Werken als Projectleider Werken als Projectleider

Werken als Projectleider

Uitdagende projecten ga jij als Projectleider niet uit de weg. Jij draagt de verantwoordelijkheid om het overzicht te bewaren, jouw team te coachen en de persoon te zijn die zorgt dat medewerkers zich blijven ontwikkelen en ambities realiseren. Natuurlijk willen we dat jij dat ook doet. Daarom investeren we ook in jouw sterke eigenschappen. Het ene team zoekt namelijk een ander type Projectleider dan het andere. Waar pas jij tussen?

Voordelen van werken als projectleider bij Hoppenbrouwers

Uitdagende projecten
Zelfsturende teams
Vast contract

Medewerkers aan het woord: Sander van den Broek

Eenmaal gestart bij Hoppenbrouwers ontdekte Sander van den Broek de vele doorgroeikansen. Nu is hij Projectleider in Heesch. “Bij Hoppenbrouwers is deze functie niet de klassieke rol zoals je die misschien kent. Je bent niet druk bezig met netwerken, maar ook met het motiveren en aansturen van je eigen team.”

Projectleider Sander van den Broek van Hoppenbrouwers Techniek

Projectleider Gerben Geelen: van bouwkundig aannemer tot Projectleider

Vijf jaar geleden besloot Gerben Geelen om van bouwkundig aannemer over te stappen naar de installatietechniek. ‘Bij Hoppenbrouwers ben je als Projectleider bezig met het coachen van collega’s. Een uitgelegen kans om persoonlijke groei beter te analyseren.”

Projectleider Gerben Geelen bij Hoppenbrouwers Techniek

Zet je in, waar jij dat wil

Binnen welke discipline wil jij werken als Projectleider? Al jarenlang hebben we ervaring binnen verschillende disciplines. Denk aan Elektrotechniek, Duurzame Energie en Inspecties. Gekozen? Bepaal dan ook of jij je wil specialiseren in een bepaalde markt. Dat kan onder andere in Distributie & Logistiek, Onderwijs of Gemeente & Overheid.

Lokaal en landelijk aanwezig

Hoppenbrouwers zit net zomin stil als onze medewerkers. Onze landelijke dekking wordt steeds groter. Zo groeien we met onze medewerkers en hun ambities mee. Groei jij met ons mee?

Ga de verantwoordelijkheid aan als Projectleider binnen Hoppenbrouwers.