Vacatures

Een overzicht van de openstaande vacatures:

Vakantiewerk magazijn

Wij zijn op zoek naar studenten die deze zomervakantie geld willen verdienen en niet vies zijn van een beetje fysiek werk.

Bijbaan personeelszaken

Heb je nog tijd naast je studie en zin om het team personeelszaken 8 tot 16 uur per week te ondersteunen?

Vestigingsleider Nijmegen

Voor onze vestiging in Nijmegen zijn wij op zoek naar een gedreven en ambitieuze vestigingsleider die ons bedrijf in deze regio verder op de kaart gaat zetten. Als vestigingsleider ben je het gezicht van de vestiging. Je bent actief in regio en betrokken bij lokale ondernemers en initiatieven. Je bent in staat om anderen mee te nemen en te inspireren.

Junior medewerker financiële administratie

Door de groei van ons bedrijf zijn we voor onze (financiële) administratie op zoek naar een enthousiaste MBO schoolverlater die ons team fulltime komt versterken.

Medewerker Magazijn

Ben jij een gepensioneerde loodgieter/cv-monteur of soortgelijk en wil jij graag nog een paar uurtjes per week aan de slag zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn voor onze vestiging in Heesch (voorheen van Bon Installaties- Technisch Beheer B.V.) op zoek naar een Medewerker Magazijn voor zo’n 8 uur per week.

(junior) Werkvoorbereider Panelenbouw

Ter versterking zijn wij op zoek naar een gedreven werkvoorbereider die zowel technisch als klantgericht kan denken. Als werkvoorbereider ben je betrokken bij het complete project, van begin tot na de oplevering.

HR adviseur (fulltime)

Een veelzijdige functie op P&O gebied. bent verantwoordelijk voor je eigen projectteams op het personele vlak.

Praktijkopleider E

Leerling-monteur Elektrotechniek (BBL)

1 dag per week ga je naar school en daarnaast werk je 4 dagen per week binnen ons bedrijf. Ook ga je 1 avond per week naar onze eigen praktijkschool om praktijkvaardigheden te oefenen.

Service-engineer M&R HVAC

Voor ons team Meet en Regeltechniek in de W-installaties zijn wij op zoek naar een Service-engineer

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail