Werken al Engineer Werken als Engineer

Werken als Engineer

Jij ontwerpt de meest ingenieuze technische installaties als Engineer. Dat doe je door de wensen van de klant naadloos te vertalen in een ontwerp. Met jouw duidelijke tekeningen voorkom jij dat aannemers en installateurs voor verrassingen komen te staan. Het maakt niet uit of jij net van de opleiding komt of al jaren meegaat in het technische vak. Wij vinden het bij Hoppenbrouwers belangrijk dat jouw kwaliteiten het beste worden ingezet.

Voordelen van werken als Engineer bij Hoppenbrouwers

Vast contract
Werk met inhoud
Zelfsturende teams

Medewerkers aan het woord: Ralph van Rooij

Ralph van Rooij werkt op de afdeling Ziekenhuizen en Utiliteit. Aan uitdaging geen gebrek als Engineer Werktuigbouwkunde. “Op deze afdeling werk ik elke keer weer aan diverse technische projecten. En op installatiegebied verandert er veel. Het houdt je bezig.”

Engineer Ralph van Rooij van Hoppenbrouwers Techniek

Werken als Engineer Elektrotechniek

Na twintig jaar werken als Engineer Elektrotechniek bij Hoppenbrouwers kan Ben Snijders wel concluderen dat hij het juiste vak heeft gekozen. “We krijgen bij Hoppenbrouwers veel vrijheid om ons werk te doen. Daarbij krijgen we veel verantwoordelijkheid. Dat is fijn en geeft mij de ruimte mee te denken met de klant.”

Ben Snijder Engineer bij Hoppenbrouwers Techniek

Onze disciplines en markten

Een Engineer is niet te missen in onze disciplines. Specialiseer je onder andere in Duurzame Energie, Beveiliging of Sprinkler. Hetzelfde geldt voor ons aanbod in markten. Ga aan de slag in het team Ziekenhuis zoals Ben en Ralph. Of kies voor een andere markt als Water & Infra.

Onze vestigingen

Hoppenbrouwers is druk bezig om een landelijke dekking te realiseren. Regionaal blijven we aanwezig en zijn we altijd dichtbij. Met de ambitie voor een landelijke dekking is het mogelijk om medewerkers mee te laten groeien en ontwikkelen.

Zie jouw werk tot leven komen. Kom werken als Engineer bij Hoppenbrouwers.