Vacatures

Hoppenbrouwers realiseert werktuigbouwkundige installaties op integrale wijze, in combinatie met elektrotechnische installaties. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden technische installaties op het gebied van klimaattechniek, sanitair techniek en dakbedekking systemen. Een overzicht van de openstaande vacatures:

BIM Engineer W-Installaties HVAC Ziekenhuizen & Utiliteit

Voor onze teams werkzaam binnen de Ziekenhuizen & Utiliteit zijn wij op zoek naar een BIM-Engineer W-installaties HVAC.

Service-coördinator W

Wij zijn op zoek naar een gedreven service-coördinator W die zowel technisch als klantgericht kan denken.

Zelfstandig monteur service en kortlopende projecten W

Heb jij zin om Hoppenbrouwers Roosendaal op de kaart te zetten en tot een succes te maken? Dan gaan we graag met je in gesprek!

Werkvoorbereider / Calculator Dak

Als werkvoorbereider heb je veelvuldig (telefonisch) contact met klanten, leveranciers en collega's. Je ondersteunt, denkt mee en werkt nauw samen met de projectleider en uitvoering.

Uitvoerder Ziekenhuizen en Utiliteit W

Voor onze teams Ziekenhuizen en Utiliteit zijn wij op zoek naar een uitvoerder W-installaties die zowel technisch als klantgericht kan denken.

Projectleider Ziekenhuizen en Utiliteit W

Voor onze teams Ziekenhuizen en Utiliteit zijn wij op zoek naar een projectleider Werktuigbouwkunde.

Projectcoördinator Ziekenhuizen en Utiliteit W

Voor onze teams Ziekenhuizen en Utiliteit zijn we op zoek naar een gedreven projectcoördinator die zowel technisch als klantgericht kan denken

Hulpmonteur Ziekenhuizen en Utiliteit W

Voor onze teams werkzaam in de Ziekenhuizen en Utiliteit zijn wij ter uitbreiding op zoek naar een enthousiaste hulpmonteur die zowel technisch als klantgericht kan denken.

Monteur Ziekenhuizen en Utiliteit W

Voor onze teams werkzaam in de Ziekenhuizen en Utiliteit zijn wij ter uitbreiding op zoek naar een gedreven monteur die zowel technisch als klantgericht kan denken.

Eerste monteur Ziekenhuizen en Utiliteit W

Voor onze teams werkzaam in de Ziekenhuizen en Utiliteit zijn wij ter uitbreiding op zoek naar een gedreven eerste monteur die zowel technisch als klantgericht kan denken

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail