Vacatures

(Hulp)monteur Sprinklerinstallaties

Voor onze afdeling Sprinklertechniek op de vestiging te Udenhout zijn wij op zoek naar een montagemedewerker / (hulp)monteur in de sprinklerinstallaties.

 

Hou jij van sleutelen en zoek jij een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Hoppenbrouwers Techniek bestaat inmiddels 100 jaar en is een ambitieus en groeiend familiebedrijf met acht vestigingen in Nederland en zo’n duizend medewerkers. Na 100 jaar is het dienstenpakket erg breed en ontstond de wens om onze klanten nog meer te bedienen als totaalinstallateur. Tezamen met het feit dat sprinklertechniek goed aansluit bij de behoefte vanuit de markt heeft er voor gezorgd dat wij vorig jaar zijn gestart met deze afdeling. Wil jij een bijdrage leveren aan de opbouw, groei en ontwikkeling van de afdeling Sprinklertechniek? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Als (hulp)monteur sprinklerinstallaties werk je onder leiding van een (leidinggevend) eerste monteur of uitvoerder. Hij leert jou de kneepjes van het vak! Je voert alle voorkomende werkzaamheden uit inzake de realisatie van een (deel van een) sprinklerinstallatie op projectlocatie.

 

Bij Hoppenbrouwers kun je rekenen op:

 • Wij kijken naar de medewerker, naar zijn/haar ontwikkelwensen en hier zoeken wij de juiste trainingen en opleidingen bij die wij voor jou financieren;
 • Een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, 13 ATV dagen, bonusregeling op basis van de gemaakte winst;
 • Een informele organisatie met korte lijnen (de deur staat op ieder niveau altijd open);
 • Veel evenementen voor medewerkers zoals wekelijkse borrel, personeelsfeesten, Hopcafés, teamuitjes, dartavonden, filmavonden etc. 
 • Ruime mate van vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

 

Jouw werkzaamheden als (hulp)monteur:

 • Jij verricht samen met je collega’s alle werkzaamheden rond het installeren, in bedrijf stellen en beproeven van (een deel van) sprinklerinstallaties. Ben je handig, maar nog niet ervaren als monteur, dan wordt het vak aan jou geleerd;

 

Wij vinden belangrijk dat jij als monteur:

 • Minimaal een technische VMBO opleiding hebt afgerond, eventueel aangevuld met gerichte cursussen;
 • Bij voorkeur een certificaat VCA Basis hebt (indien je niet in bezit bent van dit certificaat is deze via ons te behalen);
 • Klantgericht  en klantvriendelijk bent;
 • Inlevingsvermogen in de klant en je collega’s hebt;
 • In bezit bent van een rijbewijs B.

 

De procedure:

Wij streven er naar om binnen vijf werkdagen jou een persoonlijk antwoord te geven. Bij een positief vervolg zal er een eerste gesprek plaats vinden met Rob Heijndijk (projectmanager sprinklertechniek) en Anja Reniers (personeelsfunctionaris). Hebben wij een positieve klik, dan volgt er een tweede gesprek en zien wij beiden een match als nieuwe werkgever en werknemer, dan volgt een voorstel tot indiensttreding snel!

 

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Anja Reniers via 013-5117227. Je ontvangt na je online sollicitatie een ontvangstbevestiging als de sollicitatie bij ons is binnengekomen.

 

 

Solliciteer naar deze functie

 

naar overzicht
Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail