Werken als werkvoorbereider Werken als Werkvoorbereider

Jouw werk als Werkvoorbereider

Bouwlocaties zijn voor jou niet onbekend, maar net zo graag bevind jij je op kantoor om te overleggen met de klant, leveranciers en projectleider. Werken als Werkvoorbereider betekent dat jij de lijntjes kort houdt en te allen tijde het overzicht bewaart. Door veel overleg ben jij op de hoogte van alle zaken.

 

Jij studeert net af en weet dat de functie Werkvoorbereider je op het lijf is geschreven. Of met jaren aan ervaring op zak ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging. Wie je ook bent, ons groeiende bedrijf staat met smacht op je te wachten. Kom bij ons in dienst met een vaste aanstelling en blijf je zelf ontwikkelen als Werkvoorbereider. Groei na een aantal jaar bijvoorbeeld door naar de rol van Projectleider en blijf jezelf uitdagen.

Voordelen van werken als werkvoorbereider bij Hoppenbrouwers

Werk met inhoud
Altijd dichtbij
Goede werksfeer

Medewerkers aan het woord: Angelo Kools

Werkvoorbereider Industriële Automatisering Angelo Kools startte op onze nieuwe vestiging in Barendrecht. Voor hem was dit de perfecte stap om verder te groeien. “Als je ambities hebt en jezelf wil ontwikkelen binnen Hoppenbrouwers, dan steken ze echt tijd en moeite in je.”

Werkvoorbereider Angelo Kools van Hoppenbrouwers Techniek

Frank Wouda koos voor het Service team

Werkvoorbereider Frank Wouda is geen onbekende binnen de techniek. Vanaf zijn zeventiende zit hij in het vak. Hij switchte van installatietechniek naar het projectenteam Service om als Werkvoorbereider aan de slag te gaan. “In dit team is er de zelfstandigheid, de vakkennis en het karakter om samen projecten uit te voeren en zo opdrachtgevers en klanten tevreden te stellen met het eindresultaat.”

Werkvoorbereider Frank Wouda van Hoppenbrouwers Techniek

Onze disciplines

Van werktuigbouwkunde tot elektrotechniek en van industriële automatisering tot sprinkler. Hoppenbrouwers heeft jarenlange ervaring binnen verschillende disciplines. Voor iedere discipline zoeken wij gemotiveerde Werkvoorbereiders die van aanpakken weten. Wat past het best bij jou?

Regionaal aanwezig

We vinden het belangrijk regionaal aanwezig te zijn voor onze medewerkers. Om dat door heel Nederland te verwezenlijken zijn we druk bezig onze landelijke dekking uit te breiden. Zit er al een vestiging bij jou in de buurt?

Wees van A tot Z bij het project betrokken als Werkvoorbereider. Ga aan de slag bij Hoppenbrouwers Techniek.