Vacatures

Hoppenbrouwers realiseert gebouwgebonden installaties op integrale wijze, in combinatie met werktuigbouwkundige installaties. Een overzicht van de openstaande vacatures:

Projectcoördinator E Utiliteit en Ziekenhuizen

Wij zien op zoek naar iemand met gezond boeren verstand aangevuld met een goede dosis humor.

Geen ervaring in de elektrotechniek, toch een vaste baan bij een groeiend Brabants installatiebedrijf?!

Geen ervaring in de elektrotechniek, toch een vaste baan bij een groeiend Brabants installatiebedrijf?! Dankzij een omscholingstraject, is dát mogelijk! Instromen kan op alle momenten van het jaar!

Geen ervaring in de werktuigbouwkunde, toch een vaste baan bij een groeiend Brabants installatiebedrijf?!

Geen ervaring in de werktuigbouwkunde, toch een vaste baan bij een groeiend Brabants installatiebedrijf?! Dankzij een omscholingstraject, is dát mogelijk! Instromen kan op alle momenten van het jaar!

Werkvoorbereider Service en Utiliteit

Als werkvoorbereider ben je betrokken bij het complete project, van begin tot na de oplevering. Je ondersteunt, denkt mee, en werkt nauw samen met de verantwoordelijke projectleider.

Tijd voor een nieuwe uitdaging in de elektrotechniek? Wij zoeken een ervaren calculator (utiliteit)!

Zoek jij een (nieuwe) werkgever die in jouw ontwikkeling als ervaren calculator E (Elektrotechniek) wil investeren? Bij Hoppenbrouwers zijn wij dagelijks bezig met het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers. Daarnaast bieden wij veel vrijheid aan onze medewerkers en stimuleren wij eigen verantwoordelijkheid. Dit maakt je baan als calculator uitdagend. Onder andere deze speerpunten hebben er voor gezorgd dat wij werkgever van het jaar 2017-2018 zijn geworden in de installatiebranche. Spreekt jou dit aan, dan zijn wij op zoek naar jou? Lees snel verder.......

Junior werkvoorbereider retail

Als werkvoorbereider heb je veelvuldig contact met klanten, leveranciers en collega's. Je werkt aan zeer uitdagende en aansprekende retail projecten

Projectleider Werktuigbouwkundig (gebouwgebonden installaties)

In deze rol ga je een team opbouwen dat naast jijzelf bestaat uit een werkvoorbereider, engineer/tekenaar en monteurs. Je bent verantwoordelijk voor de coaching, ontwikkeling en beoordeling van deze medewerkers.

Tijd voor een (nieuwe) uitdaging in de elektrotechnische installaties? Wij zoeken een aankomend / junior calculator (utiliteit)!

Zoek jij als elektro monteur / werkvoorbereider / tekenaar / calculator, etc.  een (nieuwe) werkgever die in jouw ontwikkeling als junior calculator E (Elektrotechniek) wil investeren? Bij Hoppenbrouwers zijn wij dagelijks bezig met het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers. Daarnaast bieden wij veel vrijheid aan onze medewerkers en stimuleren wij eigen verantwoordelijkheid. Dit maakt je baan als calculator uitdagend. Onder andere deze speerpunten hebben er voor gezorgd dat wij werkgever van het jaar 2017-2018 zijn geworden in de installatiebranche. Spreekt jou dit aan, dan zijn wij op zoek naar jou? Lees snel verder.......

Tijd voor een (nieuwe) uitdaging in de werktuigbouwkundige installaties? Wij zoeken een aankomend calculator (utiliteit)!

Zoek jij als monteur / werkvoorbereider / tekenaar / calculator, etc. een (nieuwe) werkgever die in jouw ontwikkeling als aankomend calculator W (Werktuigbouwkundige Installaties) wil investeren? Bij Hoppenbrouwers zijn wij dagelijks bezig met het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers. Daarnaast bieden wij veel vrijheid aan onze medewerkers en stimuleren wij eigen verantwoordelijkheid. Dit maakt je baan als calculator uitdagend. Onder andere deze speerpunten hebben er voor gezorgd dat wij werkgever van het jaar 2017-2018 zijn geworden in de installatiebranche. Spreekt jou dit aan en zijn wij op zoek naar jou? Lees dan snel verder!

Junior tekenaar wonen en zorg E

Als tekenaar ontwerp je tekeningen met autocad in combinatie met Stabicad

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail