Werken als Projectcoördinator Werken als Projectcoördinator

Voordelen van werken als Projectcoördinator bij Hoppenbrouwers

Goede werksfeer
Werk met inhoud
Dichtbij huis

Rob Donkers - Projectcoördinator Beveiliging

Rob is sinds kort werkzaam als Projectcoördinator op de afdeling beveiliging. Hij ontdekte zijn passie voor beveiligingstechniek toen hij Leerling-monteurs was. “Het is wat specifieker en specialistischer werk en daar was ik van onder de indruk. Ik heb er toen voor gekozen om mezelf te specialiseren op het gebied van beveiligingstechniek.”

Projectcoördinator Rob Donkers van Hoppenbrouwers Techniek

Jan Jansen - Projectcoördinator Werktuigbouwkunde

Jan werkt al jaren met veel plezier in de rol van Projectcoördinator werktuigbouwkunde. “Hier heb ik destijds voor gekozen vanwege de vrijheid en zelfstandigheid; je kunt zelf je werkzaamheden indelen. Als Projectcoördinator raak je bij heel veel processen betrokken.”

Onze disciplines

Van werktuigbouwkunde tot elektrotechniek en van duurzame energie tot sprinkler. Hoppenbrouwers heeft jarenlange ervaring binnen verschillende disciplines. Voor iedere discipline zoeken wij gemotiveerde projectcoördinatoren die van aanpakken weten. Wat past het best bij jou?

Markten

Als Projectcoördinator bij Hoppenbrouwers Techniek kan je aan de slag binnen verschillende markten zoals KantorenGemeente & OverheidZiekenhuizenDistributie & LogistiekOnderwijsZorg & WoningbouwRecreatie & AmusementRetailIndustrieWater & Infra en Particulier. Welke markt past het best bij jou?

Trainees Ruud en Bram van Hoppenbrouwers Techniek