Vacatures

Hoppenbrouwers biedt totaaloplossingen op het gebied van automatisering en besturingsinstallaties binnen de sectoren industrie en water. Een overzicht van de openstaande vacatures binnen de afdeling Industriële automatisering:

Panelenbouwer

In deze functie ben je bezig met het (vanaf tekening) opbouwen, bedraden en afmonteren van de besturings- en schakelpanelen.

Werkvoorbereider panelenbouw

Het is belangrijk dat je het leuk vindt om meerdere taken tegelijkertijd onder handen te hebben en dat je daarbij altijd een goede kwaliteit levert.

(junior) Monteur Industrieprojecten

Heb jij een afgeronde MBO 3 of 4 opleiding Elektrotechniek of Mechatronica? Dan is dit voor jou een mooie kans

Projectleider Industriële Automatisering

Voor onze vestiging in Deurne zijn we op zoek naar een Projectleider Industriële Automatisering. In deze rol ga je een team opbouwen dat naast jijzelf bestaat uit een werkvoorbereider, engineers en monteurs.

Hardware engineer (waterprojecten)

Voor onze afdeling Industriële Automatisering zijn wij op zoek naar een junior hardware engineer.

Leerling-monteur Elektrotechniek (BBL)

Je krijgt in dit opleidingstraject de kans om te rouleren over een aantal disciplines binnen de elektrotechniek, zodat je zelf kunt ontdekken bij welk specialisme jouw interesse ligt.

Tekenaar Industriële Automatisering

Junior tekenaar industriële automatisering

Voor onze afdeling Industriële Automatisering zijn wij op zoek naar een junior tekenaar. De functie is geschikt voor een MBO niveau 4 schoolverlater die zich verder wil ontwikkelen.

(Junior) project engineer E

Je voert projecten uit bij productiebedrijven in o.a. de voeding- en genotsindustrie en de machinebouw. Het betreft een afwisselende en dynamische functie waarbij je in staat moet zijn om snel te schakelen.

Eerste Monteur Panelenbouw

Hoppenbrouwers Techniek BV is een technisch installatiebedrijf met ruim 500 medewerkers in Udenhout, Deurne en Dongen.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail