Werken bij particuliere klanten in de techniek Verkorte opleiding techniek

Past dit bij jou?

In 3 maanden aan de slag
Werken en leren
Zelfstandig én samen

Binnen 3 maanden klaargestoomd

In 3 maanden tijd word jij klaargestoomd om het veld in te gaan! Je volgt theorielessen over het product, in dit geval cv-ketels. Van de geschiedenis van verwarmen tot leidingen en de nodige certificeringen. Natuurlijk is er ook veel aandacht voor de praktijk; oefenen, oefenen, oefenen! Verder bestaat een groot deel van de opleiding uit het ontwikkelen van soft skills; als ons visitekaartje heb jij een belangrijke rol in onze service. Ten slotte komt teambuilding veel aan bod, want: samen kom je het verst! En het mooie is: je schooldagen worden gewoon doorbetaald.

 

Hoe ziet je dag eruit?

Samen met je collega ga je op pad. Om 08.00 uur bel je aan bij de eerste klant. Je komt binnen, stelt je netjes voor en legt uit wat je gaat doen. De klant wijst je waar de oude cv-ketel hangt, die jullie gaan demonteren. Vervolgens monteren jullie de nieuwe cv-ketel – zoals je dat geleerd hebt tijdens de opleiding. Je doet de nodige controles. Alles goed? Je laat de werkplek netjes achter. Vervolgens leg je de klant uit wat de werking is van de ketel, hoe de service geregeld is en zorg je voordat je weggaat voor een glimlach op het gezicht van onze klant! Na de lunch sta je om 13.00 uur bij de volgende klant. Leuk! Elke klant en werkplek is anders; daar word jij juist blij van. Na een tweede tevreden klant ga jij met een voldaan gevoel naar huis.

Op termijn zullen wij ook in de avonden en op zaterdag gaan werken, dat is flexibel in te plannen!

Openstaande vacatures

Past deze vacature niet bij je, maar wil je wel graag onderdeel worden van ons team? Kijk dan hier voor onze andere vacatures!