Vacatures

Een overzicht van de openstaande vacatures:

Ervaren Helpdeskmedewerker ICT

Door de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een klantgerichte collega voor onze afdeling ICT die het leuk vindt om onze helpdesk verder te professionaliseren.

Bijbaan interieurverzorg(st)er

Je komt te werken in een gezellig team dat vooral bestaat uit scholieren en studenten. Naast het schoonmaakwerk draai je ook de bardienst bij evenementen.

Projectleider Elektrotechniek

Voor onze vestiging in Nijmegen zijn we op zoek naar een Projectleider Elektrotechniek. verantwoordelijk voor de coaching, ontwikkeling en beoordeling van deze medewerkers. Je bezit een groot improvisatievermogen en weet wat er in de markt gebeurt

Bijbaan interieurverzorg(st)er

Ben jij een student woonachting in de omgeving Heesch of Utrecht en op zoek naar een bijbaan als Interieurverzorg(st)er? Neem dan contact met ons op!

Bijbaan: Optimaliseren van gebruikerservaring in dashboards

Op zoek naar een leerzame en uitdagende bijbaan? Bij ons kan het! Hoppenbrouwers is een innovatief bedrijf voor het leveren van specialistische en...

Monteur warmtepompen en zonneboilers

Voor ons team service in de w-installaties zijn wij op zoek naar een  Monteur.

Onderhoudsmonteur Werktuigbouwkundige installaties

De functie biedt veel afwisseling en uitdaging vanwege de korte duur van de projecten en de afwisseling in werkomgeving.

Bijbaan montage werkzaamheden

Voor onze vestiging in Dongen zijn wij op zoek naar enthousiaste, flexibele studenten die als oproepkracht eenvoudige montage werkzaamheden willen verrichten.

Junior Calculator Werktuigbouw

Ter uitbreiding van onze teams zijn wij op zoek naar een Junior calculator  werktuigbouw. Je bent verantwoordelijk voor het berekenen van een nauwkeurige kostprijs op basis van contract, bestek of eigen ontwerp. Als Calculator werk je nauw samen met ons commerciële team.

Medewerker Magazijn

Ben jij een gepensioneerde loodgieter/cv-monteur of soortgelijk en wil jij graag nog een paar uurtjes per week aan de slag zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn voor onze vestiging in Heesch (voorheen van Bon Installaties- Technisch Beheer B.V.) op zoek naar een Medewerker Magazijn voor zo’n 8 uur per week.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail