Vacatures

Hoppenbrouwers biedt totaaloplossingen op het gebied van automatisering en besturingsinstallaties binnen de sectoren industrie en water. Een overzicht van de openstaande vacatures binnen de afdeling Industriële automatisering:

Calculator Industriële Automatisering

Voor ons team werkzaam in de industrie zijn wij op zoek naar een Calculator. Je voert projecten uit bij voor machinebouwers en productiebedrijven o.a. in de koeltechniek, voeding- en genotsmiddelenindustrie.

Leidinggevend eerste monteur Industriële Automatisering

De Leidinggevend eerste monteur geeft leiding aan maximaal acht medewerkers en doet alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden aan proces- en productie-installaties, zoals het bekabelen, aansluiten en testen van besturingsinstallaties.

Monteur Industriële Automatisering

Hoppenbrouwers Techniek zoekt een monteur industriële automatisering. De monteur doet alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden

Eerste monteur Industriële Automatisering

Als 1e monteur geef je leiding aan maximaal 5 medewerkers en ben je het aanspreekpunt op het project. De projecten voer je onder andere uit bij productiebedrijven in de voeding- en genotsmiddelenindustrie.

Werkvoorbereider Industriële Automatisering

Als werkvoorbereider voer je projecten uit bij productiebedrijven in de voeding- en genotsmiddelenindustie , waterschappen en drinkwaterbedrijven

(Junior) Commercieel adviseur industriele automatisering water en infra

Ter uitbreiding van het commerciële team van de afdeling Water en Infra zijn wij op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte Commercieel Adviseur Industriële Automatisering.

Projectleider Industriële Automatisering

Voor onze vestiging in Utrecht zijn we op zoek naar een Projectleider Industriële Automatisering. In deze rol ga je een team opbouwen dat naast jijzelf bestaat uit een werkvoorbereider, engineers en monteurs.

Projectleider Bruggen & Sluizen

Voor onze vestiging in Udenhout zijn we op zoek naar een Projectleider Bruggen & Sluizen. In deze rol ga je een team opbouwen dat naast jezelf bestaat uit een werkvoorbereider, engineers en monteurs. Je bent verantwoordelijk voor de coaching, ontwikkeling en beoordeling van deze medewerkers. Als team voer je projecten uit binnen het cluster Water.

Uitvoerder industriële automatisering

In deze functie ben ben je de leidinggevende op locatie en verantwoordelijk voor een efficiënte realisatie van projecten

Hardware engineer (Industrie projecten)

Je voert projecten uit bij productiebedrijven in o.a. de voeding- en genotsindustrie en de machinebouw.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail