Werken als Software-engineer Werken als Software-engineer

Benut jouw kwaliteiten als Software-engineer

Jouw ideeën voor installaties weet jij moeiteloos te vertalen in concrete plannen als Software-engineer. Uitdagende problemen ga jij niet uit de weg. Sterker nog: jij grijpt deze met beide handen aan. Ga jij het liefst heel de dag aan de slag met programmeren? Of ben je liever aan het onderzoeken? Als Software-engineer krijg jij er bij ons alle ruimte voor. Elke dag leer jij bij.

Werken als Software-engineer bij Hoppenbrouwers

Vast contract
Doorgroeimogelijkheden
Medewerkers op één

Medewerkers aan het woord: Corné Coolen

Met het feit dat medewerkers bij ons op één staan, kan het niet anders dan ze aan het woord te laten over hun functie. Corné Coolen is Software-engineer en gaat het liefst aan de slag met domotica en gebouwbeheersystemen. “Bij luxe woningen focus ik me op het comfortgevoel van een woning. Terwijl het voor bedrijven gaat over de centrale bediening van verlichting bijvoorbeeld.”

Software Engineer Corné Coolen bij Hoppenbrouwers Techniek

Senior Software-engineer Jaap Vugs aan het woord

Sinds zijn studiejaren is Jaap Vugs niet weg te slaan bij Hoppenbrouwers. Van student tot senior Software-engineer getuigt van een mooie groei. “Je krijgt binnen Hoppenbrouwers veel eigen verantwoordelijkheid. In mijn functie word ik bijvoorbeeld veel vrijgelaten in het organiseren van mijn werk. Dat zorgt voor meer betrokkenheid.”

Medewerker van Hoppenbrouwers Techniek

Kies jouw discipline en markt

We hebben al jaren ervaring binnen Industriële Automatisering. Perfect voor jou als Software-engineer. We zoeken namelijk altijd gemotiveerde mensen voor deze discipline. Je kunt aan de slag voor verschillende markten. Zoek jouw drive binnen de markt Water & Infra of Industrie.

Service engineer Menno Kers van Hoppenbrouwers Techniek

Onze vestigingen

Hoppenbrouwers timmert hard aan de weg om een landelijke dekking te verwezenlijken. Regionaal blijven we aanwezig en zijn we altijd dichtbij. Met de ambitie voor een landelijke dekking is het mogelijk om medewerkers mee te laten groeien en ontwikkelen.

Laat machines en installaties doen wat jij wil met jouw vaardigheden als Software-engineer.