Vacatures

Hoppenbrouwers realiseert werktuigbouwkundige installaties op integrale wijze, in combinatie met elektrotechnische installaties. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden technische installaties op het gebied van klimaattechniek, sanitair techniek en dakbedekking systemen. Een overzicht van de openstaande vacatures:

Service-coördinator W

Wij zijn op zoek naar een gedreven service-coördinator W die zowel technisch als klantgericht kan denken.

Allround servicemonteur w-installaties

In deze functie voer je kleine klussen uit en los je calamiteiten op. Je bent goed in loodgieters werk, hebt verstand van cv ketels en bent in staat snel te schakelen.

Loodgieter/verwarmingsmonteur service W

In deze functie onderhoud je bestaande installaties en werk je mee aan kortlopende projecten in de utiliteit en bij particulieren.

Werkvoorbereider/calculator service W

Als Werkvoorbereider heb je veelvuldig contact met klanten, leveranciers en collega's. Het is belangrijk dat je het leuk vindt om meerdere taken tegelijkertijd onder handen te hebben en dat je daarbij altijd een goede kwaliteit levert.

(Eerste) monteur Sprinklerinstallaties

Zoek jij een nieuwe uitdaging in je vakgebied en hou je van bouwen aan een nu al ervaren (meer dan 40 jaar!), maar nog klein sprinklerafdeling? Lees dan snel verder!

(Hulp)monteur Sprinklerinstallaties

Hou jij van sleutelen en zoek jij een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Hoppenbrouwers Techniek bestaat inmiddels 100 jaar en is een ambitieus en groeiend familiebedrijf met acht vestigingen in Nederland en zo’n duizend medewerkers.

Calculator Werktuigbouw

Ter uitbreiding van onze teams zijn wij op zoek naar een Calculator  werktuigbouw. Je bent verantwoordelijk voor het berekenen van een nauwkeurige kostprijs op basis van contract, bestek of eigen ontwerp. Als Calculator werk je nauw samen met ons commerciële team.

Engineer Ziekenhuizen en Utiliteit W

Voor onze teams Ziekenhuizen en Utiliteit zijn wij op zoek naar een enthousiaste engineer werktuigbouw.

Eerste monteur W

Als Eerste monteur geef je leiding aan maximaal vijf medewerkers en doe je zelf alle voorkomende technische werkzaamheden bij nieuwbouw en uitbreiding van projecten.

Uitvoerder W

Voor onze teams in de utiliteit en/of woon-zorgcomplexen zijn wij op zoek naar een Uitvoerder W-installaties die zowel technisch als klantgericht kan denken.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail