Vacatures

Hoppenbrouwers realiseert werktuigbouwkundige installaties op integrale wijze, in combinatie met elektrotechnische installaties. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden technische installaties op het gebied van klimaattechniek, sanitair techniek en dakbedekking systemen. Een overzicht van de openstaande vacatures:

Werkvoorbereider/calculator service W

De functie biedt afwisseling en uitdaging vanwege de korte duur van de projecten en de afwisseling in techniek.

Leidinggevend eerste monteur Ziekenhuizen en Utiliteit W

In deze functie ben je betrokken bij het complete project, van het begin tot aan de oplevering. Je hebt veelvuldig contact met collega's, de klant en onderaannemers

Service- en onderhoudsmonteur particulieren w-installaties

Voor ons team beheer, inspectie en onderhoud in de w-installaties zijn wij op zoek naar een service- en onderhoudsmonteur voor onze particulieren klanten. In deze functie voer je preventief onderhoud uit, los je storingen op en voer je reparatiewerkzaamheden uit.

Hardware engineer meet- en regeltechniek HVAC

Voor ons team dat zich richt op meet- en regeltechniek zijn we op zoek naar een hardware engineer met een elektrotechnische of mechatronica achtergrond. Het betreft een afwisselende en dynamische functie waarbij je in staat moet zijn om snel te schakelen.

Werkvoorbereider werktuigbouw (klimaattechniek/HVAC)

werkvoorbereider ben je betrokken bij het complete project, van begin tot na de oplevering. Je ondersteunt, denkt mee, en werkt nauw samen met de verantwoordelijke projectleider op zowel technisch als organisatorisch vlak.

Leerling-monteur Werktuigbouw (BBL)

1 dag per week ga je naar school en daarnaast werk je 4 dagen per week binnen ons bedrijf. Ook ga je 1 avond per week naar onze eigen praktijkschool om praktijkvaardigheden te oefenen.

Projectleider wonen en zorg W

In deze rol ga je een team opbouwen dat naast jijzelf bestaat uit een werkvoorbereider, engineer/tekenaar en monteurs. Je bent verantwoordelijk voor de coaching, ontwikkeling en beoordeling van deze medewerkers.

Engineer werktuigbouw (klimaattechniek/HVAC)

In deze functie werk je mee aan de technische voorbereiding van projecten. Je ontwerpt, berekent en begroot installaties.

Projectcoördinator wonen en zorg W

Als projectcoördinator werk je aan zeer uitdagende en aansprekende projecten en heb je veelvuldig contact met klanten, leveranciers en collega's.

(Eerste) Monteur meet- en regeltechniek HVAC

Je werkt in een jong en ambitieus team en doet alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden, zoals het bekabelen, aansluiten en testen van installaties.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail