Werken als monteur Werken als Monteur

Voordelen van werken als monteur bij Hoppenbrouwers

Goede werksfeer
Vast Contract
Werk met inhoud

Ian Jacobs - Eerste monteur sprinkler

Ian is Eerste Monteur voor de afdeling sprinkler en gaat dagelijks met veel plezier naar zijn werk. “Het is lekker fysiek werk en je bent bezig met een stukje veiligheid voor anderen. Dat maakt sprinklertechniek zo leuk. Een sprinklerinstallatie kan mensenlevens, gebouwen en de natuur redden.”

Ian Jacobs - Eerste Monteur Sprinkler van Hoppenbrouwers Techniek

Joris Mertens - Leerling-monteur IA

Joris ontdekte tijdens zijn studie dat de buitendienst het beste bij hem past, hij ging zijn hart achterna en werkt nu met veel plezier als Leerling Service-monteur op de afdeling industriële automatisering. “De grootste uitdaging in mijn baan is nog steeds het vinden van de juiste oplossing voor de verrassingen die ik tegen kom. Het is daarom ook mijn ambitie om als Service-monteur steeds zelfstandiger te worden.”

Service monteur Joris Mertens van Hoppenbrouwers Techniek

Onze disciplines

Van werktuigbouwkunde tot elektrotechniek en van duurzame energie tot beveiliging. Hoppenbrouwers heeft jarenlange ervaring binnen verschillende disciplines. Voor iedere discipline zoeken wij gemotiveerde Monteurs die van aanpakken weten. Wat past het best bij jou?

Markten

Als monteur bij Hoppenbrouwers Techniek kan je aan de slag binnen verschillende markten zoals Kantoren, Gemeente & Overheid, Ziekenhuizen, Distributie & Logistiek, Onderwijs, Zorg & Woningbouw, Recreatie & Amusement, Retail, Industrie, Water & Infra en Particulier . Welke markt past het best bij jou?

Wesley Bleijenberg en Jan van den boogaard van Hoppenbrouwers Techniek

Openstaande vacatures