Vacatures

Voor alle specialismes hebben wij een 24-uurs service paraat, met vakkundige medewerkers. Afdeling service richt zich ook op kortlopende projecten op het gebied van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Een overzicht van de openstaande vacatures:

Werkvoorbereider/calculator service W

De functie biedt afwisseling en uitdaging vanwege de korte duur van de projecten en de afwisseling in techniek.

Service- en onderhoudsmonteur particulieren w-installaties

Voor ons team beheer, inspectie en onderhoud in de w-installaties zijn wij op zoek naar een service- en onderhoudsmonteur voor onze particulieren klanten. In deze functie voer je preventief onderhoud uit, los je storingen op en voer je reparatiewerkzaamheden uit.

(zelfstandig) Monteur service Ziekenhuizen en Utiliteit E

Als (zelfstandig) Monteur geef je leiding aan maximaal twee medewerkers en werk je in de service en kortlopende projecten. Dit houdt in van het bijmaken van eindgroepen tot het renoveren van complete installaties in medisch gebruikte ruimtes.

Leerling-monteur Elektrotechniek (BBL)

Je krijgt in dit opleidingstraject de kans om te rouleren over een aantal disciplines binnen de elektrotechniek, zodat je zelf kunt ontdekken bij welk specialisme jouw interesse ligt.

(Zelfstandig) Service monteur W Ziekenhuizen en Utiliteit

Als (zelfstandig) service monteur geef je leiding aan maximaal twee medewerkers en werk je in de service en kortlopende projecten van ziekenhuizen en utiliteitsprojecten.

Monteur service E

Ter versterking van onze vestiging in Nijmegen zoeken wij een allround servicemonteur met kennis van gebouw gebonden installaties.

Eerste monteur service Ziekenhuizen en Utiliteit E

oor ons team Service voor Ziekenhuizen en Utiliteit zijn wij ter uitbreiding op zoek naar een gedreven Eerste monteur die zowel technisch als klantgericht kan denken. Je werkt in een jong en ambitieus team dat zich voornamelijk richt op ziekenhuizen, maar daarbij ook utiliteitsprojecten realiseert bij onze vaste opdrachtgevers.

Leidinggevend eerste monteur service Ziekenhuizen en Utiliteit E

In deze functie ben je betrokken bij het complete project, van het begin tot aan de oplevering. Je hebt veelvuldig contact met collega's, de klant en onderaannemers. Als leidinggevend eerste monteur geef je leiding aan 5 tot 8 monteurs (eventueel verspreid werkende medewerkers). De werkzaamheden bestaan uit het realiseren of renoveren van medisch gebruikte ruimtes/afdelingen tot alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden in de Utiliteit.

(junior) Tekenaar service E

Deze functie is geschikt voor iemand met een MBO niveau 4 diploma, die zich verder wil ontwikkelen als tekenaar.

projectcoördinator service E

Je werkt aan zeer uitdagende en aansprekende projecten. Deze functie is geschikt voor iemand met een MBO niveau 4 of HBO diploma en enkele jaren werkervaring als werkvoorbereider.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail