Werken als Calculator Werken als Calculator

Werken als Calculator

Een goede calculatie is het halve werk. Niet geheel onbelangrijk dat dat goed gebeurt. Als doorgewinterde Calculator voel jij die noodzaak. Het liefst pak jij de meest uiteenlopende projecten op en verzorg jij de meest gedetailleerde en nauwkeurige calculatie. Jouw stempel is niet te missen. Ook als jij aanstormend Calculatortalent bent, zoeken we jou.

Voordelen van werken als Calculator bij Hoppenbrouwers

Doorgroeimogelijkheden
Goede werksfeer
Werk met inhoud

Medewerkers aan het woord: Paul van Rooij

Het hart van Paul van Rooij gaat sneller kloppen van gedetailleerde calculaties. Als Calculator Elektrotechniek op de afdeling Utiliteit en Woningbouw heeft hij al meer dan 25 jaar ervaring. “Het leuke aan deze functie is de mate van vrijheid die je binnen het team krijgt. En er is alle ruimte voor eigen inbreng. Zo maak ik eigen keuzes over het plan van aanpak en ontwerp in het project.”

Calculator Paul van Rooij van Hoppenbrouwers techniek

Calculator én Project-engineer Beveiliging Bart Coppens

Bart Coppens koos ervoor zijn twee werkpassies te combineren. Als Calculator gaat hij met net zo veel bevlogenheid aan de slag als Project-engineer Beveiliging. “Van werken krijg ik energie”, vertelt Bart. “De dingen waar ik dagelijks op de werkvloer mee bezig ben, daar word ik blij van.”

Bart Coppens van Hoppenbrouwers Techniek

Aanbod disciplines en markten

Voor de Calculator die van aanpakken weet, is de keuze uit disciplines enorm. Denk aan Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde en Industriële Automatisering. Daarvoor ga je aan de slag in verschillende markten. Dat kan voor Particulieren zijn. Maar ook Distributie & Logistiek en Onderwijs.

Onze vestigingen door heel Nederland

Ons doel is regionaal zo veel mogelijk aanwezig te zijn. Zo helpen we klanten het beste en blijven we dichtbij voor onze medewerkers. Daarom vergroten we onze landelijke dekking. De mogelijkheden voor medewerkers om door te groeien en ontwikkelen wordt zo bovendien des te groter.

Word als eerste ingeschakeld als Calculator bij een projectaanvraag. Ben jij de gedreven Calculator waar Hoppenbrouwers naar op zoek is?