Vacatures

Hoppenbrouwers realiseert werktuigbouwkundige installaties op integrale wijze, in combinatie met elektrotechnische installaties. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden technische installaties op het gebied van klimaattechniek, sanitair techniek en dakbedekking systemen. Een overzicht van de openstaande vacatures:

Eerste monteur Sprinklerinstallaties

Zoek jij een nieuwe uitdaging in je vakgebied en hou je van bouwen aan een nu al ervaren (meer dan 40 jaar!), maar nog klein sprinklerafdeling? Lees dan snel verder!

Monteur Sprinklerinstallaties

Zoek jij als monteur een nieuwe uitdaging in je vakgebied en hou je van bouwen aan een nu al ervaren (meer dan 40 jaar!), maar nog klein sprinklerafdeling? Lees dan snel verder!

Servicemonteur Sprinklerinstallaties

sprinkler, service, servicemonteur, sprinklertechniek, sprinklerinstallaties, Tilburg, Udenhout, monteur, installatie

Installatiemonteur F-gassen/STEK categorie I

Je werkt aan utiliteitsinstallaties zoals Chillers, VRF-systemen en splitunits. Ervaring in deze functie is een pré, maar de functie is ook geschikt voor iemand die dit wil leren.

Tekenaar werktuigbouw

In deze functie werk je mee aan de technische voorbereiding van projecten. Je werkt in een jong en ambitieus team dat volop in beweging is.

Werkvoorbereider Werktuigbouw

werkvoorbereider ben je betrokken bij het complete project, van begin tot na de oplevering. Je ondersteunt, denkt mee, en werkt nauw samen met de verantwoordelijke projectleider op zowel technisch als organisatorisch vlak.

Geen ervaring in de werktuigbouwkunde, toch een vaste baan bij een groeiend Brabants installatiebedrijf?!

Geen ervaring in de werktuigbouwkunde, toch een vaste baan bij een groeiend Brabants installatiebedrijf?! Dankzij een omscholingstraject, is dát mogelijk! Instromen kan op alle momenten van het jaar!

Werkvoorbereider/tekenaar W

De functie biedt afwisseling en uitdaging vanwege de korte duur van de projecten en de afwisseling in techniek.

Onderhoudsmonteur F-gassen/koeling

Voor ons team beheer, inspectie en onderhoud in de wtb-installaties zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur met ervaring in utiliteitsinstallaties zoals Chillers, VRF-systemen en splitunits.

Junior ontwerper / calculator zonnestroom

We zoeken iemand die affiniteit heeft met techniek en kennis van duurzame technieken.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail