Vacatures

Een overzicht van de openstaande vacatures:

Bijbaan interieurverzorg(st)er

en jij een student woonachtig in de omgeving Dongen en op zoek naar een bijbaan als Interieurverzorg(st)er? Neem dan contact met ons op! De functie is voor minimaal 2 keer per week 2 uur per keer.

Projectcoördinator Verbeteren & Vernieuwen

Als projectcoördinator is het belangrijk dat je het een uitdaging vindt om verbeteringen binnen de gehele organisatie te begeleiden. Je verbeterprojecten worden afgebakend voor een bepaalde vestiging of markt/discipline zodat je focus kunt aanbrengen.

Servicedeskmedewerker ICT

Door de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een klantgerichte collega voor onze afdeling ICT die het leuk vindt om onze servicedesk verder te professionaliseren.

Helpdeskmedewerker ICT

Door de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een klantgerichte collega voor onze afdeling ICT.

Leerling-monteur Elektrotechniek (BBL)

1 dag per week ga je naar school en daarnaast werk je 4 dagen per week binnen ons bedrijf. Ook ga je 1 avond per week naar onze eigen praktijkschool om praktijkvaardigheden te oefenen.

HR adviseur (fulltime)

Een veelzijdige functie op P&O gebied. bent verantwoordelijk voor je eigen projectteams op het personele vlak.

Interieurverzorg(st)er - 6 uur per week

Vind jij het een uitdaging om een goede indruk achter te laten door ons pand schoon te houden? Ben jij een aanpakker, netjes, woonachting in de omgeving van Deurne en op zoek naar een baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bijbaan Medewerker Klantenservice

Heb jij nog genoeg tijd naast je studie en ben je een aantal dagen van maandag t/m donderdag tussen 16.00 en 20.00 uur en eventueel zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur, in overleg flexibel beschikbaar? Dan is deze vacature iets voor jou!

Medewerker personeelszaken (fulltime)

Het betreft een veelzijdige functie op P&O gebied in een organisatie die volop in beweging is waarbij je de rechterhand bent van de personeelsfunctionaris.

Junior Calculator Werktuigbouw

Ter uitbreiding van onze teams zijn wij op zoek naar een Junior calculator  werktuigbouw. Je bent verantwoordelijk voor het berekenen van een nauwkeurige kostprijs op basis van contract, bestek of eigen ontwerp. Als Calculator werk je nauw samen met ons commerciële team.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail