Vacatures

Hoppenbrouwers realiseert gebouwgebonden installaties op integrale wijze, in combinatie met werktuigbouwkundige installaties. Een overzicht van de openstaande vacatures:

Eerste monteur luxe woningbouw E

In deze functie ben je betrokken bij het complete project, van het begin tot aan de oplevering. Je hebt veelvuldig contact met collega’s, de klant en onderaannemers.

(Zelfstandig) Service monteur W Ziekenhuizen en Utiliteit

Als (zelfstandig) service monteur geef je leiding aan maximaal twee medewerkers en werk je in de service en kortlopende projecten van ziekenhuizen en utiliteitsprojecten.

Eerste monteur W

Als Eerste monteur geef je leiding aan maximaal vijf medewerkers en doe je zelf alle voorkomende technische werkzaamheden bij nieuwbouw en uitbreiding van utiliteitsprojecten.

Leidinggevend eerste monteur W

In deze functie ben je betrokken bij het complete project, van het begin tot aan de oplevering. Je hebt veelvuldig contact met collega's, de klant en onderaannemers

Hulpmonteur w-installaties

Als hulpmonteur is het realiseren en installeren van (deel-)installaties voor jou een uitdaging.

Uitvoerder W

Als Uitvoerder ben je de leidinggevende op locatie en verantwoordelijk voor een efficiënte realisatie van projecten

Monteur W-installaties

Als monteur geef je leiding aan maximaal twee medewerkers en doe je zelf alle voorkomende technische werkzaamheden.

(Junior) Uitvoerder Scholen & Overheid - Elektrotechniek

Voor ons team gespecialiseerd in School- & Overheidsgebouwen (E) zijn we ter uitbreiding op zoek naar een (Junior) uitvoerder die zowel technisch als klantgericht kan denken.

Monteur service E

Ter versterking van onze vestiging in Nijmegen zoeken wij een allround servicemonteur met kennis van gebouw gebonden installaties.

(zelfstandig) Monteur service Ziekenhuizen en Utiliteit E

Als (zelfstandig) Monteur geef je leiding aan maximaal twee medewerkers en werk je in de service en kortlopende projecten. Dit houdt in van het bijmaken van eindgroepen tot het renoveren van complete installaties in medisch gebruikte ruimtes.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail