Vacatures

Hoppenbrouwers realiseert gebouwgebonden installaties op integrale wijze, in combinatie met werktuigbouwkundige installaties. Een overzicht van de openstaande vacatures:

Eerste monteur Sprinklerinstallaties

Zoek jij een nieuwe uitdaging in je vakgebied en hou je van bouwen aan een nu al ervaren (meer dan 40 jaar!), maar nog klein sprinklerafdeling? Lees dan snel verder!

Monteur Sprinklerinstallaties

Zoek jij als monteur een nieuwe uitdaging in je vakgebied en hou je van bouwen aan een nu al ervaren (meer dan 40 jaar!), maar nog klein sprinklerafdeling? Lees dan snel verder!

Servicemonteur Sprinklerinstallaties

sprinkler, service, servicemonteur, sprinklertechniek, sprinklerinstallaties, Tilburg, Udenhout, monteur, installatie

Tekenaar/engineer Onderwijs en Overheid huisvesting

Voor een van onze teams werkzaam in de utiliteit zijn we op zoek naar een elektrotechnisch tekenaar/engineer. Je werkt in een jong en ambitieus team dat zich voornamelijk richt op utiliteitsprojecten in Onderwijs en Overheid huisvesting. Als tekenaar/engineer ontwerp je tekeningen met AutoCAD in combinatie met de Stabicad-applicatie. Deze functie is geschikt voor iemand met een MBO niveau 4 diploma en een aantal jaren ervaring als tekenaar/engineer.

Werkvoorbereider woningbouw E

Als werkvoorbereider ben je betrokken bij het complete project, van begin tot na de oplevering.

Werkvoorbereider Service en Utiliteit

Als werkvoorbereider ben je betrokken bij het complete project, van begin tot na de oplevering. Je ondersteunt, denkt mee, en werkt nauw samen met de verantwoordelijke projectleider.

Zelfstandig elektromonteur service en kortlopende projecten

In deze functie realiseer je zelfstandig aanpassingen en uitbreidingen aan bestaande installaties, maar ook compleet nieuwe installaties in de utiliteit en woningbouw.

Service-coördinator

Voor onze vestiging in Deurne zijn wij op zoek naar een Service coördinator voor het team Utiliteit en (luxe) Woningbouw. Het is belangrijk dat je het leuk vindt om meerdere taken tegelijkertijd onder handen te hebben en dat je daarbij altijd een goede kwaliteit en service levert. Een proactieve houding en oplossend denken wordt zeer gewaardeerd.

Calculator Elektrotechniek

In deze functie werk je voornamelijk in het voortraject van omvangrijke utiliteit projecten. Je bent samen met de commercieel adviseur en/of projectleider verantwoordelijk voor het berekenen van een nauwkeurige kostprijs op basis van contract, bestek of eigen ontwerp.

Junior calculator elektrotechniek

De functie is geschikt voor een MBO niveau 4 schoolverlater of een monteur die zich verder wil ontwikkelen. In deze functie zijn volop doorstroom mogelijkheden naar bijvoorbeeld een functie als werkvoorbereider of engineer.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail