Vacatures

Een overzicht van de openstaande vacatures:

Calculator Werktuigbouw

Ter uitbreiding van onze teams zijn wij op zoek naar een Calculator  werktuigbouw. Je bent verantwoordelijk voor het berekenen van een nauwkeurige kostprijs op basis van contract, bestek of eigen ontwerp. Als Calculator werk je nauw samen met ons commerciële team.

Corporate Recruiter

Door de groei van ons bedrijf en onze ambitie om verder te groeien, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en flexibele Corporate Recruiter die ons team Personeelszaken fulltime komt versterken.

Personeelsfunctionaris (fulltime)

Een veelzijdige functie op P&O gebied. bent verantwoordelijk voor je eigen projectteams op het personele vlak.

Praktijkopleider E

Leerling-monteur Elektrotechniek (BBL)

1 dag per week ga je naar school en daarnaast werk je 4 dagen per week binnen ons bedrijf. Ook ga je 1 avond per week naar onze eigen praktijkschool om praktijkvaardigheden te oefenen.

Tijd voor een nieuwe uitdagende werkgever in de werktuigbouwkundige installaties? Wij zoeken een ervaren calculator (utiliteit)!

Zoek jij een (nieuwe) werkgever die in jouw verdere ontwikkeling als ervaren calculator W (Werktuigbouwkundige Installaties) wil investeren? Bij Hoppenbrouwers zijn wij dagelijks bezig met het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers. Daarnaast bieden wij veel vrijheid aan onze medewerkers en stimuleren wij eigen verantwoordelijkheid. Dit maakt je baan als calculator uitdagend. Onder andere deze speerpunten hebben er voor gezorgd dat wij werkgever van het jaar 2017-2018 zijn geworden in de installatiebranche. Spreekt jou dit aan en zijn wij op zoek naar jou? Lees dan snel verder!

Service-engineer M&R HVAC

Voor ons team Meet en Regeltechniek in de W-installaties zijn wij op zoek naar een Service-engineer

Bijbaan interieurverzorg(st)er

Je zorgt voor een nette en verzorgde uitstraling van het interieur. Daarnaast ondersteun je met evenementen de bardienst.

Bijbaan interieurverzorg(st)er

en jij een student woonachtig in de omgeving Dongen en op zoek naar een bijbaan als Interieurverzorg(st)er? Neem dan contact met ons op! De functie is voor minimaal 2 keer per week 2 uur per keer.

Bijbaan interieurverzorg(st)er

Ben jij een student woonachting in de omgeving Heesch en op zoek naar een bijbaan als Interieurverzorg(st)er? Neem dan contact met ons op!

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail