Vacatures

Als erkend beveiligingsinstallateur ontwerpen, installaren en onderhouden wij diverse beveiligingssystemen. Een overzicht van de openstaande vacatures:

Servicecoördinator Sprinklerinstallaties

Zoek jij een nieuwe uitdaging in je vakgebied en hou je van bouwen aan een nu al ervaren (meer dan 40 jaar!), maar nog klein sprinklerafdeling? Lees dan snel verder! Hoppenbrouwers Techniek bestaat inmiddels 100 jaar en is een ambitieus en groeiend familiebedrijf met zeven vestigingen in en om Brabant en zo’n achthonderd medewerkers. Na 100 jaar is het dienstenpakket erg breed en ontstond de wens om onze klanten nog meer te bedienen als totaalinstallateur. Tezamen met het feit dat sprinklertechniek goed aansluit bij de behoefte vanuit de markt heeft er voor gezorgd dat wij onlangs zijn gestart met deze afdeling.

Eerste monteur Sprinklerinstallaties

Zoek jij een nieuwe uitdaging in je vakgebied en hou je van bouwen aan een nu al ervaren (meer dan 40 jaar!), maar nog klein sprinklerafdeling? Lees dan snel verder!

Monteur Sprinklerinstallaties

Zoek jij als monteur een nieuwe uitdaging in je vakgebied en hou je van bouwen aan een nu al ervaren (meer dan 40 jaar!), maar nog klein sprinklerafdeling? Lees dan snel verder!

Servicemonteur Sprinklerinstallaties

sprinkler, service, servicemonteur, sprinklertechniek, sprinklerinstallaties, Tilburg, Udenhout, monteur, installatie

Service-coördinator Beveiliging

Voor onze vestiging in Dongen zijn wij op zoek naar een Service-coördinator voor het team Beveiliging. Het is belangrijk dat je het leuk vindt om meerdere taken tegelijkertijd onder handen te hebben en dat je daarbij altijd een goede kwaliteit en service levert.

Monteur beveiliging

Voor onze teams werkzaam in de Beveiliging zijn wij ter uitbereiding op zoek naar een gedreven monteur. In deze functie werk je op locatie bij de klant aan (grote) projecten.

Servicemonteur beveiliging

Voor onze teams werkzaam in de Beveiliging zijn wij ter uitbereiding op zoek naar een gedreven monteur. In deze functie werk je op locatie bij de klant aan (grote) projecten.

Zelfstandig servicemonteur brandbeveiliging

Voor onze afdeling beveiliging zijn we wegens uitbereiding op zoek naar een servicegerichte monteur voor het zelfstandig inbedrijfstellen, opleveren en onderhouden van brandmeld- en ontruimingsinstallaties.

Leidinggevend eerste monteur brandbeveiliging

Hoppenbrouwers zoekt een leidinggevend eerste monteur brandbeveiliging.

Onderhoudsmonteur beveiliging

Voor onze afdeling Beveiliging in Dongen zijn we wegens uitbereiding op zoek naar een zelfstandige en servicegerichte monteur voor het zelfstandig onderhouden van beveiligingsinstallaties.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail