Werken al Engineer Werken als Engineer

Voordelen van werken als Engineer bij Hoppenbrouwers

Goede werksfeer
Dichtbij huis
Werk met inhoud

Ralph van Rooij - Engineer Werktuigbouwkunde

Engineer werktuigbouwkunde Ralph ziet in zijn werk verschillende trends opkomen waar hij steeds vaker mee werk. “Ik ben graag met de techniek bezig. Op gebied van installaties verandert er veel. Zo komen er steeds meer duurzame oplossingen.”

Engineer Ralph van Rooij van Hoppenbrouwers Techniek

Ben Snijder - Engineer Elektrotechniek

Ben is werkzaam als calculator elektrotechniek op de afdeling ziekenhuizen en is al zo’n 20 jaar werkzaam. “We krijgen bij Hoppenbrouwers veel vrijheid om ons werk te doen en dragen veel verantwoordelijkheid. Ik vind het mooi dat ik mee kan denken met de klant.”

Ben Snijder Engineer bij Hoppenbrouwers Techniek

Onze disciplines

Van duurzame energie tot beveiliging en van industriële automatisering tot sprinkler. Hoppenbrouwers heeft jarenlange ervaring binnen verschillende disciplines. Voor iedere discipline zoeken wij gemotiveerde engineers die van aanpakken weten. Wat past het best bij jou?

Markten

Als monteur bij Hoppenbrouwers Techniek kan je aan de slag binnen verschillende markten zoals KantorenGemeente & OverheidZiekenhuizenDistributie & LogistiekOnderwijsZorg & WoningbouwRecreatie & AmusementRetailIndustrieWater & Infra en Particulier . Welke markt past het best bij jou?

Jeroen van Hoof en Bos van den Bosch van Hoppenbrouwers techniek