Vacatures

Hoppenbrouwers realiseert gebouwgebonden installaties op integrale wijze, in combinatie met werktuigbouwkundige installaties. Een overzicht van de openstaande vacatures:

BIM Engineer W-Installaties HVAC Ziekenhuizen & Utiliteit

Voor onze teams werkzaam binnen de Ziekenhuizen & Utiliteit zijn wij op zoek naar een BIM-Engineer W-installaties HVAC.

Zelfstandig monteur service en kortlopende projecten W

Heb jij zin om Hoppenbrouwers Roosendaal op de kaart te zetten en tot een succes te maken? Dan gaan we graag met je in gesprek!

(junior) Monteur E

Voor onze nieuwe vestiging in Roosendaal zijn wij op zoek naar een gedreven (junior) Monteur die zowel technisch als klantgericht kan denken.

Zelfstandig elektromonteur service en kortlopende projecten

Voor onze nieuwe vestiging in Roosendaal zijn wij op zoek naar een gedreven zelfstandig monteur die zowel technisch als klantgericht kan denken. Je werkt in een jong en ambitieus team dat zich voornamelijk richt op service en kleine projecten.

Gezocht, geen gewone voorman dakdekker, maar:

Een spontane en actieve collega, een échte aanpakker; Iemand die ‘s morgens fluitend op het werk komt en geniet van zijn werk;...

Werkvoorbereider Ziekenhuizen en Utiliteit E

Voor onze teams Ziekenhuizen en Utiliteit zijn we op zoek naar een gedreven werkvoorbereider die zowel technisch als klantgericht kan denken.

Werkvoorbereider Ziekenhuizen en Utiliteit W

Voor onze teams Ziekenhuizen en Utiliteit zijn we op zoek naar een gedreven werkvoorbereider  die zowel technisch als klantgericht kan denken.

Projectcoördinator Ziekenhuizen en Utiliteit E

Voor onze teams Ziekenhuizen en Utiliteit zijn we op zoek naar een gedreven projectcoördinator die zowel technisch als klantgericht kan denken.

Projectcoördinator Ziekenhuizen en Utiliteit W

Voor onze teams Ziekenhuizen en Utiliteit zijn we op zoek naar een gedreven projectcoördinator die zowel technisch als klantgericht kan denken

Hulpmonteur Ziekenhuizen en Utiliteit E

Voor onze teams werkzaam in de Ziekenhuizen en Utiliteit zijn wij ter uitbreiding op zoek naar een enthousiaste hulpmonteur die zowel technisch als klantgericht kan denken.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail