Werken als Calculator Werken als Calculator

Voordelen van werken als Calculator bij Hoppenbrouwers

Goede werksfeer
Werk met inhoud
Dichtbij huis

Paul van Rooij - Calculator elektrotechniek

Paul is Calculator elektrotechniek op de afdeling utiliteit en woningbouw en heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het vak. “Het leuke aan deze functie is de vrijheid die je krijgt en ruimte voor eigen inbreng. Ik maak eigen keuzes over het plan van aanpak en ontwerp in het project.”

Calculator Paul van Rooij van Hoppenbrouwers techniek

Bart Coppens - Calculator / Project-engineer beveiliging

Bart vervult zijn functie als Calculator / Project-engineer op de afdeling beveiliging met veel liefde en passie. “Van werken krijg ik energie! De dingen waar ik dagelijks op de werkvloer mee bezig ben, daar word ik juist blij van!”

Bart Coppens van Hoppenbrouwers Techniek

Onze disciplines

Van werktuigbouwkunde tot elektrotechniek en van industriële automatisering tot sprinkler. Hoppenbrouwers heeft jarenlange ervaring binnen verschillende disciplines. Voor iedere discipline zoeken wij gemotiveerde Calculatoren die van aanpakken weten. Wat past het best bij jou?

Markten

Als Calculator bij Hoppenbrouwers Techniek kan je aan de slag binnen verschillende markten zoals KantorenGemeente & OverheidZiekenhuizenDistributie & LogistiekOnderwijsZorg & WoningbouwRecreatie & AmusementRetailIndustrieWater & Infra en Particulier . Welke markt past het best bij jou?

Hoppenbrouwers Techniek verzorgde de beveiligingsinstallaties voor DC michael lewis company