Vacatures

Monteur Sprinklerinstallaties

Voor onze nieuw opgestarte afdeling Sprinklertechniek op de vestiging te Udenhout zijn wij op zoek naar een montagemedewerker / monteur in de sprinklerinstallaties.

 

Zoek jij een nieuwe uitdaging in je vakgebied en hou je van bouwen aan een nu al ervaren (meer dan 40 jaar!), maar nog kleine sprinklerafdeling? Lees dan snel verder! Hoppenbrouwers Techniek bestaat inmiddels 100 jaar en is een ambitieus en groeiend familiebedrijf met zeven vestigingen in en om Brabant en zo’n achthonderd medewerkers. Na 100 jaar is het dienstenpakket erg breed en ontstond de wens om onze klanten nog meer te bedienen als totaalinstallateur. Tezamen met het feit dat sprinklertechniek goed aansluit bij de behoefte vanuit de markt heeft er voor gezorgd dat wij onlangs zijn gestart met deze afdeling. Ben jij die monteur die een bijdrage wil leveren aan de opbouw, groei en ontwikkeling van de afdeling Sprinklertechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Als monteur sprinklerinstallaties werk je onder leiding van een (leidinggevend) eerste monteur of uitvoerder. Je voert alle voorkomende werkzaamheden uit inzake de realisatie van een (deel van een) sprinklerinstallatie op projectlocatie.

 

Bij Hoppenbrouwers kun je rekenen op:

 • Wij kijken naar de medewerker, naar zijn/haar ontwikkelwensen en hier zoeken wij de juiste trainingen en opleidingen bij die wij voor jou financieren;
 • Een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, 13 ATV dagen, winstdelingsregeling;
 • Een informele organisatie met korte lijnen (de deur staat op ieder niveau altijd open);
 • Veel evenementen voor medewerkers zoals wekelijkse borrel, personeelsfeesten, Hopcafés, teamuitjes, dartavonden, filmavonden etc. Sterker nog, in juni vieren wij ons 100-jarig bestaan groots!
 • Ruime mate van vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

 

Jouw werkzaamheden als monteur:

 • Jij verricht samen met je collega’s alle werkzaamheden rond het installeren, in bedrijf stellen en beproeven van (een deel van )sprinklerinstallaties;
 • Jij geeft eventueel leiding aan leerling monteurs.

 

Wij vinden belangrijk dat jij als monteur:

 • Minimaal een technische VMBO opleiding hebt afgerond, eventueel aangevuld met gerichte cursussen;
 • Bij voorkeur relevante werkervaring hebt in de sprinklertechniek;
 • Bij voorkeur een certificaat VCA Basis hebt;
 • Klantgericht  en klantvriendelijk bent;
 • Inlevingsvermogen in de klant en je collega’s hebt;
 • In bezit bent van een rijbewijs B.

 

De procedure:

Wij streven er naar om binnen vijf werkdagen jou een persoonlijk antwoord te geven. Bij een positief vervolg zal er een eerste gesprek plaats vinden met Rob Heijndijk (projectmanager sprinklertechniek) en Anja Reniers (personeelsfunctionaris). Hebben wij een positieve klik, dan volgt er een tweede gesprek en zien wij beiden een match als nieuwe werkgever en werknemer, dan volgt een voorstel tot indiensttreding snel!

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Anja Reniers via 013-5117227. Je ontvangt na je online sollicitatie een ontvangstbevestiging als de sollicitatie bij ons is binnengekomen.

 

Solliciteer naar deze functie

 

naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail