Werken als Tekenaar / BIM Modelleur Werken als Tekenaar

Werken als BIM-Modelleur

Als Tekenaar bij Hoppenbrouwers leiden we je op om te werken volgens de BIM-werkwijze. De 3D-modellen zorgen voor een eenduidig helder beeld voor iedereen op de bouw en voor onze klant. Een bekende term voor jou of nog onbekend? Allebei is prima. Elke dag leren is ons motto. Jong of oud. Ervaren of net afgestudeerd. Jouw kwaliteiten komen hoe dan ook het beste tot zijn recht en ontwikkel je waar nodig.

Waarom werken als Tekenaar bij Hoppenbrouwers?

Dichtbij huis
Zelfsturende teams
Specialistisch team

Medewerkers aan het woord: Tekenaar Rob Wouters

Als Tekenaar houdt Rob Wouters dagelijks contact met de monteurs op locatie. Zo weet hij zeker dat ontwerpen goed aankomen. Wat hem zo aantrekt aan zijn werk? “Het is heel uitdagend en afwisselend. Ik ben voornamelijk bezig met tekenen, maar krijg ook de ruimte regelmatig aanwezig te zijn op de bouw. Daar controleer ik en pak ik ook een stukje coördinatie van andere bouwpartners op.”

Tekenaar Rob Wouters bij Hoppenbrouwers Techniek

Tekenaar binnen een discipline of markt

Van werktuigbouwkunde tot elektrotechniek en van duurzame energie tot beveiliging. Hoppenbrouwers heeft jarenlange ervaring binnen verschillende disciplines. Voor iedere discipline zoeken wij gemotiveerde projectcoördinatoren die van aanpakken weten. Wat past het best bij jou?

Lokaal geworteld

Hoppenbrouwers timmert hard aan de weg om een landelijke dekking te verwezenlijken. Regionaal blijven we aanwezig en zijn we altijd dichtbij. De mogelijkheden voor onze medewerkers om door te groeien wordt daarnaast alsmaar breder.

Ga aan de slag als Tekenaar in een specialistisch team binnen Hoppenbrouwers.