Werken als Vestigingsleider Werken als Vestigingsleider

Werken als Vestigingsleider

Jij bent ondernemend en houdt ervan de techniek tot leven te brengen binnen jouw vestiging. Niemand kan meer om ons heen dankzij jou. Als Vestigingsleider ben jij de partner voor onze medewerkers, klanten en scholen. Hoe jij jouw kwaliteiten het beste inzet? Dat bekijken we samen. Tijdens gesprekken komen we erachter wat jou drijft en waar je eventueel naartoe wil groeien.

Voordelen van werken als vestigingsleider bij Hoppenbrouwers

Uitdagend
Doorgroeimogelijkheden
Medewerkers op één

Medewerkers aan het woord: Ronnie van Haperen

Ronnie van Haperen is hét schoolvoorbeeld van iemand die zijn dromen najaagt, ambitie uitspreekt en doorgroeit. In 2020 startte hij een nieuwe autonome vestiging in Barendrecht. “Het is mijn doel om nieuwe medewerkers te begeleiden zodat zij zich kunnen ontwikkelen richting een functie waar ze over een paar jaar willen staan. Mijn kracht is dat ik dichtbij mensen sta. Samen zijn we één team.”

Opening Hoppenbrouwers Techniek Barendrecht

Maak kennis met Vestigingsleider Rick Schraven

In Nijmegen moest het stokje van de tijdelijke Vestigingsleider worden overgenomen. Een uitgelezen kans voor Rick Schraven om in Nijmegen aan het roer te staan. “Soms moet je risico’s nemen en kansen pakken. Dat brengt je op hele mooie plekken. Zoals in Nijmegen.”

Vestigingsleider Rick Schraven van Hoppenbrouwers Techniek Nijmegen

Onze vestigingen

Hoppenbrouwers timmert hard aan de weg om een landelijke dekking te verwezenlijken. Regionaal blijven we aanwezig en zijn we altijd dichtbij. Met de ambitie voor een landelijke dekking is het mogelijk om medewerkers mee te laten groeien en ontwikkelen. Daarvoor zijn we altijd op zoek naar Vestigingsleiders voor huidige en nieuwe locaties.

Bouw als Vestigingsleider mee aan de toekomst van Hoppenbrouwers Techniek.