Vacatures

Hoppenbrouwers realiseert werktuigbouwkundige installaties op integrale wijze, in combinatie met elektrotechnische installaties. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden technische installaties op het gebied van klimaattechniek, sanitair techniek en dakbedekking systemen. Een overzicht van de openstaande vacatures:

Geen ervaring in de werktuigbouwkunde, toch een vaste baan bij een groeiend Brabants installatiebedrijf?!

Geen ervaring in de werktuigbouwkunde, toch een vaste baan bij een groeiend Brabants installatiebedrijf?! Dankzij een omscholingstraject, is dát mogelijk! Instromen kan op alle momenten van het jaar!

Werkvoorbereider/calculator W

De functie biedt afwisseling en uitdaging vanwege de korte duur van de projecten en de afwisseling in techniek.

Onderhoudsmonteur F-gassen/koeling

Voor ons team beheer, inspectie en onderhoud in de wtb-installaties zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur met ervaring in utiliteitsinstallaties zoals Chillers, VRF-systemen en splitunits.

Junior ontwerper / calculator zonnestroom

We zoeken iemand die affiniteit heeft met techniek en kennis van duurzame technieken.

Service-coördinator W

Voor onze nieuwe vestiging in Roosendaal zijn wij op zoek naar een gedreven service-coördinator W die zowel technisch als klantgericht kan denken.

Projectleider Werktuigbouwkundig (gebouwgebonden installaties)

In deze rol ga je een team opbouwen dat naast jijzelf bestaat uit een werkvoorbereider, engineer/tekenaar en monteurs. Je bent verantwoordelijk voor de coaching, ontwikkeling en beoordeling van deze medewerkers.

Monteur W-installaties

Als monteur geef je leiding aan maximaal twee medewerkers en doe je zelf alle voorkomende technische werkzaamheden.

Eerste monteur W

Als Eerste monteur geef je leiding aan maximaal vijf medewerkers en doe je zelf alle voorkomende technische werkzaamheden bij nieuwbouw en uitbreiding van utiliteitsprojecten.

Loodgieter/verwarmingsmonteur service W

In deze functie onderhoud je bestaande installaties en werk je mee aan kortlopende projecten in de utiliteit en bij particulieren.

Leidinggevend eerste monteur Ziekenhuizen en Utiliteit W

In deze functie ben je betrokken bij het complete project, van het begin tot aan de oplevering. Je hebt veelvuldig contact met collega's, de klant en onderaannemers

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail