Vacatures

Hoppenbrouwers biedt totaaloplossingen op het gebied van automatisering en besturingsinstallaties binnen de sectoren industrie en water. Een overzicht van de openstaande vacatures binnen de afdeling Industriële automatisering:

Hardware engineer (Industrie projecten)

Je voert projecten uit bij productiebedrijven in o.a. de voeding- en genotsindustrie en de machinebouw.

Werkvoorbereider Industriële Automatisering

Als werkvoorbereider voer je projecten uit bij waterschappen, drinkwaterbedrijven en productiebedrijven o.a. in de voeding- en genotsindustrie.

Projectleider Natte Infra (Bruggen & Sluizen)

Voor onze vestiging in Udenhout zijn we op zoek naar een Projectleider Natte Infra (Bruggen & Sluizen). In deze rol ga je een team opbouwen dat naast jezelf bestaat uit een werkvoorbereider, engineers en monteurs. Je bent verantwoordelijk voor de coaching, ontwikkeling en beoordeling van deze medewerkers. Als team voer je projecten uit binnen het cluster Water.

Eerste monteur Industriële Automatisering

Als 1e monteur geef je leiding aan maximaal 5 medewerkers en ben je het aanspreekpunt op het project. De projecten voer je onder andere uit bij productiebedrijven in de voeding- en genotsmiddelenindustrie.

Software-engineer

Als Software-engineer voer je projecten uit bij waterschappen, drinkwaterbedrijven en productiebedrijven in o.a. de voeding- en genotsmiddelenindustrie en de machinebouw.

Software engineer (industrie projecten)

Je voert projecten uit bij productiebedrijven in o.a. de voeding- en genotsindustrie en de machinebouw.

Omscholing naar monteur elektrotechniek

Geen ervaring in de elektrotechniek, toch een vaste baan bij een groeiend Brabants installatiebedrijf?! Dan kun je bij Hoppenbrouwers terecht dankzij een omscholingstraject! Meerdere instroommomenten per jaar mogelijk.

Leidinggevend eerste monteur Industriële Automatisering

De Leidinggevend eerste monteur geeft leiding aan maximaal acht medewerkers en doet alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden aan proces- en productie-installaties, zoals het bekabelen, aansluiten en testen van besturingsinstallaties.

Monteur Industriële Automatisering

Hoppenbrouwers Techniek zoekt een monteur industriële automatisering. De monteur doet alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden

Junior panelenbouwer

In deze functie ben je bezig met het (vanaf tekening) opbouwen, bedragen en afmonteren van de besturings- en schakelpanelen.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail