NULL

Vlogserie 'Een toffe job bij Hoppenbrouwers'

Vlogserie ‘Een toffe job bij Hoppenbrouwers’

In deze 12-delige serie ‘Een toffe job bij Hoppenbrouwers’ zal Lotte elke aflevering meelopen met een team van Hoppenbrouwers Techniek. Tijdens de serie krijg je elke aflevering een kijkje achter de schermen en kom je meer te weten over de verschillende functies bij Hoppenbrouwers.

Vlog #12 Monteurs Duurzame Energie

Hoppenbrouwers heeft de ambitie om de duurzaamste installateur te worden van Nederland. In de 12e aflevering gaat Lotte langs bij de monteurs van Duurzame Energie.

Vlog #11 Hoppenbrouwers Experience Center

In de 11e aflevering gaat Lotte langs bij de Hoppenbrouwers Experience Center. Dit is een innovatieve manier om zelf engineers op te leiden in de Industriële Automatisering. Het is de optimale leeromgeving tussen studenten en vaste medewerkers binnen ons bedrijf.

Vlog #10 Monteur Duurzame Energie

In de 10e aflevering van ‘Een toffe job bij Hoppenbrouwers’ gaat Lotte langs de vestiging Deurne. Daar gaat ze een dagje meelopen met Nick, hij is Monteur Panelenbouw.

Vlog #9 Servicemonteurs E & W

In de negende aflevering van ‘Een toffe job bij Hoppenbrouwers’ mag Lotte op pad met Joey (werkvoorbereider team service ziekenhuizen). Samen gaat hij met Lotte langs de servicemonteurs E & W die bezig zijn met een renovatie van een keuken in het ziekenhuis.

Vlog #8 Leerling-monteur BBL

In de achtste aflevering van ‘Een toffe job bij Hoppenbrouwers’ mag Lotte op pad met Thomas Itter (leerling-monteur Elektrotechniek). Hij volgt bij Hoppenbrouwers een BBL-traject. Lotte mocht mee naar het project in Geertruidenberg en nam een kijkje bij de praktijkschool op dinsdagavond!

Vlog #7 Uitvoerder Werktuigbouwkunde

In de zevende aflevering mag Lotte meelopen met Maas (uitvoerder Werktuigbouwkunde) en Ruben (Eerste monteur Werktuigbouwkunde). Zij zijn samen met een elektrotechnisch team van Hoppenbrouwers aan de slag bij een DC in Amsterdam.

Vlog #6 Zij-instromer Elektrotechniek

In de zesde aflevering gaat Lotte op pad met zij-instromer Robert die na zijn baan als kok bij ons een omscholingstraject aan het doen is naar Elektrotechniek. Hij zit in het team luxe woningbouw en Lotte bezocht hem bij een project in Vught.

Vlog #5 Monteur Sprinkler

In de vijfde aflevering gaat Lotte op pad met uitvoerder Bart van Sprinklerinstallaties.

Vlog #4 Werkvoorbereider IA

In de vierde aflevering gaat Lotte op pad met twee werkvoorbereiders Industriële Automatisering Koen en Vladimir. Zij zijn werkzaam voor de vestiging Utrecht.

Vlog #3 Duaal HBO student

In de derde aflevering gaat Lotte op pad met Sander. Hij is een duaal hbo student bij Hoppenbrouwers Techniek.

Vlog #2 Monteur Inbraakbeveiliging

Lotte loopt in de tweede aflevering mee met onze monteur Ronald van inbraakbeveiliging.

Vlog #1 Monteur Brandbeveiliging

Lotte loopt in de eerste aflevering mee met onze monteur Koen van brandbeveiliging.