Hoppenbrouwers Techniek als werkgever Waarom Werken bij Hoppenbrouwers Techniek

Waarom jij wil werken bij Hoppenbrouwers Techniek

Bij Hoppenbrouwers Techniek sta jij op nummer één. We vinden het belangrijk onze medewerkers elke dag uit te dagen, te investeren in hechte teams en autonomie is bij ons belangrijk. Van complexe technische oplossingen gaat jouw hart sneller kloppen. Een goede en prettige werkomgeving is daarbij belangrijk.

De 5 Hoppenbrouwers kernwaarden

  • Werkplezier: kom jij fluitend naar werk, presteer je ook beter. Een dag niet lachen? Niet bij ons. 
  • Vakmanschap: ontdek jouw kracht en ontwikkel ze. Daag jezelf uit en laat je kennis en expertise zien. 
  • Autonomie: jij staat aan het roer. We vertrouwen je in de beslissingen die je neemt. 
  • Verbondenheid: een bedrijf met ruim vijftienhonderd man onpersoonlijk? Dan ken je Hoppenbrouwers nog niet. 
  • Ondernemend: onze teams zijn als eigen ondernemingen. Zelfsturend met oog voor kansen. 

Daarom wil jij bij ons werken

Hoppenbrouwers staat nooit stil, dus jij ook niet. We ontwikkelen en groeien continu. Daar nemen we jou in mee. Met 20 vestigingen in heel Nederland is er altijd plek voor jou. Of creëer je die zelf. Groei betekent kansen voor jou in een warm familiebedrijf waarin onze medewerkers op nummer 1 staan. Sterker nog, in 2019-2020 werd Hoppenbrouwers Techniek uitgeroepen tot Beste Werkgever. En wie kan jou beter vertellen hoe het is om hier te werken, dan onze medewerkers? Techniek leeft in hen. Zij vertellen graag waarom zij bij ons werken.  

Start jouw toekomst in techniek

Jij staat te trappelen om jouw carrière te starten, maar zit nog midden in je studie. Voor ons geen probleem. Je kunt kiezen voor onze leerwerktrajecten, maar we bieden ook stages aan en zijn een perfecte werkgever voor een bijbaan voor naast jouw schoolwerk. Waar je ook voor kiest, jij bent direct onderdeel van ons team. En het liefst bieden we jou een vast contract na afronding van je leerperiode bij Hoppenbrouwers. 

http://Techniek%20leef%20in%20Robby

 

“Heb jij ambitie om te groeien en de drive om te leren. Dan heb je de eerste twee eigenschappen van Hoppenbrouwers al onder de knie.” – Ellen Vermeer, Directeur personeel en organisatie.

 

We bieden stages en technische bijbanen voor:

Warm welkom bij Hoppenbrouwers

Wees welkom bij Hoppenbrouwers. We zorgen ervoor dat je spullen klaarliggen, er een collega met een bak koffie bij de deur staat en je tot in de puntjes wordt ingewerkt. Iedere collega wordt aan je voorgesteld en je maakt kennis met het team. Jij bent direct onderdeel van de Hoppenbrouwers familie. 

  • Ellen Vermeer

    “Er moet rust zijn om wegwijs te worden en je krijgt de ruimte collega’s te leren kennen en het werk te ontdekken. Een warm welkom staat op één” – Ellen Vermeer, Directeur personeel en organisatie

Word onze nieuwe aanwinst

Na een week voel jij je helemaal thuis. Maar we begrijpen ook dat je niet direct alles weet en kan. Daarom volg jij het eerste jaar bij ons een groeitraject. In die tijd staan we negen keer in het jaar stil bij jouw ontwikkeling en groei. Door elkaar continu feedback te geven, word jij steeds meer Hoppenbrouwers.