Vacatures

Als erkend beveiligingsinstallateur ontwerpen, installaren en onderhouden wij diverse beveiligingssystemen. Een overzicht van de openstaande vacatures:

Werkvoorbereider onderhoud

Voor ons team Beveiliging in Udenhout zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider onderhoud voor 40 uur per week.

Junior calculator beveiliging

In deze functie werk je voornamelijk in het voortraject van beveiligingsprojecten. Je bent samen met een calculator / ontwerper en/of projectleider verantwoordelijk voor het berekenen van een nauwkeurige kostprijs op basis van contract, bestek of ontwerp.

Monteur beveiliging

Voor onze teams werkzaam in de Beveiliging zijn wij ter uitbereiding op zoek naar een gedreven monteur. In deze functie werk je op locatie bij de klant aan (grote) projecten.

Servicemonteur beveiliging

Voor onze teams werkzaam in de Beveiliging zijn wij ter uitbereiding op zoek naar een gedreven monteur. In deze functie werk je op locatie bij de klant aan (grote) projecten.

Leerling-monteur Elektrotechniek (BBL)

Je krijgt in dit opleidingstraject de kans om te rouleren over een aantal disciplines binnen de elektrotechniek, zodat je zelf kunt ontdekken bij welk specialisme jouw interesse ligt.

Zelfstandig servicemonteur brandbeveiliging

Voor onze afdeling beveiliging zijn we wegens uitbereiding op zoek naar een servicegerichte monteur voor het zelfstandig inbedrijfstellen, opleveren en onderhouden van brandmeld- en ontruimingsinstallaties.

Leidinggevend eerste monteur brandbeveiliging

Hoppenbrouwers zoekt een leidinggevend eerste monteur brandbeveiliging.

Onderhoudsmonteur beveiliging

Voor onze afdeling Beveiliging in Dongen zijn we wegens uitbereiding op zoek naar een zelfstandige en servicegerichte monteur voor het zelfstandig onderhouden van beveiligingsinstallaties.

Monteur beveiliging (projecten)

In deze functie werk je op locatie bij de klant aan (grote) projecten. Je kunt hierbij denken aan het aanleggen van beveiligingsinstallaties zoals inbraaksignalerings- en camerasystemen, brandmeld- en ontruimingsinstallaties en toegangscontrole.

Onderhoudsmonteur beveiliging

Voor onze afdeling beveiliging zijn we wegens uitbereiding op zoek naar een zelfstandige en servicegerichte monteur voor het zelfstandig onderhouden van beveiligingsinstallaties.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail