerken met enthousiaste en ervaren collega´s

> Goede verhouding tussen werk en privé

> Kwaliteit leveren

> Leren over ontwikkelingen sprinklerinstallatie

Zo ziet werken bij discipline Sprinkler eruit

Een gebouw ziet er aan de buitenkant vaak hetzelfde uit, zo niet de sprinklerinstallaties binnen: die worden altijd op maat ontworpen en geïnstalleerd. Van een distributiecentrum tot een kantoor, winkelpand of woontoren: ons sprinklerteam biedt altijd maatwerk. Dat levert uitdagend en divers werk op. Bij alle projecten of aanvragen kijken we naar de aspecten die van belang zijn voor de sprinklerinstallatie: van de constructie van het gebouw tot het gebruik, de producten en de opslaghoogtes.

 

Bij een aanvraag bepalen we eerst de complexiteit ervan. In de meeste gevallen worden de projectleider en engineer er direct bij betrokken. Vervolgens kijken we of er andere disciplines binnen Hoppenbrouwers moeten aansluiten om het project zo succesvol mogelijk te laten verlopen. Zo is de samenwerking optimaal en worden de ontwerpen op elkaar afgestemd.

Zodra de opdracht wordt doorgezet, kunnen we snel schakelen, omdat de projectleider of engineer er al bij betrokken is. In deze fase kijkt ook de uitvoerder mee met het ontwerp, om mee te denken hoe de installatie het slimst kan worden opgezet. Bij de realisering houdt een uitvoerder of leidinggevend eerste monteur altijd het overzicht: die stuurt mensen aan of leidt leerling- en hulpmonteurs mee op.

 

Vroeg opstaan is geen probleem voor de buitenmedewerkers. Eerst een bak koffie en doorspreken wat er gaat gebeuren, en dan direct aan de slag: van een basisnet ophangen tot alarmkleppen en een pompkamer monteren. Het is veelzijdig werk.

Begeleiding sprinklerteam

Dag één bij Sprinkler en jij bent direct onderdeel van het team. Of je nu een rugzak aan ervaring meeneemt of net als leerling-monteur start. Met de juiste begeleiding zet jij stappen. Wil je doorgroeien van leerling-monteur naar leidinggevend eerste monteur of nog verder? Dan zorgen we daarvoor met de juiste begeleiding en handvatten. We geven je bijvoorbeeld gepaste trainingen en steeds meer verantwoordelijkheid, zodat je uiteindelijk je eigen project kunt leiden.

Ian en Freek team Bunkertoren

Werken aan grote en kleine projecten binnen Sprinkler

Binnen het team van Sprinkler sta je nooit alleen voor een project: we doen het met elkaar. We kijken waar jouw interesses en passie liggen. Door onze diversiteit aan grote en kleine projecten kan een team een halfjaar of langer bezig zijn met een groot project, of juist meewerken aan een kleine klus van enkele dagen of weken. Waar zie jij jezelf al staan?

Werken voor verschillende markten

Om ons werk zo divers mogelijk te houden, werken we binnen verschillende markten. Zo zijn we vaak te vinden in de distributiecentra, met hun eigen specificaties en vragen, gaan we aan de slag in kantoorpanden, en werken we aan de Bunkertoren in Eindhoven. Klanten weten ons ook te vinden voor het renoveren of herinrichten van een pand, zoals we deden voor het voormalig V&D-pand in Eindhoven. Een werkdag is nooit hetzelfde.

De toekomst van Sprinkler

De sprinklersector staat nooit stil: nieuwe sprinklers of beveiligingen worden ontwikkeld, normen en voorschriften worden aangescherpt. Rob Heijendijk, projectmanager bij het cluster Sprinkler ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. “Het basisprincipe van de werking van een sprinkler is in al die jaren vrijwel onveranderd gebleven. Toch staat de ontwikkeling niet stil: sprinklers worden verder geoptimaliseerd en er komen nieuwe op de markt voor nieuwe toepassingen. Dat maakt het werk afwisselend en leuk.”

 

Rob: “Kom je ons team versterken, dan krijg je met dit soort leuke uitdagingen te maken. En als het even niet lukt, dan sta je er bij cluster Sprinkler nooit alleen voor. De uitvoeder springt met gemak bij als een monteur dat nodig heeft. In teamverband worden zaken opgepakt, opgelost en uitgevoerd. Zien we jou bij de start van ons volgende project?”

 

Ga voor een uitdagende functie waar men van aanpakken weet: kies voor een baan bij discipline Sprinkler.

Projectcoördinator Rob Donkers van Hoppenbrouwers Techniek