Vacatures

Een overzicht van de openstaande vacatures:

Oproepkracht telefoniste/receptioniste

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste flexibele collega die onze teams in Udenhout en Dongen als oproepkracht komt versterken.

Helpdeskmedewerker ICT

Door de groei van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een klantgerichte collega voor onze afdeling ICT.

Bijbaan communicatie medewerker

Hoppenbrouwers zoekt een enthousiaste flexibele student die ons team als oproepkracht komt versterken.

Bijbaan interieurverzorg(st)er

en jij een student woonachtig in de omgeving Dongen en op zoek naar een bijbaan als Interieurverzorg(st)er? Neem dan contact met ons op! De functie is voor minimaal 2 keer per week 2 uur per keer.

HR adviseur

Het betreft een veelzijdige functie op HR gebied waarin je zelfstandig opereert. Je bent verantwoordelijk voor je eigen teams op het personele vlak.

HR adviseur (fulltime)

Een veelzijdige functie op P&O gebied. bent verantwoordelijk voor je eigen projectteams op het personele vlak.

Interieurverzorgster (12 tot 15 uur per week)

Vind jij het een uitdaging om een goede indruk achter te laten door ons pand schoon te houden? Ben jij een aanpakker, netjes, woonachting in de omgeving van Heesch en op zoek naar een baan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Magazijnmedewerker / Administratief ondersteuner - parttime

Het is belangrijk dat je het leuk vindt om meerdere taken tegelijkertijd onder handen te hebben en dat je daarbij altijd een goede kwaliteit en service levert. Je bent verantwoordelijk voor het bijhouden en bijsturen van de voorraden en het correct verwerken van binnenkomende goederen. Een proactieve houding en oplossend denken wordt zeer gewaardeerd.

Bijbaan interieurverzorg(st)er

Je komt te werken in een gezellig team dat vooral bestaat uit scholieren en studenten. Naast het schoonmaakwerk draai je ook de bardienst bij evenementen.

Projectleider Elektrotechniek

Voor onze vestiging in Nijmegen zijn we op zoek naar een Projectleider Elektrotechniek. verantwoordelijk voor de coaching, ontwikkeling en beoordeling van deze medewerkers. Je bezit een groot improvisatievermogen en weet wat er in de markt gebeurt

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail