Vacatures

Hoppenbrouwers biedt totaaloplossingen op het gebied van automatisering en besturingsinstallaties binnen de sectoren industrie en water. Een overzicht van de openstaande vacatures binnen de afdeling Industriële automatisering:

Eerste monteur Industriële Automatisering

Als 1e monteur geef je leiding aan maximaal 5 medewerkers en ben je het aanspreekpunt op het project. De projecten voer je onder andere uit bij productiebedrijven in de voeding- en genotsmiddelenindustrie.

Werkvoorbereider Industriële Automatisering

Als werkvoorbereider voer je projecten uit bij productiebedrijven in de voeding- en genotsmiddelenindustie , waterschappen en drinkwaterbedrijven

Duaal student (HBO Elektrotechniek)

Wil je werken en leren combineren? Dan is het duale leertraject misschien iets voor jou.

Leidinggevend eerste monteur Industriële Automatisering

De Leidinggevend eerste monteur geeft leiding aan maximaal acht medewerkers en doet alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden aan proces- en productie-installaties, zoals het bekabelen, aansluiten en testen van besturingsinstallaties.

Software-engineer

Als Software-engineer voer je projecten uit bij waterschappen, drinkwaterbedrijven en productiebedrijven in o.a. de voeding- en genotsmiddelenindustrie en de machinebouw.

Monteur Industriële Automatisering

Hoppenbrouwers Techniek zoekt een monteur industriële automatisering. De monteur doet alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden

Projectleider Industriële Automatisering

Wij zijn op zoek naar een Projectleider Industriële Automatisering. In deze rol ga je een team opbouwen dat naast jijzelf bestaat uit een werkvoorbereider, engineers en monteurs.

Hardware engineer (Industrie projecten)

Je voert projecten uit bij productiebedrijven in o.a. de voeding- en genotsindustrie en de machinebouw.

Junior panelenbouwer

In deze functie ben je bezig met het (vanaf tekening) opbouwen, bedragen en afmonteren van de besturings- en schakelpanelen.

Panelenbouwer

In deze functie ben je bezig met het (vanaf tekening) opbouwen, bedraden en afmonteren van de besturings- en schakelpanelen.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail