Vacatures

Voor alle specialismes hebben wij een 24-uurs service paraat, met vakkundige medewerkers. Afdeling service richt zich ook op kortlopende projecten op het gebied van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Een overzicht van de openstaande vacatures:

Installatiemonteur F-gassen/STEK categorie I

Je werkt aan utiliteitsinstallaties zoals Chillers, VRF-systemen en splitunits. Ervaring in deze functie is een pré, maar de functie is ook geschikt voor iemand die dit wil leren.

Zelfstandig elektromonteur service en kortlopende projecten

In deze functie realiseer je zelfstandig aanpassingen en uitbreidingen aan bestaande installaties, maar ook compleet nieuwe installaties in de utiliteit en woningbouw.

Service-coördinator

Voor onze vestiging in Deurne zijn wij op zoek naar een Service coördinator voor het team Utiliteit en (luxe) Woningbouw. Het is belangrijk dat je het leuk vindt om meerdere taken tegelijkertijd onder handen te hebben en dat je daarbij altijd een goede kwaliteit en service levert. Een proactieve houding en oplossend denken wordt zeer gewaardeerd.

Calculator service

Als Calculator ben je verantwoordelijk voor het opstellen van offertes voor onze opdrachtgevers volgens de geldende normen en voorschriften.

Geen ervaring in de werktuigbouwkunde, toch een vaste baan bij een groeiend Brabants installatiebedrijf?!

Geen ervaring in de werktuigbouwkunde, toch een vaste baan bij een groeiend Brabants installatiebedrijf?! Dankzij een omscholingstraject, is dát mogelijk! Instromen kan op alle momenten van het jaar!

Werkvoorbereider/tekenaar W

De functie biedt afwisseling en uitdaging vanwege de korte duur van de projecten en de afwisseling in techniek.

Onderhoudsmonteur F-gassen/koeling

Voor ons team beheer, inspectie en onderhoud in de wtb-installaties zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur met ervaring in utiliteitsinstallaties zoals Chillers, VRF-systemen en splitunits.

Onderhoudsmonteur w-installaties

Voor onze vestiging in Roosendaal zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur met ervaring in utiliteitsinstallaties.

Zelfstandig Servicemonteur E

In deze functie realiseer je zelfstandig aanpassingen en uitbreidingen aan bestaande installaties, maar ook compleet nieuwe installaties in de utiliteit en/of industrie.

Loodgieter/verwarmingsmonteur service W

In deze functie onderhoud je bestaande installaties en werk je mee aan kortlopende projecten in de utiliteit en bij particulieren.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail