Werken bij particuliere klanten in de techniek Verkorte opleiding techniek

Past dit bij jou?

In 3 maanden opgeleid
Werken en (door)leren!
De particuliere klant

Mick startte in januari met de opleiding

“Het was een kans die ik niet kon laten schieten. Ik kreeg bij Hoppenbrouwers de mogelijkheid om een vak te leren en daar ben ik heel dankbaar voor.”

In drie maanden tijd heeft Mick samen met vijf andere zij-instromers de interne opleiding tot installatiemedewerker gevolgd. Nu de opleiding achter de rug is, kan voor Mick het echte werk beginnen.

Hoe ziet je dag eruit?

Samen met je collega ga je op pad. Om 08.00 uur bel je aan bij de eerste klant. Je komt binnen, stelt je netjes voor en legt uit wat je gaat doen. De klant wijst je waar de oude cv-ketel hangt, die jullie gaan demonteren. Vervolgens monteren jullie de nieuwe cv-ketel – zoals je dat geleerd hebt tijdens de opleiding. Je doet de nodige controles. Alles goed? Je laat de werkplek netjes achter. Vervolgens leg je de klant uit wat de werking is van de ketel, hoe de service geregeld is en zorg je voordat je weggaat voor een glimlach op het gezicht van onze klant!

Na de lunch sta je om 13.00 uur bij de volgende klant. De tweede klant van die dag stelt veel vragen over wat je precies gaat doen. Nadat je samen met je collega alle materialen naar boven hebt gebracht, neem jij even de tijd om de klant goed te informeren. Jouw collega begint in de tussentijd alvast met de installatie. Zo laten jullie allebei je vakmanschap zien. Echt teamwork! Na een tweede tevreden klant ga jij met een voldaan gevoel naar huis.

Op termijn zullen wij ook in de avonden en op zaterdag gaan werken, dat is flexibel in te plannen!

Openstaande vacatures

Past deze vacature niet bij je, maar wil je wel graag onderdeel worden van ons team? Kijk dan hier voor onze andere vacatures!