Vacatures

Teamleider Marketing

Voor onze afdeling Marketing & Communicatie zijn wij op zoek naar een doortastende Teamleider Marketing die mee wil groeien met de ambities van Hoppenbrouwers. Je geeft op een coachende manier leiding aan de afdeling en bouwt aan de expertise van het team. Je zorgt voor een stevige merkpositionering en profilering van Hoppenbrouwers.

 

Hoe ziet de rol van teamleider marketing én de afdeling eruit?

De afdeling (momenteel tien vaste medewerkers) is met elkaar verantwoordelijk voor het gericht raken en overtuigen van klanten en medewerkers met als doel nieuwe klanten en medewerkers te werven én klant- en medewerkersloyaliteit te vergroten. Zo leveren we als team een aantoonbare bijdrage aan de groei en ambities van Hoppenbrouwers. De afdeling bestaat uit drie teams: Communicatie, Online en (Lokale) Marketing.  Voor het laatste team zoeken we een teamleider die functioneel leiding geeft aan vier collega’s en daarbij de rol van meewerkend voorman/-vrouw pakt. Daarnaast ondersteunt de teamleider het hoofd  Marketing & Communicatie bij het opstellen, executeren en evalueren van de marketing- en communicatie strategie.

 

Wat doe je nog meer?

 • Je stuurt de teamleden functioneel aan; je coacht, inspireert, structureert, professionaliseert en stimuleert;
 • Je werkt in het team mee als meewerkend voorman/-vrouw. Je weet jouw visie op marketing te vertalen in concrete ideeën en oplossingen. Je denkt hierbij in quick wins en in strategische mogelijkheden;
 • Je stelt relevante kpi’s op jouw aandachtsgebieden en weet de voortgang en ROI structureel op een heldere manier inzichtelijk te maken;
 • Je zoekt en ziet mogelijkheden voor procesverbeteringen, ook buiten je eigen team. Je neemt hierin de lead;
 • Je bent adviseur en sparringpartner voor collega’s en projectteams, vestigingsleiders en directie.

 

Waar kun je op rekenen bij Hoppenbrouwers?

 • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen. We bespreken het salaris in het eerste gesprek, zodat je meteen weet waar je aan toe bent.
 • Uitzicht op een vast contract.
 • 25 vakantiedagen, 13 atv-dagen en een winstdelingsregeling.
 • Auto, telefoon en laptop van de zaak.
 • Een wekelijkse borrel, personeelsfeesten, Hopcafés, teamuitjes, filmavonden en nog veel meer evenementen met je collega’s.
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Voor alles toestemming vragen aan je leidinggevende? Dat hoeft bij ons niet. Je werkt in een zelfsturend team waarin ondernemerschap en eigen initiatief gewaardeerd worden.
 • Een informele werkomgeving met korte lijntjes. Alle deuren staan voor je open en in veel gevallen geldt: één telefoontje of gesprekje met een collega en het wordt geregeld.

                                                                                                                               

Waar voldoet de ideale kandidaat aan?

 • Je werkt en denkt op HBO / academisch niveau;
 • De omschreven rol is voor jou een mooie vervolgstap; je hebt ongeveer  zeven jaar werkervaring in marketing/ communicatie; 
 • Werkervaring in b2b of Techniek is een  pré;
 • Je bent en blijft graag op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen in het vak. Ervaring op het gebied van marketing,  e-commerce,  loyalty programma’s en/of local marketing is een pré;
 • Je bent een echte merkdenker;
 • Je hebt een goed gevoel voor taal, woord én beeld;
 • In een hectische omgeving  hou je het overzicht en weet je ruimte te creëren voor ook lange termijn aandachtspunten voor jezelf en het team;
 • Je hebt een groot inlevingsvermogen en business sense en weet je stakeholders goed te managen;
 • Je weet je in te leven in de klanten en je business partner en begrijpt hoe je hen kunt bereiken en raken;
 • Je herkent jezelf in de volgende steekwoorden: scherp, energiek, analytisch, kwaliteit gedreven, teamplayer, verfrissend, creatief, initiatiefrijk, doortastend.

 

Hoppenbrouwers Techniek is een innovatief bedrijf voor het leveren van specialistische én integrale oplossingen dat streeft naar duurzaam ondernemen. We willen de beste partner zijn voor medewerkers, klanten en scholen. Onze medewerkers zijn belangrijk; tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten, is onze filosofie. De kracht zit in onze mensen! En daarom besteden we veel aandacht aan de individuele ontwikkeling van onze medewerkers. Ze beheersen hun vak en werken met enthousiasme aan hun projecten.

                                      

Collega aan het woord

Antoinette Boleij, Sr. Communicatie adviseur:  “Hoppenbrouwers is een dynamisch bedrijf dat maakt mijn werk erg afwisselend en zorgt voor uitdaging. De vraag die als rode draad in mijn werk loopt is ‘hoe blijven we relevant voor klanten, medewerkers en scholen?’ Het is mooi daar mee bezig te zijn, eigenlijk willen we van iedereen een ambassadeur maken. De groei van ons bedrijf, uitbreiding van disciplines en de komst van nieuwe vestigingen zorgt dat onze afdeling continu meebeweegt. We werken daarom intensief samen met de teams, vestigingsleiders en andere collega’s,  waarbij we ze ondersteunen bij het bereiken van hun doelstellingen.”

 

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?

Reageren kan via het online sollicitatieformulier onder aan deze pagina. We streven ernaar om je binnen vijf werkdagen een persoonlijk antwoord te geven. Zijn we enthousiast over je sollicitatie, dan plannen we een gesprek.

 

Tijdens de eerste kennismaking ga je in gesprek met Lily van den Berg (Hoofd marketing & communicatie a.i.) en met Anja Reniers (Personeelsfunctionaris). Is er een wederzijdse klik, dan volgt vaak nog een tweede gesprek.

 

Is er van beide kanten een match? Dan bellen we je met een passend aanbod.

 

Ben je op zoek naar meer informatie?

Bel of mail met Lily van den Berg (Hoofd Marketing & Communicatie a.i.) voor meer info over de vacature en de procedure.

 

Telefoonnummer: 06-27014547

E-mail: ...

 

‘acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld’

 

Solliciteer naar deze functie

 

naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail