Vacatures

Hoppenbrouwers realiseert gebouwgebonden installaties op integrale wijze, in combinatie met werktuigbouwkundige installaties. Een overzicht van de openstaande vacatures:

Leidinggevend eerste monteur luxe woningbouw E

Voor ons team Luxe woningbouw E zijn wij op zoek naar een Leidinggevend eerste monteur.

Gezocht, geen gewone voorman dakdekker, maar:

Een spontane en actieve collega, een échte aanpakker; Iemand die ‘s morgens fluitend op het werk komt en geniet van zijn werk;...

Elektrotechnisch Tekenaar/Engineer

Als tekenaar/engineer ontwerp je tekeningen met autocad en/of stabicad in combinatie met de Nordined-applicatie.

Monteur utiliteit (elektrotechniek)

In deze functie voer je projecten uit bij ziekenhuizen, zorgcomplexen, scholen, distributiecentra en/of in de woningbouw.

Werkvoorbereider/projectcoördinator W

Voor onze nieuwe vestiging in Roosendaal zijn we op zoek naar een gedreven werkvoorbereider/projectcoördinator die zowel technisch als klantgericht kan denken. Als werkvoorbereider/projectcoördinator ben je betrokken bij het complete project, van begin tot na de oplevering.

Eerste monteur utiliteit E

Als Eerste monteur geef je leiding aan maximaal vijf medewerkers en doe je zelf alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden bij nieuwbouw en uitbreiding van utiliteitsprojecten.

Uitvoerder W

Voor onze teams Utiliteit en Ziekenhuizen  zijn wij op zoek naar een Uitvoerder W-installaties die zowel technisch als klantgericht kan denken.

Eerste monteur W

Als Eerste monteur geef je leiding aan maximaal vijf medewerkers en doe je zelf alle voorkomende technische werkzaamheden bij nieuwbouw en uitbreiding van utiliteitsprojecten.

Monteur service Ziekenhuizen en Utiliteit E

Als (zelfstandig) Monteur geef je leiding aan maximaal twee medewerkers en werk je in de service en kortlopende projecten. Dit houdt in van het bijmaken van eindgroepen tot het renoveren van complete installaties in medisch gebruikte ruimtes.

Leidinggevend eerste monteur W

In deze functie ben je betrokken bij het complete project, van het begin tot aan de oplevering. Je hebt veelvuldig contact met collega's, de klant en onderaannemers

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail