Vacatures

Hoppenbrouwers biedt totaaloplossingen op het gebied van automatisering en besturingsinstallaties binnen de sectoren industrie en water. Een overzicht van de openstaande vacatures binnen de afdeling Industriële automatisering:

Software-engineer

Als Software-engineer voer je projecten uit bij waterschappen, drinkwaterbedrijven en productiebedrijven in o.a. de voeding- en genotsmiddelenindustrie en de machinebouw.

Software engineer (industrie projecten)

Je voert projecten uit bij productiebedrijven in o.a. de voeding- en genotsindustrie en de machinebouw.

Junior panelenbouwer

In deze functie ben je bezig met het (vanaf tekening) opbouwen, bedragen en afmonteren van de besturings- en schakelpanelen.

Panelenbouwer

In deze functie ben je bezig met het (vanaf tekening) opbouwen, bedraden en afmonteren van de besturings- en schakelpanelen.

Werkvoorbereider industriële automatisering

Als werkvoorbereider voer je projecten uit bij waterschappen, drinkwaterbedrijven en productiebedrijven o.a. in de voeding- en genotsindustrie.

Eerste monteur industriële automatisering

Voor onze nieuw op te starten vestiging in Utrecht zijn wij op zoek naar een eerste monteur die zowel technisch als klantgericht kan denken. De projecten voer je uit bij waterschappen, drinkwaterbedrijven en productiebedrijven.

Leidinggevend eerste monteur industriële automatisering

Voor onze nieuw op te starten vestiging in Utrecht zijn wij op zoek naar een Leidinggevend eerste monteur die zowel technisch als klantgericht kan denken. De projecten voer je uit bij waterschappen, drinkwaterbedrijven en productiebedrijven.

Monteur Industriële Automatisering

Voor onze nieuw op te starten vestiging in Utrecht zijn we op zoek naar een Monteur. De projecten voer je uit bij waterschappen, drinkwaterbedrijven en productiebedrijven o.a. in de voeding-en genotsindustrie. De monteur doet alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden aan proces- en productie-installaties, zoals het bekabelen, aansluiten en testen van besturingsinstallaties.

Uitvoerder industriële automatisering

Voor onze nieuw op te zetten vestiging in Utrecht zijn we op zoek naar een uitvoerder die zowel technisch als klantgericht kan denken. De projecten voer je uit bij waterschappen, drinkwaterbedrijven en productiebedrijven.

Werkvoorbereider Industriële Automatisering

Voor onze nieuw op te zetten vestiging in Utrecht zijn op zoek naar een werkvoorbereider industriële automatisering. Je voert projecten uit bij waterschappen, drinkwaterbedrijven en productiebedrijven o.a. in de voeding- en genotsindustrie.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail