Vacatures

Een overzicht van de openstaande vacatures:

Bijbaan: Optimaliseren van gebruikerservaring in dashboards

Op zoek naar een leerzame en uitdagende bijbaan? Bij ons kan het! Hoppenbrouwers is een innovatief bedrijf voor het leveren van specialistische en...

Monteur warmtepompen en zonneboilers

Voor ons team service in de w-installaties zijn wij op zoek naar een  Monteur.

Onderhoudsmonteur Werktuigbouwkundige installaties

De functie biedt veel afwisseling en uitdaging vanwege de korte duur van de projecten en de afwisseling in werkomgeving.

Bijbaan montage werkzaamheden

Voor onze vestiging in Dongen zijn wij op zoek naar enthousiaste, flexibele studenten die als oproepkracht eenvoudige montage werkzaamheden willen verrichten.

Bijbaan administratie panelenbouw

Als administratief ondersteuner houd je je bezig met verschillende administratieve werkzaamheden waarbij de nadruk ligt op het verwerken van klantorders.

Bijbaan telefoniste/receptioniste

Als telefoniste/receptioniste ben je het eerste (telefonische) aanspreekpunt voor klanten en collega’s, je bent het visitekaartje voor het bedrijf. Daarnaast ondersteun je met licht administratieve werkzaamheden.

Projectcoördinator Verbeteren & Vernieuwen

Als projectcoördinator is het belangrijk dat je het een uitdaging vindt om verbeteringen binnen de gehele organisatie te begeleiden. Je verbeterprojecten worden afgebakend voor een bepaalde vestiging of markt/discipline zodat je focus kunt aanbrengen.

Job marketeer / arbeidsmarktcommunicatiespecialist

Zoek jij (een nieuwe) uitdaging in je vakgebied en zit je niet stil? Dat geldt ook voor ons! Hoppenbrouwers Techniek is een ambitieuze en groeiende organisatie met  zeven vestigingen in en om Brabant en telt inmiddels zo’n achthonderd medewerkers.

Junior Calculator Werktuigbouw

Ter uitbreiding van onze teams zijn wij op zoek naar een Junior calculator  werktuigbouw. Je bent verantwoordelijk voor het berekenen van een nauwkeurige kostprijs op basis van contract, bestek of eigen ontwerp. Als Calculator werk je nauw samen met ons commerciële team.

Vestigingsleider Nijmegen

Voor onze vestiging in Nijmegen zijn wij op zoek naar een gedreven en ambitieuze vestigingsleider die ons bedrijf in deze regio verder op de kaart gaat zetten. Als vestigingsleider ben je het gezicht van de vestiging. Je bent actief in regio en betrokken bij lokale ondernemers en initiatieven. Je bent in staat om anderen mee te nemen en te inspireren.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail