Vacatures

Als erkend beveiligingsinstallateur ontwerpen, installaren en onderhouden wij diverse beveiligingssystemen. Een overzicht van de openstaande vacatures:

Monteur beveiliging

Voor onze teams werkzaam in de Beveiliging zijn wij ter uitbereiding op zoek naar een gedreven monteur. In deze functie werk je op locatie bij de klant aan (grote) projecten.

Servicemonteur beveiliging

Voor onze teams werkzaam in de Beveiliging zijn wij ter uitbereiding op zoek naar een gedreven monteur. In deze functie werk je op locatie bij de klant aan (grote) projecten.

Service-coördinator Beveiliging

Voor onze vestiging in Deurne zijn wij op zoek naar een Service-coördinator voor het team Beveiliging. Het is belangrijk dat je het leuk vindt om meerdere taken tegelijkertijd onder handen te hebben en dat je daarbij altijd een goede kwaliteit en service levert.

(Eerste) monteur Sprinklerinstallaties

Zoek jij een nieuwe uitdaging in je vakgebied en hou je van bouwen aan een nu al ervaren (meer dan 40 jaar!), maar nog klein sprinklerafdeling? Lees dan snel verder!

(Hulp)monteur Sprinklerinstallaties

Hou jij van sleutelen en zoek jij een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Hoppenbrouwers Techniek bestaat inmiddels 100 jaar en is een ambitieus en groeiend familiebedrijf met acht vestigingen in Nederland en zo’n duizend medewerkers.

Projectcoördinator Beveiliging

Voor onze teams in Udenhout werkzaam in de beveiliging zijn wij op zoek naar een gedreven projectcoördinator

Calculator/ontwerper beveiliging

Voor ons team Beveiliging zijn wij op zoek naar een gedreven calculator/ontwerper die zowel technisch als klantgericht kan denken.

(junior) Tekenaar Beveiliging

Voor ons team Beveiliging op de vestiging in Udenhout zijn we op zoek naar een (junior) tekenaar.

Zelfstandig servicemonteur brandbeveiliging

Voor onze afdeling beveiliging zijn we wegens uitbereiding op zoek naar een servicegerichte monteur voor het zelfstandig inbedrijfstellen, opleveren en onderhouden van brandmeld- en ontruimingsinstallaties.

Onderhoudsmonteur Brandbeveiliging

Voor onze afdeling beveiliging zijn we wegens uitbereiding op zoek naar een zelfstandige en servicegerichte monteur voor het zelfstandig onderhouden van beveiligingsinstallaties.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail