Werken bij Beveiliging voor meer veiligheid Werken bij Beveiliging

Waarom werken bij specialisme Beveiliging

Continu verbeteren en bijleren van vaardigheden
Bouwen aan een veilige omgeving
Focus verschuift naar datagedreven installaties
Achterliggende klantvraag staat voorop

Samenwerken voor Beveiliging

Als teamplayer werk je nauw samen met je collega’s, voor grote en kleine projecten. Een compleet nieuw inbraak- en camerasysteem voor een logistiek terrein is geen solotaak: meerdere mensen trekken kabels, en hangen samen camera’s op.

 

Voordat we invulling geven aan de vorm van de installaties, gaat de projectleider of werkvoorbereider naar de klant toe. Met een dosis kennis en kunde achterhalen zij waar de klant daadwerkelijk op zit te wachten voor de beveiliging van zijn pand. Wat is het doel van de vraag? Is er een onderliggend probleem, zoals goederen die verdwijnen? Of is de beveiliging meer bedoeld als controlerende functie? De antwoorden spelen allemaal mee voor de uiteindelijke oplossing.

Werken bij Beveiliging: zo ziet dat eruit

Werken binnen het team Beveiliging staat gelijk aan bijleren en opleiden, in welke functie je er ook aan het werk bent. Het is een branche waarin ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen. Zoals Apple vaak uitkomt met een nieuwe iPhone, zo komen er ook vaak nieuwe camerasystemen op de markt. Opgedane kennis over een bepaald systeem wordt verbreed en verbeterd. Een camerasysteem met een hoge beeldkwaliteit is niks nieuws meer. Maar of de camera geschikt is voor thermische detectie bijvoorbeeld wel.

 

Daarnaast eist de sector steeds meer kennis van software en computers. Om de ontwikkelingen rondom slimme systemen bij te houden, tillen we onze kennis naar een hoger niveau met opleidingen en cursussen.

Hoppenbrouwers Techniek verzorgde de beveiliging op het Willibrord Gymnasium in Deurne

http://rico%20sittard

Medewerkers aan het woord

Blijven leren doet werkvoorbereider Beveiliging Rico Prumpeler als geen ander. “Je bent nooit te oud om te leren. De plannen voor de komende jaren van mijn carrière zijn ambitieus, maar ik ga ervoor.” Rico hoopt door te groeien naar de functie projectleider. “Om zo de vestiging nog beter op de kaart te zetten.”

Word jij onderdeel van ons team?

Zie jij jezelf staan tussen de gedreven mannen en vrouwen bij Beveiliging? Grote kans dat je dan ook Koen van den Hurk tegen het lijf loopt. Als clusterleider Beveiliging is hij verantwoordelijk voor de gehele discipline. “Binnen Beveiliging is het bijna cultuur geworden om je te ontwikkelen en te blijven leren. Daar stimuleren we elkaar in. Dat geldt ook voor onze nieuwe medewerkers.”

 

Laat mensen veilig voelen dankzij jouw werk in de functie binnen het specialisme Beveiliging.