Werken als Uitvoerder Werken als Uitvoerder

Verantwoordelijkheid van de uitvoerder

Als Uitvoerder bij Hoppenbrouwers laat jij projecten soepel verlopen, zoals verbouwingen of de realisatie van nieuwbouwwoningen. Dankzij jouw sociale vaardigheden en sterk leiderschap, schakel jij snel bij onduidelijkheden of vertragingen en beantwoord jij vragen van andere onderaannemers, collega-monteurs en medewerkers. Vervolgens weten zij helder wat ervan ze wordt verwacht.

 

Het maakt niet uit of jij die uitvoerder bent met jaren ervaring op de bouw. Of dat jij aanstormend talent bent. Iedereen leert bij ons, elke dag. We zorgen er samen voor dat jouw kwaliteiten tot recht komen.

Voordelen van werken als uitvoerder bij Hoppenbrouwers

Iedere dag uitdaging
Zelfsturende teams
Doorgroeimogelijkheden

Medewerkers aan het woord: Ben van Oers

Ben van Oers zocht een organisatie met kansen om te groeien. Dat vond hij bij Hoppenbrouwers. Als Uitvoerder Utiliteit ziet geen dag er hetzelfde uit. “Wat ik exact doe als Uitvoerder Utiliteit? Je kunt beter vragen ‘wat niet’.”

Uitvoerder Ben van Oers van Hoppenbrouwers Techniek

Out-of-the-box Uitvoerder Marc van Erp

Noem Marc gerust een bezige bij. Stilzitten staat niet in zijn woordenboek en dat komt mooi uit als uitvoerder. Start er een project binnen de Industriële Automatisering, wordt hij aan het werk gezet. “Ik regel het reilen en zeilen op locatie. En help het liefst ook mee als er tijd over is. Creatieve oplossingen verzinnen doe ik het allerliefst.”

Werken als Uitvoerder kan binnen verschillende disciplines bij Hoppenbrouwers Techniek.

Onze disciplines

Van beveiliging tot duurzame energie en van beheer, onderhoud en service tot sprinkler. Hoppenbrouwers heeft jarenlange ervaring binnen verschillende disciplines. Voor iedere discipline zoeken wij gemotiveerde Uitvoerders die van aanpakken weten. Wat past het best bij jou?

Onze vestigingen door heel Nederland

Lokaal geworteld zijn, is een belangrijke pijler voor Hoppenbrouwers. Daarom zijn we zo veel mogelijk regionaal aanwezig en altijd dichtbij. En met onze ambitie voor een landelijke dekking is het mogelijk om medewerkers mee te laten groeien en ontwikkelen.

Geen dag is hetzelfde als Uitvoerder bij Hoppenbrouwers Techniek. Ga de uitdaging aan.