Vacatures

Hoppenbrouwers biedt totaaloplossingen op het gebied van automatisering en besturingsinstallaties binnen de sectoren industrie en water. Een overzicht van de openstaande vacatures binnen de afdeling Industriële automatisering:

Projectleider Natte Infra (Bruggen & Sluizen)

Voor onze vestiging in Udenhout zijn we op zoek naar een Projectleider Natte Infra (Bruggen & Sluizen). In deze rol ga je een team opbouwen dat naast jezelf bestaat uit een werkvoorbereider, engineers en monteurs. Je bent verantwoordelijk voor de coaching, ontwikkeling en beoordeling van deze medewerkers. Als team voer je projecten uit binnen het cluster Water.

Werkvoorbereider panelenbouw

Het is belangrijk dat je het leuk vindt om meerdere taken tegelijkertijd onder handen te hebben en dat je daarbij altijd een goede kwaliteit levert.

Leerling-monteur Elektrotechniek (BBL)

Je krijgt in dit opleidingstraject de kans om te rouleren over een aantal disciplines binnen de elektrotechniek, zodat je zelf kunt ontdekken bij welk specialisme jouw interesse ligt.

Eerste Monteur Panelenbouw

Hoppenbrouwers Techniek BV is een technisch installatiebedrijf met ruim 500 medewerkers in Udenhout, Deurne en Dongen.

Junior panelenbouwer

In deze functie ben je bezig met het (vanaf tekening) opbouwen, bedragen en afmonteren van de besturings- en schakelpanelen.

Panelenbouwer

In deze functie ben je bezig met het (vanaf tekening) opbouwen, bedraden en afmonteren van de besturings- en schakelpanelen.

(junior) Monteur Industrieprojecten

Heb jij een afgeronde MBO 3 of 4 opleiding Elektrotechniek of Mechatronica? Dan is dit voor jou een mooie kans

Projectleider Industriële Automatisering

Voor onze vestiging in Deurne zijn we op zoek naar een Projectleider Industriële Automatisering. In deze rol ga je een team opbouwen dat naast jijzelf bestaat uit een werkvoorbereider, engineers en monteurs.

Hardware engineer (waterprojecten)

Voor onze afdeling Industriële Automatisering zijn wij op zoek naar een junior hardware engineer.

Tekenaar Industriële Automatisering

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail