Vacatures

Voor alle specialismes hebben wij een 24-uurs service paraat, met vakkundige medewerkers. Afdeling service richt zich ook op kortlopende projecten op het gebied van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Een overzicht van de openstaande vacatures:

Geen ervaring in de werktuigbouwkunde, toch een vaste baan bij een groeiend Brabants installatiebedrijf?!

Geen ervaring in de werktuigbouwkunde, toch een vaste baan bij een groeiend Brabants installatiebedrijf?! Dankzij een omscholingstraject, is dát mogelijk! Instromen kan op alle momenten van het jaar!

Werkvoorbereider/calculator W

De functie biedt afwisseling en uitdaging vanwege de korte duur van de projecten en de afwisseling in techniek.

Onderhoudsmonteur F-gassen/koeling

Voor ons team beheer, inspectie en onderhoud in de wtb-installaties zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur met ervaring in utiliteitsinstallaties zoals Chillers, VRF-systemen en splitunits.

Onderhoudsmonteur w-installaties

Voor onze vestiging in Roosendaal zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur met ervaring in utiliteitsinstallaties.

Loodgieter/verwarmingsmonteur service W

In deze functie onderhoud je bestaande installaties en werk je mee aan kortlopende projecten in de utiliteit en bij particulieren.

Zelfstandig Servicemonteur E

In deze functie realiseer je zelfstandig aanpassingen en uitbreidingen aan bestaande installaties, maar ook compleet nieuwe installaties in de utiliteit en/of industrie.

Hulpmonteur E

Voor onze vestiging in best zijn wij op zoek naar een gedreven hulpmonteur die zowel technisch als klantgericht kan denken. Je werkt in een ambitieus team en doet alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden, zoals het bekabelen, aansluiten en testen van installaties.

Monteur E

Voor onze vestiging in best zijn wij op zoek naar een gedreven monteur die zowel technisch als klantgericht kan denken. Je werkt in een ambitieus team en doet alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden, zoals het bekabelen, aansluiten en testen van installaties. Je bent werkzaam in de service en projecten.

Eerste monteur E

Voor onze vestiging in Best (Elbeto Techniek B.V. gaat verder onder de vleugels van Hoppenbrouwers) zijn wij op zoek naar een gedreven Eerste monteur die zowel technisch als klantgericht kan denken.

Tekenaar/engineer E

Als tekenaar/engineer ontwerp je tekeningen met autocad in combinatie met de Nordined-applicatie.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail