Vacatures

Hoppenbrouwers voert gecertificeerde inspecties uit en neemt de zorg voor onderhoud uit handen met onderhoudsovereenkomsten. Een overzicht van de openstaande vacatures:

Inspecteur

In deze functies doe je inspecties bij diverse klanten aan nieuwe en bestaande installaties.

Service-coördinator inspectie en onderhoud

Voor ons team Inspectie en onderhoud in Udenhout zijn wij op zoek naar een gedreven fulltime binnendienst medewerker die zowel technisch als klantgericht kan denken.

Contractbeheerder

Je hebt een pro-actieve en klantgerichte instelling en bent verantwoordelijk voor de invulling en uitbouw van onderhoudsovereenkomsten met meerdere technische disciplines.

Zelfstandig storings- en onderhoudsmonteur duurzame energie (zonnestroominstallaties)

Je bent verantwoordelijk voor het in bedrijf stellen van zonnestroominstallaties. Tevens zul je de reeds geïnstalleerde systemen monitoren en nieuwe systemen aansluiten op de monitoring.

Onderhoudsmonteur F-gassen/koeling

Voor ons team beheer, inspectie en onderhoud in de wtb-installaties zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur met ervaring in utiliteitsinstallaties zoals Chillers, VRF-systemen en splitunits.

Onderhoudsmonteur w-installaties

Voor onze vestiging in Roosendaal zijn wij op zoek naar een onderhoudsmonteur met ervaring in utiliteitsinstallaties.

Monteur inspectie en onderhoud E

De functie biedt veel afwisseling en uitdaging vanwege de korte duur van de projecten en de afwisseling in werkomgeving. Je werkt aan projecten van een paar dagen tot enkele weken.

Onderhoudsmonteur beveiliging

Voor onze afdeling Beveiliging in Dongen zijn we wegens uitbereiding op zoek naar een zelfstandige en servicegerichte monteur voor het zelfstandig onderhouden van beveiligingsinstallaties.

(Junior) Monteur inspectie en onderhoud

In deze functie realiseer je zelfstandig aanpassingen, uitbreidingen en onderhoud aan bestaande installaties.

Open sollicitatie

Door onze groei zijn wij nog steeds op zoek naar nieuwe collega's. Zit jou baan er niet bij, stuur ons dan een open sollicitatie

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail