Werken als Vestigingsleider Werken als Vestigingsleider

Voordelen van werken als vestigingsleider bij Hoppenbrouwers

Uitdaging
Goede werksfeer
Dichtbij huis

Ronnie van Haperen - Vestigingsleider Barendrecht

Bij Hoppenbrouwers spreken we vaak over dromen en het waarmaken van dromen. Dat was ook het geval voor Ronnie. Hij startte in 2020 met een nieuwe autonome vestiging in Barendrecht. “Het is mijn doel om (nieuwe) medewerkers te begeleiden, zodat zij zich kunnen ontwikkelen richting een functie waar ze over 3 of 5 jaar willen staan. Mijn kracht is dat ik dicht bij de mensen sta: geen afstand, samen één team.”

Opening Hoppenbrouwers Techniek Barendrecht

Rick Schraven - Vestigingsleider Nijmegen

Rick is sinds begin 2019 de vestigingsleider van Hoppenbrouwers Nijmegen. Hij nam het stokje over van de tijdelijke vestigingsleider. “Als je iets wil, dan moet je er zelf werk van maken”, stelt Rick. “Dat is ook de kern van het verhaal van Hoppenbrouwers. Soms moet je risico’s nemen. En kansen moet je pakken. Dat brengt je op hele mooie plekken. Ik ben het levende voorbeeld!”

Vestigingsleider Rick Schraven van Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen

Onze vestigingen

Hoppenbrouwers Techniek wil van een regionale naar een landelijke dekking en is daarmee al hard op weg. Vanuit deze ambitie is het mogelijk om medewerkers te laten groeien en zich te laten ontwikkelen. Ook voor enkele van onze huidige vestigingen zijn we op zoek naar ambitieuze Vestigingsleiders die groei en ontwikkeling stimuleren.