Werken als Hardware-engineer Werken als Hardware-engineer

Alle kanten op als Hardware-engineer

Hardware-engineering is niet voor één gat te vangen. Ieder project en iedere klantvraag heeft een andere kijk en oplossing nodig. Ga aan de slag met het ontwerpen van besturingskasten. Of bedenk de tekening voor zonnepanelen en hoofdverdelers. Het maakt niet uit of jij die oude rot in het vak bent of een net afgestudeerde student. Bij Hoppenbrouwers is er plek voor iedereen.

Alle kanten op als Hardware-engineer

Doorgroeimogelijkheden
Medewerker op één
Altijd dichtbij

Medewerkers aan het woord: Leon Martens

Binnen de markt Water & Infra ziet Leon Martens constant vernieuwingen voorbijkomen. Precies de reden dat hij daar als Hardware-engineer aan de slag is gegaan. Leon: “We proberen steeds slimmer te engineeren zodat er meer informatie uit een tekening kan worden gehaald. Op die manier worden productieprocessen slimmer en blijven wij onszelf verbeteren.”

Hardware Engineer Leon Martens van Hoppenbrouwers Techniek

Jeroen van Hoof: Hardware-engineer en begeleider

Jeroen van Hoof is senior Hardware-engineer binnen Industrie en krijgt tijd om vernieuwingen te signaleren en te implementeren. Het liefst brengt hij deze direct over aan nieuwe engineers. “Die jongens hebben begeleiding nodig die ik graag geef. Vaak hebben zij nog weinig van de praktijk gezien. Precies wat ik ook had toen ik startte. Daarom begeleid ik ze graag.”

Hardware Engineer Jeroen van Hoof van Hoppenbrouwers Techniek

Disciplines en markten binnen Hoppenbrouwers

Als Hardware-engineer ben jij onmisbaar binnen de discipline Industriële Automatisering. Verrijk bovendien jouw kennis door je in te zetten in een van onze specifieke markten. Denk aan Industrie en Water & Infra. Waar zien we jou?

Service engineer Menno Kers van Hoppenbrouwers Techniek

Lokale geworteldheid

Regionaal blijft Hoppenbrouwers altijd aanwezig en dichtbij. Maar we groeien ondertussen landelijk door. Zo krijgen medewerkers de kans mee te groeien en ontwikkelen. Zit er een vestiging bij jou in de buurt?

Ben jij de standvastige Hardware-engineer die we zoeken bij Hoppenbrouwers? We horen graag van je.