Vacatures

Hoppenbrouwers realiseert gebouwgebonden installaties op integrale wijze, in combinatie met werktuigbouwkundige installaties. Een overzicht van de openstaande vacatures:

Leidinggevend eerste monteur (Elektrotechniek)

In deze functie ben je betrokken bij het complete project, van het begin tot aan de oplevering. Je hebt veelvuldig contact met collega's, de klant en onderaannemers.

Eerste monteur (luxe) woningbouw E

Ter uitbreiding van onze vestiging in Deurne zijn wij op zoek naar een eerste monteur die wil werken in de (luxe) woningbouw.

Duaal student (HBO Elektrotechniek)

Wil je werken en leren combineren? Dan is het duale leertraject misschien iets voor jou.

Monteur utiliteit (elektrotechniek)

In deze functie voer je projecten uit bij ziekenhuizen, zorgcomplexen, scholen, distributiecentra en/of in de woningbouw.

Junior monteur utiliteit E

In de functie van Junior monteur kun je veel ervaring opdoen en je krijgt de mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf.

(Eerste) monteur Sprinklerinstallaties

Zoek jij een nieuwe uitdaging in je vakgebied en hou je van bouwen aan een nu al ervaren (meer dan 40 jaar!), maar nog klein sprinklerafdeling? Lees dan snel verder!

(Hulp)monteur Sprinklerinstallaties

Hou jij van sleutelen en zoek jij een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Hoppenbrouwers Techniek bestaat inmiddels 100 jaar en is een ambitieus en groeiend familiebedrijf met acht vestigingen in Nederland en zo’n duizend medewerkers.

Werkvoorbereider Ziekenhuizen en Utiliteit W

Voor onze teams Ziekenhuizen en Utiliteit zijn we op zoek naar een gedreven werkvoorbereider  die zowel technisch als klantgericht kan denken.

(Junior) tekenaar utiliteit E

Je werkt in een jong en ambitieus team dat, naast een tekenaar, bestaat uit een projectleider, werkvoorbereiders en monteurs.

Werkvoorbereider/service-coördinator E

Voor onze vestiging in Dongen zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider/service-coördinator.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail