Werken als Service-engineer Werken als Service-engineer

Werken als Service-engineer

Als Service-engineer weet jij van wanten als het aankomt op storingen in installaties. Als de Sherlock Holmes van het kantoor ga jij op onderzoek uit. Met jouw kennis, creativiteit en inzicht weet jij storingen zonder probleem op te lossen. Ben jij de doorgewinterde Service-engineer die wij zoeken? Of kom jij net het werkveld in? Waar je ook vandaan komt, bij Hoppenbrouwers ben je van harte welkom.

Waarom werken als Service-engineer bij Hoppenbrouwers?

Vaste aanstelling
Bouw nog meer kennis op
Groeiend bedrijf

Medewerkers aan het woord: Menno Kers

Werken als Service-engineer betekent vaak op pad naar klanten. Dat is precies wat Menno Kers zoekt in zijn werk. Hij zit op de afdeling Water & Infra en is vaak onderweg naar waterschappen. “We denken graag met de klant mee. Als Service-engineer heb ik als het ware een adviserende rol als het aankomt op bedrijfsinstellingen en storingen.”

Service engineer Menno Kers van Hoppenbrouwers Techniek

Geen dag hetzelfde voor Terry van der Vegt

“Vandaag ben ik op ‘t kantoor, morgen ga ik naar een project voor een inbedrijfstelling van een machine of productielijn en volgende week ga ik misschien een nieuw programma ontwikkelen.” Die diversiteit spreekt Terry van der Vegt aan in zijn werk als Service-engineer. Dat doet hij voor de markt Industrie.

Service-engineer Terry van der Vegt van Hoppenbrouwers Techniek

Van alle markten en disciplines thuis

Als Service-engineer wil je weten dat we al jarenlang binnen de Industriële Automatisering thuis zijn. Gemotiveerde Service-engineers zijn dan ook van harte welkom. Voor welke markt ga je vervolgens aan de slag? Is het Industrie, zoals Terry? Of liever Water & Infra?

Hardware Engineer Jeroen van Hoof van Hoppenbrouwers Techniek

Onze vestigingen

Hoppenbrouwers groeit landelijk verder. Regionaal blijven we aanwezig en zijn we altijd dichtbij. Met de ambitie voor een landelijke dekking is het mogelijk om medewerkers mee te laten groeien en ontwikkelen.

Als Service-engineer ben jij van alle markten thuis. Laat je expertise zien binnen Hoppenbrouwers.