Werken als Projectleider

Werken als Projectleider

Voordelen van werken als monteur bij Hoppenbrouwers

Werk met inhoud
Zelfstandigheid
Goede werksfeer

René den Dekker - Projectleider Werktuigbouwkunde

René is een betrokken Projectleider en staat altijd klaar voor zijn werktuigbouwkunde team in Kaatsheuvel. “Ik ben echt trots op mijn team. Ik vind het mooi om te zien wat we hier voor elkaar krijgen en wat we eind vorig jaar gepresteerd hebben.”

René den Dekker - Projectleider W Kaatsheuvel Hoppenbrouwers Techniek

Niels Helmink - Projectleider Elektrotechniek

Niels is als Projectleider elektrotechniek gestart met het uitbouwen van een team in Breda welke in 2019 geopend is. “Het leek mij een uitdaging om iets voor een nieuwe vestiging te kunnen betekenen. Deze ambitie heb ik uitgesproken en mijn droom werd eigenlijk binnen 1 jaar gerealiseerd.”

Projectleider Niels Helmink van Hoppenbrouwers Techniek

Onze disciplines

Van duurzame energie tot beveiliging en van industriële automatisering tot sprinkler. Hoppenbrouwers heeft jarenlange ervaring binnen verschillende disciplines. Voor iedere discipline zoeken wij gemotiveerde Projectleiders die van aanpakken weten. Wat past het best bij jou?

Markten

Als Projectleider bij Hoppenbrouwers Techniek kan je aan de slag binnen verschillende markten zoals KantorenGemeente & OverheidZiekenhuizenDistributie & LogistiekOnderwijsZorg & WoningbouwRecreatie & AmusementRetailIndustrieWater & Infra en Particulier . Welke markt past het best bij jou?

Jan Denissen en Leon Uijtendaal van Hoppenbrouwers Techniek