Vacatures

Hoppenbrouwers realiseert gebouwgebonden installaties op integrale wijze, in combinatie met werktuigbouwkundige installaties. Een overzicht van de openstaande vacatures:

Junior tekenaar wonen en zorg E

Als tekenaar ontwerp je tekeningen met autocad in combinatie met Stabicad

Projectcoördinator E woningbouw en zorg

Als projectcoördinator heb je veelvuldig contact met klanten, leveranciers en collega's. Je werkt aan zeer uitdagende en aansprekende projecten en je wil jezelf verder ontwikkelen.

(Junior) modelleur wonen en zorg E

Als modelleur ontwerp je tekeningen met Revit in combinatie met een Stabi applicatie.

Werkvoorbereider woningbouw E

Als werkvoorbereider ben je betrokken bij het complete project, van begin tot na de oplevering.

Technisch commercieel adviseur werktuigbouwkundige installaties

Zoek jij een (nieuwe) werkgever die in jouw verdere ontwikkeling als technisch commercieel adviseur (Werktuigbouwkundige Installaties) wil investeren? Bij Hoppenbrouwers zijn wij dagelijks bezig met het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers. Daarnaast bieden wij veel vrijheid aan onze medewerkers en stimuleren wij eigen verantwoordelijkheid. Dit maakt je baan als technisch commercieel adviseur uitdagend. Onder andere deze speerpunten hebben er voor gezorgd dat wij werkgever van het jaar 2017-2018 zijn geworden in de installatiebranche. Spreekt jou dit aan en zijn wij op zoek naar jou? Lees dan snel verder!

(Aankomend) Technisch commercieel adviseur werktuigbouwkundige installaties

Zoek jij als monteur / werkvoorbereider / tekenaar / calculator, etc. een (nieuwe) werkgever die in jouw ontwikkeling als aankomend technisch commercieel adviseur (Werktuigbouwkundige Installaties) wil investeren? Bij Hoppenbrouwers zijn wij dagelijks bezig met het opleiden en ontwikkelen van onze medewerkers. Daarnaast bieden wij veel vrijheid aan onze medewerkers en stimuleren wij eigen verantwoordelijkheid. Dit maakt je baan als technisch commercieel adviseur uitdagend. Onder andere deze speerpunten hebben er voor gezorgd dat wij werkgever van het jaar 2017-2018 zijn geworden in de installatiebranche. Spreekt jou dit aan en zijn wij op zoek naar jou? Lees dan snel verder!

Omscholing naar monteur elektrotechniek

Geen ervaring in de elektrotechniek, toch een vaste baan bij een groeiend Brabants installatiebedrijf?! Dan kun je bij Hoppenbrouwers terecht dankzij een omscholingstraject! Meerdere instroommomenten per jaar mogelijk.

Omscholing naar monteur werktuigbouwkunde

Geen ervaring in de werktuigbouwkunde, toch een vaste baan bij een groeiend Brabants installatiebedrijf?! Dan kun je bij Hoppenbrouwers terecht dankzij een omscholingstraject! Meerdere instroommomenten per jaar mogelijk.

Uitvoerder W

oor onze teams Utiliteit en Ziekenhuizen  zijn wij op zoek naar een Uitvoerder W-installaties die zowel technisch als klantgericht kan denken.

Eerste monteur Sprinklerinstallaties

Zoek jij een nieuwe uitdaging in je vakgebied en hou je van bouwen aan een nu al ervaren (meer dan 40 jaar!), maar nog klein sprinklerafdeling? Lees dan snel verder!

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail