Werken als monteur Werken als Monteur

Wisselend werk als monteur

Ga je werken als Monteur bij ons groeiende bedrijf, dan bepaal jij zelf wat voor opdrachten het beste op jouw behoeften aansluiten. Kies uit veel afwisselende, kortlopende projecten. Of ga juist een uitdaging bij een veelomvattend project aan, zoals het realiseren van het grootste distributiecentrum van de Benelux.

 

Binnen Hoppenbrouwers is er plek voor iedereen. Jij bent een doorgewinterde monteur. Of komt net om de hoek kijken na het afstuderen. Hoewel onze collega’s allemaal op een ander moment bij ons terechtkomen, geldt één ding voor iedereen: je bent nooit uitgeleerd. Start bijvoorbeeld als monteur. En groei door naar leidinggevende eerste monteur. Door te blijven terugkoppelen waar jouw wensen en behoeften liggen, blijf jij jezelf ontwikkelen en worden je kwaliteiten optimaal benut.

Voordelen van werken als monteur bij Hoppenbrouwers

Keuze uit verschillende disciplines en markten
Vast Contract
Medewerkers op nummer één

Medewerkers aan het woord: Youri Bos

Ondertussen weet jij hoe wij als werkgever in elkaar steken. En welke mogelijkheden er zijn als monteur. Maar hoe ziet deze dynamische baan er nu echt uit? Onze medewerkers weten dit als geen ander. Zo ook Youri Bos. Na een aantal jaar als Servicemonteur gewerkt te hebben, kwam hij naar Hoppenbrouwers om te starten als Onderhoudsmonteur Technisch Beheer.

 

“Met de hulp van een fijne leermeester heb ik mijn weg gevonden binnen het vak en binnen Hoppenbrouwers. Hij vertelde mij direct na mijn start dat ik binnen Hoppenbrouwers volop mogelijkheden zou krijgen om me te ontwikkelen. Voordat ik het wist, had ik vijf à zes certificaten binnen. En dat binnen één jaar.”

Eerste Monteur Youri Bos bij Hoppenbrouwers Techniek

Van Utiliteit naar Industrie

Jezelf blijven ontwikkelen is de maatstaaf binnen Hoppenbrouwers. Doorgroeien stimuleren wij, net als bij Robin Slijmers. Hij startte in 2016 als leerling-monteur bij Utiliteit en groeide door naar Industriële Automatisering (IA). “Het zijn twee verschillende werelden. Bij IA vind ik de afwisseling met kleinere projecten met een kortere duur.”

Monteur Robin Sluijmers van Hoppenbrouwers Techniek

Aan de slag binnen een van onze disciplines en markten

Als monteur kun jij in al onze disciplines aan de slag. Van Werktuigbouwkunde tot Beheer & Onderhoud tot Duurzame Energie en Beveiliging. Kies zelf welke het beste bij jou past.

Onze vestigingen

Hoppenbrouwers is overal. Dat is onze ambitie in ieder geval. Daarnaast blijven we regionaal aanwezig en zijn we altijd dichtbij voor onze medewerkers. Met de ambitie voor een landelijke dekking is het mogelijk om medewerkers mee te laten groeien en ontwikkelen.

Ga aan de slag binnen een bedrijf met groeikansen. Word Monteur bij Hoppenbrouwers.

Openstaande vacatures