Vacatures

Als erkend beveiligingsinstallateur ontwerpen, installaren en onderhouden wij diverse beveiligingssystemen. Een overzicht van de openstaande vacatures:

Werkvoorbereider Brandbeveiliging

Hoppenbrouwers Techniek is een technisch installatiebedrijf met verschillende disciplines. Het bedrijf bestaat sinds 1918 en werkt met ongeveer 700 medewerkers. Ons kantoor is gevestigd in Udenhout.

Werkvoorbereider onderhoud

Voor ons team Beveiliging in Udenhout zijn wij op zoek naar een werkvoorbereider onderhoud voor 40 uur per week.

Leerling-monteur Elektrotechniek (BBL)

Je krijgt in dit opleidingstraject de kans om te rouleren over een aantal disciplines binnen de elektrotechniek, zodat je zelf kunt ontdekken bij welk specialisme jouw interesse ligt.

Junior calculator beveiliging

In deze functie werk je voornamelijk in het voortraject van beveiligingsprojecten. Je bent samen met een calculator / ontwerper en/of projectleider verantwoordelijk voor het berekenen van een nauwkeurige kostprijs op basis van contract, bestek of ontwerp.

Monteur beveiliging

Voor onze teams werkzaam in de Beveiliging zijn wij ter uitbereiding op zoek naar een gedreven monteur. In deze functie werk je op locatie bij de klant aan (grote) projecten.

Servicemonteur beveiliging

Voor onze teams werkzaam in de Beveiliging zijn wij ter uitbereiding op zoek naar een gedreven monteur. In deze functie werk je op locatie bij de klant aan (grote) projecten.

Zelfstandig servicemonteur brandbeveiliging

Voor onze afdeling beveiliging zijn we wegens uitbereiding op zoek naar een servicegerichte monteur voor het zelfstandig inbedrijfstellen, opleveren en onderhouden van brandmeld- en ontruimingsinstallaties.

Leidinggevend eerste monteur brandbeveiliging

Hoppenbrouwers zoekt een leidinggevend eerste monteur brandbeveiliging.

Werkvoorbereider beveiliging

De afdeling Beveiliging is een gespecialiseerde afdeling die op zoek is naar een gedreven werkvoorbereider die het team wil komen versterken.

Onderhoudsmonteur beveiliging

Voor onze afdeling Beveiliging in Dongen zijn we wegens uitbereiding op zoek naar een zelfstandige en servicegerichte monteur voor het zelfstandig onderhouden van beveiligingsinstallaties.

Delen:
FacebookTwitterLinkedInEmail