Vacatures

Hoppenbrouwers realiseert gebouwgebonden installaties op integrale wijze, in combinatie met werktuigbouwkundige installaties. Een overzicht van de openstaande vacatures:

Werkvoorbereider Service en Utiliteit

Als werkvoorbereider ben je betrokken bij het complete project, van begin tot na de oplevering. Je ondersteunt, denkt mee, en werkt nauw samen met de verantwoordelijke projectleider.

Leidinggevend eerste monteur Ziekenhuizen en Utiliteit W

In deze functie ben je betrokken bij het complete project, van het begin tot aan de oplevering. Je hebt veelvuldig contact met collega's, de klant en onderaannemers

Leidinggevend eerste monteur woningbouw E

Als leidinggevend eerste monteur geef je leiding aan 5 tot 10 monteurs.

Monteur retail E

Je werkt in een jong en ambitieus team en doet alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden bij retail klanten door het gehele land.

Lead engineer W (klimaattechniek/HVAC)

In deze functie werk je mee aan de technische voorbereiding van projecten. Je vertaalt de behoefte van de klant naar een functioneel ontwerp in een technische uitwerking.

Hardware engineer meet- en regeltechniek HVAC

Voor ons team dat zich richt op meet- en regeltechniek zijn we op zoek naar een hardware engineer met een elektrotechnische of mechatronica achtergrond. Het betreft een afwisselende en dynamische functie waarbij je in staat moet zijn om snel te schakelen.

Uitvoerder utiliteit E

Als Uitvoerder ben je de leidinggevende op locatie en verantwoordelijk voor een efficiënte realisatie van projecten.

Junior tekenaar wonen en zorg E

Als tekenaar ontwerp je tekeningen met autocad in combinatie met Stabicad

Projectleider E Zorg

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de commerciële doelen van jouw team. Je onderhoudt contact met bestaande en nieuwe klanten, adviseert deze en doet klachtafhandeling. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aannemen en opleveren van projecten.

Zelfstandig monteur woningbouw E

In deze functie ben je betrokken bij het complete project, van het begin tot aan de oplevering.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail