Vacatures

Medewerker Magazijn

Hoppenbrouwers Techniek BV is een technisch installatiebedrijf met ruim 800 medewerkers in Udenhout, Deurne, Dongen, Roosendaal, Nijmegen, Best en Heesch. We werken aan mooie projecten en zijn gespecialiseerd in Elektrotechnische en Werktuigbouwkundige installaties, Industriële automatisering, Beveiliging, Datanetwerken, Inspectie, Onderhoud, Service, Duurzame energie en Dakbedekkingen.

 

Ben jij een gepensioneerde loodgieter/cv-monteur of soortgelijk en wil jij graag nog een paar uurtjes per week aan de slag zijn? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn voor onze vestiging in Heesch (voorheen van Bon Installaties- Technisch Beheer B.V.) op zoek naar een Medewerker Magazijn voor zo’n 8 uur per week.

 

We zoeken iemand die flexibel inzetbaar is voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden in het magazijn. Daarnaast kunnen er andere voorkomende werkzaamheden tot je functie behoren.

 

Wij zoeken

Een flexibel inzetbare zelfstandig werkend en oplossingsgerichte medewerker. Je hebt kennis van Werktuigbouwkundige installaties. Je staat graag in contact met anderen, zowel binnen als buiten de organisatie. Je kunt goed overweg met een geautomatiseerd voorraad systeem en fysieke taken zijn geen probleem voor je.

 

Wij bieden

  • Een informele werksfeer
  • Een oproepcontract
  • Ruime mate van vrijheid en verantwoordelijkheid

 

Meer informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met de afdeling Personeelszaken, 013-5117227 

 

Solliciteer naar deze functie

 

naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail