Groei Groots word Projectleider

Werken als projectleider

Voordelen van werken als projectleider bij Hoppenbrouwers

Uitdagende projecten
Zelfstandigheid
Goede werksfeer

Mark van Lochem - Projectleider Elektrotechniek

Mark stond aan de wieg van de opstart van een nieuwe vestiging in Arnhem. Hij is bezig met het opbouwen van een eigen team in deze regio. “Over 2 tot 3 jaar verwacht ik dat Arnhem uitgegroeid zal zijn tot een volledige, opzichzelfstaande vestiging bestaande uit zo’n 25 medewerkers.”

Projectleider Mark van Loghem van Hoppenbrouwers Techniek

Sander van den Broek - Projectleider Werktuigbouwkunde

“Als projectleider binnen Hoppenbrouwers ben je geen klassieke projectleider meer. Je bent druk bezig met het binnen halen van werk, maar je bent ook veel bezig met je eigen team zoals hen motiveren en aansturen: een soort van project manager dus!”

Projectleider Sander van den Broek van Hoppenbrouwers Techniek

Onze disciplines

Van duurzame energie tot beveiliging en van industriële automatisering tot sprinkler. Hoppenbrouwers heeft jarenlange ervaring binnen verschillende disciplines. Voor iedere discipline zoeken wij gemotiveerde Projectleiders die van aanpakken weten. Wat past het best bij jou?

Markten

Als Projectleider bij Hoppenbrouwers Techniek kan je aan de slag binnen verschillende markten zoals KantorenGemeente & OverheidZiekenhuizenDistributie & LogistiekOnderwijsZorg & WoningbouwRecreatie & AmusementRetailIndustrieWater & Infra en Particulier . Welke markt past het best bij jou?

Wesley Bleijenberg en Jan van den boogaard van Hoppenbrouwers Techniek

Openstaande vacatures