Vacatures

Hoppenbrouwers realiseert werktuigbouwkundige installaties op integrale wijze, in combinatie met elektrotechnische installaties. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden technische installaties op het gebied van klimaattechniek, sanitair techniek en dakbedekking systemen. Een overzicht van de openstaande vacatures:

(Zelfstandig) Service monteur W Ziekenhuizen en Utiliteit

Als (zelfstandig) service monteur geef je leiding aan maximaal twee medewerkers en werk je in de service en kortlopende projecten van ziekenhuizen en utiliteitsprojecten.

Monteur W-installaties

Als monteur geef je leiding aan maximaal twee medewerkers en doe je zelf alle voorkomende technische werkzaamheden.

Eerste monteur W

Als Eerste monteur geef je leiding aan maximaal vijf medewerkers en doe je zelf alle voorkomende technische werkzaamheden bij nieuwbouw en uitbreiding van utiliteitsprojecten.

Hulpmonteur w-installaties

Als hulpmonteur is het realiseren en installeren van (deel-)installaties voor jou een uitdaging.

Leidinggevend eerste monteur W

In deze functie ben je betrokken bij het complete project, van het begin tot aan de oplevering. Je hebt veelvuldig contact met collega's, de klant en onderaannemers

Uitvoerder W

Als Uitvoerder ben je de leidinggevende op locatie en verantwoordelijk voor een efficiënte realisatie van projecten

Leidinggevend eerste monteur luxe woningbouw W

Voor ons team Luxe woningbouw W zijn wij op zoek naar een Leidinggevend eerste monteur.

Eerste monteur luxe woningbouw W

In deze functie ben je betrokken bij het complete project, van het begin tot aan de oplevering. Je hebt veelvuldig contact met collega’s, de klant en onderaannemers. Als Eerste monteur geef je leiding aan maximaal 5 medewerkers.

Service- en onderhoudsmonteur particulieren w-installaties

Voor ons team beheer, inspectie en onderhoud in de w-installaties zijn wij op zoek naar een service- en onderhoudsmonteur voor onze particulieren klanten. In deze functie voer je preventief onderhoud uit, los je storingen op en voer je reparatiewerkzaamheden uit.

Projectleider meet en regeltechniek HVAC

Voor onze vestiging in Udenhout zijn we op zoek naar een Projectleider meet en regeltechniek HVAC. Als projectleider draag je verantwoordelijkheid voor de realisatie van de aan jou toegewezen projecten.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail