Werken als Vestigingsleider

Werken als Vestigingsleider

Voordelen van werken als vestigingsleider bij Hoppenbrouwers

Uitdaging
Goede werksfeer
Dichtbij huis

Ronnie van Haperen - Vestigingsleider Barendrecht

Bij Hoppenbrouwers spreken we vaak over dromen en het waarmaken van dromen. Dat was ook het geval voor Ronnie. Hij startte in 2020 met een nieuwe autonome vestiging in Barendrecht. “Het is mijn doel om (nieuwe) medewerkers te begeleiden, zodat zij zich kunnen ontwikkelen richting een functie waar ze over 3 of 5 jaar willen staan. Mijn kracht is dat ik dicht bij de mensen sta: geen afstand, samen één team.”

Opening Hoppenbrouwers Techniek Barendrecht

Patrick van Vugt - Vestigingsleider Deurne

Patrick is Vestigingsleider van de vestiging in Deurne en werd door aangetrokken door de menselijkheid die Hoppenbrouwers uitstraalt. “Hoppenbrouwers is een familiebedrijf en dat voel je aan alles: de werknemers komen altijd op de eerste plaats. Echt iedereen kan doorgroeien, ongeacht zijn of haar functie.”

Vestigingsleider Patrick van Vugt van Hoppenbrouwers Techniek Deurne

Onze vestigingen

Hoppenbrouwers Techniek wil van een regionale naar een landelijke dekking en is daarmee al hard op weg. Vanuit deze ambitie is het mogelijk om medewerkers te laten groeien en zich te laten ontwikkelen. Ook voor enkele van onze huidige vestigingen zijn we op zoek naar ambitieuze Vestigingsleiders die groei en ontwikkeling stimuleren.

Openstaande vacatures