Werken als Tekenaar / BIM Modelleur Werken als Tekenaar

Voordelen van werken als Tekenaar / BIM Modelleur bij Hoppenbrouwers

Dichtbij huis
Goede werksfeer
Werkdruk

Rob Wouters - Tekenaar

Rob is Tekenaar en werkt nauw samen met zijn coach en heeft daarnaast dagelijks contact met de monteurs op locatie. “Mijn werk is heel uitdagend en afwisselend. Ik houd mezelf voornamelijk bezig met tekenen, maar ook ben ik regelmatig op de bouw aan het controleren en pak ik ook een stukje coördinatie van andere bouwpartners op.”

Tekenaar Rob Wouters bij Hoppenbrouwers Techniek

Chris van Beek & Tycho Bastianen - Werkvoorbereider / Tekenaar werktuigbouwkunde

Chris en Tycho zijn werkzaam als Werkvoorbereider én Tekenaar bij onze vestiging in Kaatsheuvel. In dezelfde functie halen Chris en Tycho toch op verschillende manieren plezier uit hun werk. “Je bent met veel dingen tegelijkertijd bezig en bent op zoek naar de meest efficiënte oplossing voor de klant en onze monteurs.”

Chris en Tycho - Werkvoorbereider/tekenaar W Hoppenbrouwers TechniekKaatsheuvel

Onze disciplines

Van werktuigbouwkunde tot elektrotechniek en van duurzame energie tot beveiliging. Hoppenbrouwers heeft jarenlange ervaring binnen verschillende disciplines. Voor iedere discipline zoeken wij gemotiveerde projectcoördinatoren die van aanpakken weten. Wat past het best bij jou?

Markten

Als Tekenaar / BIM Modelleur bij Hoppenbrouwers Techniek kan je aan de slag binnen verschillende markten zoals KantorenGemeente & OverheidZiekenhuizenDistributie & LogistiekOnderwijsZorg & WoningbouwRecreatie & AmusementRetailIndustrieWater & Infra en Particulier . Welke markt past het best bij jou?

Medewerkers van Hoppenbrouwers Techniek