Werken als Projectcoördinator Werken als Projectcoördinator

Werken als onmisbare Projectcoördinator

Er komt een project binnen, een team wordt samengesteld, overleg wordt gepleegd en installaties worden geïnstalleerd. Het project is opgeleverd. Alle stappen zijn voor de Projectcoördinator bekend terrein. Jij bent er namelijk vanaf het begin bij betrokken en coördineert de hele zaak. Al die verschillende projecten zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is.

 

Met ons grote aanbod aan disciplines en verschillende markten is er voor ieder wat wils. Jij bepaalt waar je gaat werken. Bovendien krijgt iedereen bij ons begeleiding in zijn of haar persoonlijke groei en ontwikkeling.

Voordelen van werken als Projectcoördinator bij Hoppenbrouwers

Medewerker op één
Werken in zelfsturende teams
Vast contract bij indiensttreding

Medewerkers aan het woord: Rob Donkers

Als Projectcoördinator Beveiliging is Rob Donkers in zijn nopjes. Zijn passie voor beveiligingstechniek ontdekte hij als leerling-monteur. “Het was specialistischer werk en daar was ik zeer van onder de indruk. De keuze om me daarin te specialiseren was dan ook snel gemaakt.”

Projectcoördinator Rob Donkers van Hoppenbrouwers Techniek

Projectcoördinator Industrie Martien Martens

Begonnen als Monteur Panelenbouw, doorgestroomd als Hardware Engineer, vervolgens doorgegroeid als Werkvoorbereider Panelenbouw en uiteindelijk een nieuwe uitdaging gevonden als Projectcoördinator Industrie. Martien Martens pakt kansen: “Door de overgang naar Hoppenbrouwers zag ik mogelijkheden mezelf opnieuw uit te dagen.”

Projectcoordinator Martien Martens van Hoppenbrouwers Techniek

Breed aanbod disciplines en markten

Van Elektrotechniek tot Duurzame Energie. En van Werktuigbouwkundige tot Sprinkler. In elke discipline vind jij uitdaging als Projectcoördinator. Of specialiseer je in een van onze markten.

Onze vestigingen

Hoppenbrouwers timmert hard aan de weg om een landelijke dekking te verwezenlijken. Regionaal blijven we aanwezig en zijn we altijd dichtbij. Met de ambitie voor een landelijke dekking is het mogelijk om medewerkers mee te laten groeien en ontwikkelen.

Ga aan de slag als Projectcoördinator en werk voor uiteenlopende projecten.